Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormayın 4 aylık evliyken çok bebek merakım vardı 1 ay adetim gecikti hamileyim sanıp çok sevinmiştim meğerse günüm değişmiş 25 gün gecikti 26 gün adet oldum negatif göre göre psikolojimi işlemiş, bir de aklımdan komple çıkarmıştım hamileliğin olacak olsa olur diye, adetim 10 gün gecikti dedem vefat etti benim 20 gün önce üzüntüden sandım sonra şüphelendim sağ kasık ağrımdan, öyle test yaptım. Negatif görmek de insanın bilinç altına yerleşiyor psikolojisine yerleşince Allah sabır veriyor demek kiAyy nasıl beklediniz inanamıyorum çok sabırlısınız gerçektennn
Aynısını yaşadım mesajlarım var hatta üstlerde 6 haftalık hamileyimMerhaba. Benimde yumurtlama günüm de 22-23 ekimdi ve ilişkiye girdik. Ama bende o tarz bir leke gelmedi.(Döngü 22 gün) 5 Kasım da (bugün)regl olmam gerekiyor. Normalde regl 1 hafta kala kaşık ağrısı veya sızı olurdu , yada belim ağrırdı bugüne kadar daha belirti olmadı. Şaşırdım hiç regl olacak gibi değilim sadece göğüslerim dolgun ve akıntı 2 haftadır da uykularım arttı halsizleştim. Şuan regl olacak mıyım diye beklemedeyim bu durumu yaşayanlar var mı ?
Baktım şimdi :)) sen göğüs çevrende ağrı oldu felan yazmışsın sanırım bende oda yok göğüslerde dolgunluk , akıntı , uyku hali var çok tuvalte çıkıyorum birde ama adet olacakmışım gibi şişkinlik kasıklarda ağrı yada sızı , belde ağrı vs.Her zaman ki belirtiler yok.Aynısını yaşadım mesajlarım var hatta üstlerde 6 haftalık hamileyim![]()
Benimde normal adet belirtilerim yoktu, hep farklı şeyler vardı şüphelendim ama bazıların ki bire bir aynısı olup, adet gecikmesi ile öğrenirmiş, eğer istiyorsan inşallah hamile olduğunuz öğrenirsin sendeBaktım şimdi :)) sen göğüs çevrende ağrı oldu felan yazmışsın sanırım bende oda yok göğüslerde dolgunluk , akıntı , uyku hali var çok tuvalte çıkıyorum birde ama adet olacakmışım gibi şişkinlik kasıklarda ağrı yada sızı , belde ağrı vs.Her zaman ki belirtiler yok.
Ay evet istiyoruz şu hayırlısıyla inşallahBenimde normal adet belirtilerim yoktu, hep farklı şeyler vardı şüphelendim ama bazıların ki bire bir aynısı olup, adet gecikmesi ile öğrenirmiş, eğer istiyorsan inşallah hamile olduğunuz öğrenirsin sende![]()
Var görünüyor kan verdiniz mi sonucunuz ne olduYumurtlama döneminde ilişki yaşamıştım reglim 1 kasım ama ben bugün test yaptım şüphelerim var(sol kasık ağrısı,sık idrara çıkma ve ilişkiden 1 hafta sonra pembe akıntı) silik bir ikinci çizgi çıktı hamile miyim sizce?
Sormayın 4 aylık evliyken çok bebek merakım vardı 1 ay adetim gecikti hamileyim sanıp çok sevinmiştim meğerse günüm değişmiş 25 gün gecikti 26 gün adet oldum negatif göre göre psikolojimi işlemiş, bir de aklımdan komple çıkarmıştım hamileliğin olacak olsa olur diye, adetim 10 gün gecikti dedem vefat etti benim 20 gün önce üzüntüden sandım sonra şüphelendim sağ kasık ağrımdan, öyle test yaptım. Negatif görmek de insanın bilinç altına yerleşiyor psikolojisine yerleşince Allah sabır veriyor demek ki![]()
Bende çok istiyorum eşim tır şöförü ve devamlı evde yalnız kalıyorum en azından bi ses olur diye düşünüyorum. Rabbim de nasip etmiyor yapacak bir şey yok bide lekenin bu kadar erken gelmesi ve 1 kere gelmesi normal bir şey mi olması gerken bir şeu mi yani adetim yarın ya bidaha gelmedi bu güne kadar böyle lekeler tek seferlik mi geliyorSormayın 4 aylık evliyken çok bebek merakım vardı 1 ay adetim gecikti hamileyim sanıp çok sevinmiştim meğerse günüm değişmiş 25 gün gecikti 26 gün adet oldum negatif göre göre psikolojimi işlemiş, bir de aklımdan komple çıkarmıştım hamileliğin olacak olsa olur diye, adetim 10 gün gecikti dedem vefat etti benim 20 gün önce üzüntüden sandım sonra şüphelendim sağ kasık ağrımdan, öyle test yaptım. Negatif görmek de insanın bilinç altına yerleşiyor psikolojisine yerleşince Allah sabır veriyor demek ki![]()
Evet bazı kişilerin tek sefer gelir, bazı kişilerin 2 gün gelir hamilelik yerleşme kanaması oluyor o çoğunlukla benim olmadı hiç daha 6. Haftadayım, sonra olur mu bilmiyorum ama yerleşme ağrım var benim sağ tarafta, belki sizinde hamilelik kanamasıdır. İstiyormuşsunuz inşallah en yakın zamanda Allah nasip ederBende çok istiyorum eşim tır şöförü ve devamlı evde yalnız kalıyorum en azından bi ses olur diye düşünüyorum. Rabbim de nasip etmiyor yapacak bir şey yok bide lekenin bu kadar erken gelmesi ve 1 kere gelmesi normal bir şey mi olması gerken bir şeu mi yani adetim yarın ya bidaha gelmedi bu güne kadar böyle lekeler tek seferlik mi geliyor
Akıntınız oldu mu şeffaf gibi sümüksü bi akıntı adetime 9 gün varEvet bazı kişilerin tek sefer gelir, bazı kişilerin 2 gün gelir hamilelik yerleşme kanaması oluyor o çoğunlukla benim olmadı hiç daha 6. Haftadayım, sonra olur mu bilmiyorum ama yerleşme ağrım var benim sağ tarafta, belki sizinde hamilelik kanamasıdır. İstiyormuşsunuz inşallah en yakın zamanda Allah nasip eder![]()
Evet olmuştu, bazen renksiz geliyordu ama normal akıntıdan fazla ıslanıyordum ben herkesin farklı olur, benim adetim 11 gün gecikti ondan sonra test yaptım ben sonra kan idrar verdimAkıntınız oldu mu şeffaf gibi sümüksü bi akıntı adetime 9 gün var