• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım evde kaldım..

ama niçin bana yeni tanışmış gibi davrandın niçin:26:

yoksa beni hiçmi sevmedin:27:
konu sahibi arkadaş üzülmesin bu kervanda bizde varız toplumun kanayan yarası:27:

sen öyle anladın
ya da ben cümlemi yanlış kurdum
bu arada sen nerelerdeydin
kayboldun

benimde evde kalmama az kaldı :) ne dir bu kısmetsizlık anlamış değilim çalışıyorum çalıştığım yerde aday yok tatile gidiyorum memleketime gene yok ne şanssız bir insanmışım ne zaman açılacak bu kısmetim bilemiyorum.Bazılarına bakıyorum isteyenleri çok ballandıra ballandıra anlatıyorlar bana gelince bir tane bile yok olmayınca olmuyor işte.

benimde evde kalmama az kaldı :) ne dir bu kısmetsizlık anlamış değilim çalışıyorum çalıştığım yerde aday yok tatile gidiyorum memleketime gene yok ne şanssız bir insanmışım ne zaman açılacak bu kısmetim bilemiyorum.Bazılarına bakıyorum isteyenleri çok ballandıra ballandıra anlatıyorlar bana gelince bir tane bile yok olmayınca olmuyor işte.

Evet bende de yok, hiç olmadı. Yaşınız kaç?

kızlar görücü çıkması değil de işe yarar görücü çıkması mesele
bana çıktı ama hala bekarım

Belediyelern meslek edinme kurslarina gitsen.belki bir is imkani dogar.gerci sorunun issizdik degil ama bu sekilde sosyallesebilir ve yeni insanlarla tanisabilirsin.ayrica seninle tanismak isteyen ve genel sartlari uyan her adayla gorus cekinme.illa hemen evlenecsin diye bisey yok.onemli olan insanlari tanima ve tartma tecrubesi edinmen.kusur aradin mi bulunur.ince eleyip sk dokumak yerine daha toleransli bakmalisin insanlara.mukemmel insan da yoktur mukemmel evlilikte.bu tur takintidan kurtulmak lazim.en sonuncusu ise evlilil te nasip meselesidir.cevrenin elestiri ve laflari yaralayici oluyodur hak veriyorum.ama uzerinde durma.hayirlisini iste en once.evlenmek sart degil dense de insanoglu cift yaratilmis.sevmek te istiyor sevilmek te.bir dayanak bir gonul arkadasi istemek te ayip degil.evde kaldigin icin degil bir gonul yoldasi icin evlen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar 35 yaşındayım haziranda 36 olacağım giderek korkmaya başlıyorum.. Akrabalarımızdan benden başka bekar olan kız yok. Dışarı çıktığımda komşularımızın bakışları.. Kendimi çok kötü hissediyorum saçlarımda beyazlar giderek artıyor bu arada sorucak olursanız ev kızıyım çalışmıyorum.Derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Önerileriniz yada düşünceleriniz benim için önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

kuzenim tam 41 yaşında evlendi şimdi dünyalar tatlısı bi bebişi varr:16::16:

kızlar görücü çıkması değil de işe yarar görücü çıkması mesele
bana çıktı ama hala bekarım

27 yaşındayım işe yarasın yaramasın görücü çıksa davul zurna çalacağım :) seni en azından görüp beyenmişler arkadaşım farkına varılmıssın yani güzel bir şey.ya benim gibi kısmetsiz nasıl birini bulacak iş var aday yok ,arkadaş var az da olsa hayır yok ortada kaldım.çirkinde değilim sadece ciddi bir yapım var öyle herkese bakamıyorum utanırım,bakanlar çok oluyor ama işte sadece bakmaklada olmuyor öyle .

Benim annemin bir arkadaşı vardı annemle yaşıt hatta ben ona cici anne derdim küçükken 39 yaşında evlendi 41 yaşında anne oldu ben onun kızı

yaşındayım fakat benim bebeğimden küçük bebeği var, sizin dediğiniz gibi severek evlenmeyi bekledi sırf yaşı geçti diye evlenmedi yani gayette

mutlu darısı başınıza hiç bir şey için geç değil.

Bekar kardesler oneli olan evlenmek degildir.evlendikten sonra mutlu olabilmektir.Allah hayirli nasipler versin sizlere.Ben 30 yasimda evlendim laf ettiler evlenene kadar.2.5sene cocuk istemedim hala cocuk yokmu diye laf ediyolar.Bu kara cahiller hep konusacaklar hayatinizin her kesitinde...

