Sanırım görünce korktum biraz ..

Evet muhtemelen siz de öyle olursunuz ilk gün. Ama siz elinizden geldiğince normal doğum yapmaya çalışın. Motivasyonunuz o yönde olsun. Olmazsa o zaman düşünürsünüz bunları. İlk gün gitmeseymişsiniz keşke. Hele ki eşinizle. Çok gereksiz bir aktivite olmuş. Başınıza gelirse -umarım gelmez- anlarsınız durumun saçmalığını.

Hiç korkma ya, öyle ya da böyle gececek. Bebek karına girmiş bir kere düşünüp kendini korkutma.
Kimi iki ikinir hemen doğurur,kimi suni sancılar alır - açılamaz, kimi tek ilişkiden hamile kalır, kimi doktor doktor gezer, tedaviler sonrası bebek sahibi olur, kimi sezaryenden sonra iki güne normale döner, kiminin nevri döner, kimi hemen adapte olur bebeğe,kimi doğum depresyonuna girer, kimi adet olduğunu kilottaki kandan anlar, kimi günler öncesinden ağrısını çeker, kimi ilk gece kan bile görmez her şey akışında olur ,kimiyse günlerce ilişki yasayamaz çok ağrılı sizili bir deneyim olur.
Yani herkesin deneyimi kendine göredir, her kadın - her bebek - her rahim farklı farklıdır. Kimsenin kötü deneyiminin sizi etkilemesine izin vermeyin, bol bol pozitif doğum videoları izleyin. Hatta bebek doğumu izlemekten igrenmeyen arkadaşlara Şu sayfayi ve şu sayfayı onereyim, çok güzel dogumlar oluyor. Ama biraz kanlı, uyarımı yapayım

Benim bebeğim ters geldiği için sezaryen oldum. Gece doğum yaptım sabah yürüdüm. Tabiki ağlarken gülerken agri oluyordu ama ayılıp bayılacak bi durum yok yada benim acı esigim yüksek

Analık kutsal zor zaten de sezeryan normal doğum zor o da ayrı ama dayanılmayacak gibi mi onu bilemedim yeminle korktum
Normal çoook zordur eminim ama yaşamadığım için bir şey diyemicem sezeryan yaşadım o yüzden söyleyebilirim evet ameliyattan sonra ayağa kalkmaya çalışmak çok zor. Çok canın yanıyor. Üstünde bir yorgunluk o halde bebeğine bakmaya çalışıyorsun. Gaz çıkarman lazım yoksa hastaneden çıkamazsin. Ha bir de ameliyattan bir kaç saat sonra gelip karnına çöküyor doktor Allah Allah ama normal doğumun da bir sürü kötü hikayeleri zorluklari vardır. O yüzden dedim analık zor diye

Ya çok teşekkür ederim sayfalara bi göz gezdirdim ama uzun uzun değil tabi

Benim bebeğim ters geldiği için sezaryen oldum. Gece doğum yaptım sabah yürüdüm. Tabiki ağlarken gülerken agri oluyordu ama ayılıp bayılacak bi durum yok yada benim acı esigim yüksek
Ya ağrı olur dediğim gibi ameliyat sonuçta kolay değil . Herkeste Farklı demekki . Yoksa bende ameliyat oldum başka bir şeyde acısı ağrısı oluyor ..

Karnına neden çöküyor derken neden ? Arkadaşım öyle bir şeyden bahsetmedi hala hamile gibi şişti karnı

Şiş olur evet ama çöküyolar bir şeyi kontrol etmek icindi ama tam hatırlamıyorum
Doğum sırasında bebeği aşağı yönlendirmek için, doğum sonrasında da kalanları temizlemek için çöküyor olabilirler.

Merhaba ben sezeryan doğım yaptım herşey harikaydı gram ağrı sızı olmadı benim doğumdan sonra bir gün hastanede yattım 3. Günü evde her işi yaptım ama benim hiç ağrım olmadı harikaydı herşey yaaaaa

Herkeste farklı . Ben aslinda arkadaşımı görünce etkilendim biraz sanırım korktum daha doğru bi kelime .. hayırlısı ne ise o olsun artık ..

ilk 7 gün sıkıntı oluyor evet oturma kalkma yan dönme yürüme vs olmuyor desem yalan olur ama dayanılmayacak kadar bir şey yok bence arkadaşınızın acı eşiği düşük sanırım Allah hayırlısını versin sizede

Ya illa ki acı olur ağrı olur ameliyat en ufak bir yerimiz kesilse canımız orada oluyor o ayrı .. hiçte kalkılmayacak gibi değildir ama sonuçta gaz oluyor ve onu atlatabilmek için az da olsa yürümen gerekiyor .. amin tüm hamilelere inş bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…