Selam!
Şu an tam anlamıyla mal gibiyim. Önceki konularımda da anlattığım gibi ailemle aram berbat. Her ikisiyle de ayrı ayrı. Bu yıl sınavdan sonra erkek arkadaşımla aileleri tanıştırmak istiyorduk. Ekim'de sınav. Şimdi o işten çıkacak haliyle şimdi tanıştırır süreyi uzatmak istemiyorum. O güzelce sınavına hazirlansin iş bulsun ben de o sırada işimle uğraşayim. Kendi duzenimiz tam olarak otursun istiyorum.
Annem daha önceden günlüğümü okumuştu 4 gün sevgilimle birliktee kaldığını vs yazmıştım. Annem başta çok anlayışlı davrandı sonradan her fırsatta bununla tehdit etmeye başladı. Bu arada tabi ne surtuklugum ne kaltakligim kaldi. Ben kötü bir şey yapmadım arkasında duramayacagim bir şey yapmadım. Erkek arkadaşımla 3-4 saatlik uzaklıktayiz. Sürekli ama sürekli o geliyor. Neredeyse 1 aydır görüşmedik ve 1 ay daha gorusemeyecektik bu hafta az da olsa zaman bulup ortada bı yerde buluşacaktık. Akşam isi var diye gelmsini istemedim. Anneme de dedim annem başka bir şehirde buluşacağız vs diye izin aldım. İzin verdi. İnternette kartımı kabul etmedi gişede sıra vardı derken bilet alamadım. Akşam dönüşte de ne vapurdan ne de otobüsten yer bulamadım. 15 temmuz diye yollar aşırı kalabalıktı. Kalan biletler çok geç saatlereydi. Sevgilim bizde kal sabah gidersin dedi ki sahiden de gece 1den önce evde olamiyordum. Anneme olduğu gibi anlattım. O planlı yaptığımızı düşündü sonra sevgilimin annesi aradı annemi gerçekten kadın güzel güzel anlattı. Annem bunu bana kadın beni asagiladi diye anlatıyor. Öyle anlamis. Üstüne basa basa kaç kere dedim anne bak geleyim diye ki yola cikmistik bunu dediğimde inatla gelme gelme o saatte nasıl otogardan eve geleceksin diyip durdu. Arkadaşımda kaldığımı söyledi babama. Belli bir saatten sonra eve girersem evde kavga eksik olmaz.
Annem her şeyimi didikler abartmiyorum her şeyimi karıştırıyor. (Bu günlük konusundan önce de böyleydi.) Sürekli beni tehdit ediyor babama söylerim sevgilin olduğunu der durur. Ben 23 yaşındayım tamam büyük bir yaş değil ama artık dayanamıyorum babam içeride öl geber ölünü bile almam senin, bu evden çıkınca bı daha girme istemiyorum seni diyip duruyor.
Bugün erkek arkadaşımı aramış. Erkek arkadaşım diyor ki çok güzel konuştuk çok anlayışlı konuştu annen diyip diyor. Eve bir geldim annem babamı sakinlestirmis babami bir şey demedi başta biraz bağırdı sadece. Babam evden çıkınca annem yanıma gelip seni bayramdan sonra gelip istesinler diyip duruyor. Bakin ben evliliğe karşı değilim ama annemin emrivakisiyle bir şey yapmak istemiyorum. Bana bir koynuna girmedigin kaldı diyip duruyor. Erkek arkadaşımın demedigi bir şey bana demis gibi anlattı arayıp sordum (demedigi biliyordum) öyle bir şey demedim dedi erkek arkadaşım.
Şimdi annem babamın yanına geçti ağlamaya başladı sabahtan beri düşünüyorum, 4 ağrı kesici içtim, artık hasta olucam bu kız yüzünden.......)
Babam bir yandan gebersin, ölüsünü bile almaya gitmem diye bağırıyor. Tam bir kabusun içinde hissediyorum kendimi.