Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hemen gitmeyeceğim ama bana kalsa bende kalp atışının duyulacagi haftaya kadar beklerdim. Vazgeçtim, dört beş gün sonra gidecegim inşallah. Vur deyince öldürmenin alemi yok herkese teşekkür ederim
Tüm korkularınızı anlıyorum ben de bir boş gebelik geçirdim ve o kalp atışını beklemek beni o kadar yordu ki size anlatamam ama yine de bu korku yüzünden dış gebelik gibi bir durumu es geçmemek lazım Allah korusun tüplerinizden bile olabilirizsiniz üstelik hayati tehlike de cabası.
Evet gittim pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı. Hamileymisim ama bu da dusukle sonlandı. En azından sorunumu öğrenmiş oldum. Siz benim gibi yapmayın doktora gidin