Benim annemin bir arkadaşı vardı annemle yaşıt hatta ben ona cici anne derdim küçükken 39 yaşında evlendi 41 yaşında anne oldu ben onun kızı

yaşındayım fakat benim bebeğimden küçük bebeği var, sizin dediğiniz gibi severek evlenmeyi bekledi sırf yaşı geçti diye evlenmedi yani gayette

mutlu darısı başınıza hiç bir şey için geç değil.

Cok guzel bir ornek :)

herkes evlenmek zorunda da değil ki neden toplumca böyle bir baskı var halen anlam veremiyorum

Aslında toplum baskısı dediğimiz şey bizim kendi iç sesimiz çoğu zaman.
Evlenmeyi istemeyen adam toplumu sallamaz.
Şimdi her aile 30 küsür yaşına geldin git bekar evinde tek yaşa diye izin vermez (bknz: benim ailem konu açılınca dillendirir bu şekilde)
Sonra insan kendi evi, yaşlandığında elini tutacak bi'kalbi, bebeği falan olsun istiyo.
Ee bunların çoğu için de evlilik ampülü yanıyo kafada.
Yoksa toplum bir konuşur, iki konuşur diye düşünüyorum:44:

Merhaba arkadaşlar 35 yaşındayım haziranda 36 olacağım giderek korkmaya başlıyorum.. Akrabalarımızdan benden başka bekar olan kız yok. Dışarı çıktığımda komşularımızın bakışları.. Kendimi çok kötü hissediyorum saçlarımda beyazlar giderek artıyor bu arada sorucak olursanız ev kızıyım çalışmıyorum.Derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Önerileriniz yada düşünceleriniz benim için önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Bazı bayanlar var evlenme tellali diye de geçer. Sizi birileriyle tanistirir eğer evlilik olursa para alır. Öyle bir şey deneyebilirsiniz.

Bence çokta geç kalmış değilsiniz panik yapmanıza gerek yok.Çalışmanız konusunda ben de herkesle aynı düşüncedeyim.Çalışırsanız çevreniz genişler karşınıza farklı insanlar çıkar.Belki de tarzınızı değiştirirsiniz.İlkokul mezunluğu buna engel değil Türkiye'deki sizin yaşınızda olan çoğu insan üniversite mezunu değil.Size uygun bir iş tanıdık aracılığıyla da bulunabilir.Sadece evlenmiş olmak için de asla evlenmeyin.Mutsuz olacağınız bir adımdan sizi komşularınız kurtarmayacak.Ayrıca bu kısmet işi kısmetiniz sizi gittiğiniz bir parkta,markette veya sokakta bile bulabilir bu alnınızda ne yazdığına bağlı.Bu gece kandil Allah'a bol bol en hayırlısını nasip etmesi için dua edin.Hakkınızda en hayırlısı olsun, sevgiler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bu iş biraz da çevreyle alakalı ne kadar çok insan o kadar çok kısmet arkadaşlarınız yok mu onlarla çıkın dışarı arkadaşların illaki arkadaşları olur falan :)

O kadar zorki bu kismet isleri.eger genc yasta bulamadiysan yas ilerledikce secicilik artiyor.ve zamaninda istemdigin gun gelup aklina gelitor ve pisman bile oluyosun..kader kismet iste.nerden cikicagida belli olmuyoki bende ayniyim..zamaninda cikti ama bi sekilde olmadi.bide oyle bisey varki benden sonra hepsi evlendi.sanki kismetlerini actim.kendim kaldim.tuhaf..baski degil aslinda bu herkes kendi yuvasini kurmak ister..ama herkes severek evlenemiyor bence sans bu.o yuzden birazda mantikli yaklas derim ben..bi tanidik esiyle gorucu usulu sevmeden mantikla evlendim simdi asigim diyor..belki bizimde kadetimizde boylesi vardir..

Bende kısmet açıcı gibiyim bana bulaşanın kısmeti açıldı evlendi. Bi ben mutsuzum , kulağıma evlenmek nisanlanmak sozlenmek düğün alışverişi falan o kadar uzak şeyler olarak geliyorki sanki ben sürekli milletin haberini alacakmisim da asla evlenemicekmisim gibi.. Ne diyelim nasibimiz gelene kadar Allah sabır versin.

Back
X