Sanırım hamileyiiiiim

Pelin anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
58
21
33
image.jpg

Kızlar daha önce konu açmıştım. Bu ay belirtim çok vardı fakat muhtemel adet tarihinden 2 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Bugün 2 farklı markadan idrar testi yaptım 2 Side aynı anda pozitif çıktı silikte olsa. Az önce kan verdim birazdan çıkacak dua edin bana çok heyecanlıyım

Kızlar daha önce konu açmıştım. Bu ay belirtim çok vardı fakat muhtemel adet tarihinden 2 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Bugün 2 farklı markadan idrar testi yaptım 2 Side aynı anda pozitif çıktı silikte olsa. Az önce kan verdim birazdan çıkacak dua edin bana çok heyecanlıyım
hamılesın gibi gözüküyor şuan
testlerın tarıhınde sorun yoksa :=) hadi inşallah öylesındır :=)

Canim benim yumurtlamam catladigindan beri sag kasigimda agri ara arada bel agrim var bu kadar erken baslarmi yoksa baska bi sorunmu var korkuorm acikcasi

Canim benim yumurtlamam catladigindan beri sag kasigimda agri ara arada bel agrim var bu kadar erken baslarmi yoksa baska bi sorunmu var korkuorm acikcasi
Olabilir canım yumurtam çatladıktan sonra bende de oldu hatta predictor early erkn gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama adet tarihine kadar bekle derim ben beklemedim 2 gün kala kan verdim negatif çıktı 6 gün sonra pozitif. :)

Olabilir canım yumurtam çatladıktan sonra bende de oldu hatta predictor early erkn gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama adet tarihine kadar bekle derim ben beklemedim 2 gün kala kan verdim negatif çıktı 6 gün sonra pozitif. :)
Benim daha 10 gun var adetime daha beklemek cok zor :)

hamileyiiiim değerim 56,38 sizce nasıl ve kaç haftalık oluyor. Pazartesi doktora gidicm. Buarada sat 8 temmuz
Tebrikler :) Değerin normal canım. Geç döllenme de olabilir. 4 hafta 4 gün oluyor sat A göre. Gebelikler son adet tarihinden itibaren 40 hafta olarak hesaplanır. Gebelik takvimi yapabilirsin kendine burdan takip edersin.

Önce tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini,adete kaç gün kala kan testi yaptırdın,benim daha 5 gün var arkadaşlar kan testi ysp diye tutturdu ama erken geliyo bana

P Pelin anne tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bu kasık sancısı nasıl oldu sende?benim bata on gün var ve bu ay sağ taraftan yumurtladim. Solumda gaz sancim oluyor azıcık bazen de sağımda tanımlayamadigim bir his var. Yani böyle ince bir sizi gibi. Öyle çok adet sancısına benzemiyor. Öyle arada sırada bir burdayım diyor sadece. Bazen anı hareket yaptığımda ya da bir yere uyandığımda hissediyorum. Senin ki de buna benzer miydi?

X