• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım evde kaldım :(

kızzlaaaar benimde erkek kardeşim evde kaldıııııı..aynı sorunları yaşıyoor .hatta biz bile kardeşler olarak etkileniyoruz .bir kere nişanlandı 1 gün durup kız nişanı fırlatıp attı artık hiç şansı yoktur kalmamıştır değilmi:KK43:

kızzlaaaar benimde erkek kardeşim evde kaldıııııı..aynı sorunları yaşıyoor .hatta biz bile kardeşler olarak etkileniyoruz .bir kere nişanlandı 1 gün durup kız nişanı fırlatıp attı artık hiç şansı yoktur kalmamıştır değilmi:KK43:

Oğlan dura dura koç olurmuş!!! :) kaç yaşında kardesiniz? Neden şansı olmasinki

Erkek dura dura koç olurmuş diyorum:KK50: kaç yaşında?

aynı duygular içerisindeyim...bende şans versemmi vermesemmi verirsem ayrılması zor olur diye düşünüyorum.ama aslına bakarsan erkekler bu kadar düşünceyi hakedecek insanlar değil. nasıl ki onlar seni terkediyor umutlandırıyor yarı yolda bırakıyor sende bunu yapacaksın.ben erkeklerin aşkından bizim gibi öldüğünüde sanmıyorum.kadınlar biraz daha merhametli .hele gene aklında biri varken birine şans vermeye çalışmak . sanki seni zorluyorlarmış bu olacak diyorlarmış evlenmen için sadece tek o kalmış başkada kimse yokmuş gibi hissediyor insan .sanki şans verirsen diğeri dönerse ne olur düşüncesi .sanki o dönecekde sanki o seni o kadar seviyor ve önemsiyorda .o dalmıştır hayatın içine istediğine şans veriyordur oysaki.nedim ya öyle yazayım dedim içimden geldi:KK43:
allah hayırlısını versin boyle işlerde gurur cok rol oynuyor.kime ısınırsan ona gideceksin ısrarla

canimmm sen daha cok gencsin.
bak ben 28 yasindayim ve bende bekarim...ve MUTLUYUM.
hersey nasip Kismet...kendini bunaltma.
bak Burda forumda nasil dertlere sahit oluyoruz...gencecik gül gibi kizlar aldatiliyor, evden kovuluyor vs.

evlenmek mutluluk icin Garantie deyil...bunu benimse. sen önce kendini sev...kendinle yasayip huzurlu ol...bak o enerji nasil cekicek etrafindaki erkekleri..

erkekler neseli, mutlu, onlari hayatin zorluklarini unutturcak tip kadinlardan hoslanirlar...
sen hayatinin tadini cikart...hic de evde kalmadin...kaldiysandan rahatca kendi evindesin :)
ya aldatacak erkekler haketmeyenler buluyorda .benim kardesim niye bulamıyor hiç anlamış değilim basiretimi bağlandıııı:mad:o_O:KK57::eek:

Seninle ayni duygulari yasiyorum. Üni mezunuyum. Etrafimda aday bile yok. Artik teyzeler sanki baska birisine diyor gibi "niye bu zamana kadar bekledi ki, senelerdir üni okuyor, hicmi bulamadi. Etrafinda bir sürü insan vardi..." diyorlar.

Benim ünidede gönlüme göre kimse yokdu ki. Ben ne yapayim. off aynen bende kendimi evde kalmis hissediyorum.
Yas 25. Herkes normal falan diyor ama iste kime göre normal.
Bir insan evlenmek istiyorsa yas önemli degilki, 25 sanki gec gibi geliyor. Evlenmek istemiyorsa 35 de erken oluyor.

Etrafimda kimseyede diyemiyorum bunlari cünkü garip karsilanirim. Sanki halimden cok memnunum gibi davraniyorum. Ama iste gel birde icime sor onu :KK43:

En kötüsüde ilk beyaz sac telim bile var :KK43:

kuzummmm üzülme yaaaaaaa

bende daha evlenmedim...ve azcik Moral olsun sana...benim kafamda birtane bile Beyaz sac yok...
ama gecende asagi tarafda buldummm :()
BAK BETERIN BETERI VAR ...:)

kuzummmm üzülme yaaaaaaa

bende daha evlenmedim...ve azcik Moral olsun sana...benim kafamda birtane bile Beyaz sac yok...
ama gecende asagi tarafda buldummm :KK43:)
BAK BETERIN BETERI VAR ...:)

Hahaha hic gülecegim yoktu canim ya, allah da seni hep güldürsün :KK3:

O yazdigim gün duygusalligim üzerimdeymis demekki, simdi hayati tesbih yaptim salliyorum :KK53:
Gec olsun güc olamsin insallah. Simdi bazen yüzüme teyzeler niye evlenmiyorsun, yetmezmi okudugun falan diyorlar, "yav heee hee" :KK51: diyip gecistiriyorum

Aynen dediğin gibi erkekler bu kadar ince düşünceli değil hatta bir hafta sonra gidip başkalarını buluyorlar.. Ben de şans vereyim yaş iyice kemale erdi diyorum ama yok olmuyor, bir şeyler hissetmeden sırf mantıkla ya da başkaları görüş, tanımaya çalış dedi diye şans veremiyorum. Daha önceden yaşadığım bir durum var sanırım korkum oldu artık. Daha ilişki başlamadan nasıl bitiririm diye düşünmeye başlıyorum. Şöyle de bir şey var ama görüp beğendiğim biriyle devam etme hissi de geliyor, onlar da sonuçlanmıyor ama en azından vahim durumda da değilim sanırım :)
ne yaşadın ki daha önce ? yok ya benim aklımda başka biri olduğu için belkide hiç görüşmek istemiyorum haftaya görüşücem birisiyle ama yok yani sanmıyorum .sanki onu unutturacak kimse yokmuş gibi geliyor bazen

vay be nasıl tanıştınız peki
yıllarca ikimizde aynı bankada çalışmışız tabi biz bilmiyorduk eşimin annesi ve halam günden arkadaşlarmış annesi kız varmı demiş hala oda beni söylmiş resmini gördüm begenmedim oda beni begenmemiş 9 ay sonra benim tayinim onların bölüme cıktı sonra bölüme gittim bir baktım bana resmi gösterilen adam müdürüm :) sonra nasıl aşık etti kandırdı beni bilmiyorum :):):)

yıllarca ikimizde aynı bankada çalışmışız tabi biz bilmiyorduk eşimin annesi ve halam günden arkadaşlarmış annesi kız varmı demiş hala oda beni söylmiş resmini gördüm begenmedim oda beni begenmemiş 9 ay sonra benim tayinim onların bölüme cıktı sonra bölüme gittim bir baktım bana resmi gösterilen adam müdürüm :) sonra nasıl aşık etti kandırdı beni bilmiyorum :):):)

resimde beğenmediğim adamın orjinalini görünce aşık oldum diyorsun :)

Back
X