- 16 Nisan 2015
- 58
- 21
- 33
- Konu Sahibi Pelin anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hemen çıktı daha ney atayım ikisinideevet, öyle gözüküyor. çizgi öyle kaldı mı?
hamılesın gibi gözüküyor şuanKızlar daha önce konu açmıştım. Bu ay belirtim çok vardı fakat muhtemel adet tarihinden 2 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Bugün 2 farklı markadan idrar testi yaptım 2 Side aynı anda pozitif çıktı silikte olsa. Az önce kan verdim birazdan çıkacak dua edin bana çok heyecanlıyım
Ayy inşallah canım test tarihlerinde sıkıntı yok görünüyor umarım hamileyimsir :)hamılesın gibi gözüküyor şuan
testlerın tarıhınde sorun yoksa :=) hadi inşallah öylesındır :=)
negatif konusunda yanlıslık olabılıyormus, ama pozıtıf olunca pek yanılma olmazmıs.Ayy inşallah canım test tarihlerinde sıkıntı yok görünüyor umarım hamileyimsir :)
Hamileyiiiiiim :)negatif konusunda yanlıslık olabılıyormus, ama pozıtıf olunca pek yanılma olmazmıs.
hayırlısı olsun :=)
Hayirli olsun canim Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin.. canim kasik agrin kac gun once basladihamileyiiiim değerim 56,38 sizce nasıl ve kaç haftalık oluyor. Pazartesi doktora gidicm. Buarada sat 8 temmuz
Hayirli olsun canim Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin.. canim kasik agrin kac gun once basladi[/QUOTE
Canım nerdeyse 10 gündür var ama şöyle söyleyim aynı adet belirtisiyle yani sivilce çıkardı yine çıktı :)
Olabilir canım yumurtam çatladıktan sonra bende de oldu hatta predictor early erkn gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama adet tarihine kadar bekle derim ben beklemedim 2 gün kala kan verdim negatif çıktı 6 gün sonra pozitif. :)Canim benim yumurtlamam catladigindan beri sag kasigimda agri ara arada bel agrim var bu kadar erken baslarmi yoksa baska bi sorunmu var korkuorm acikcasi
Benim daha 10 gun var adetime daha beklemek cok zor :)Olabilir canım yumurtam çatladıktan sonra bende de oldu hatta predictor early erkn gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama adet tarihine kadar bekle derim ben beklemedim 2 gün kala kan verdim negatif çıktı 6 gün sonra pozitif. :)
Tebrikler :) Değerin normal canım. Geç döllenme de olabilir. 4 hafta 4 gün oluyor sat A göre. Gebelikler son adet tarihinden itibaren 40 hafta olarak hesaplanır. Gebelik takvimi yapabilirsin kendine burdan takip edersin.hamileyiiiim değerim 56,38 sizce nasıl ve kaç haftalık oluyor. Pazartesi doktora gidicm. Buarada sat 8 temmuz
hayırlı olsun bebişin :=)hamileyiiiim değerim 56,38 sizce nasıl ve kaç haftalık oluyor. Pazartesi doktora gidicm. Buarada sat 8 temmuz