Sanırım hamileyim çok heyecanlıyım.

Tugcii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
21
5
1
32
4,5 aylık evliyiz çok güzel bir evliliğimiz var şimdide meyvesini verecek sanırım 1,5 haftadır Böyle kusmalar mı desem bulantılar mı desem o kadar fazlaki örneğin beyaz peynir kahvaltı da bir ısırık aldım yutamadan çıkardım bu durum normal mi birde sizce eşime Nasıl bildirmeliyim bu durumu daha birşey söylemedim açıksası testte yapmadım henüz daha doğrusu yapamadım. 1 haftadır Adam da şaşırdı kusmalar falan şimdi hangi test daha kesindir kan mı yoksa diğerimi birde kan testinin sonucu ne kadar zamanda çıkıyor?

Son düzenleme:
4,5 aylık evliyiz çok güzel bir evliliğimiz var şimdide meyvesini verecek sanırım 1,5 haftadır Böyle kusmalar mı desem bulantılar mı desem o kadar fazlaki örneğin beyaz peynir kahvaltı da bir ısırık aldım yutamadan çıkardım bu durum normal mi birde sizce eşime Nasıl bildirmeliyim bu durumu daha birşey söylemedim açıksası testte yapmadım henüz daha doğrusu yapamadım. 1 haftadır Adam da şaşırdı kusmalar falan şimdi hangi test daha kesindir kan mı yoksa diğerimi birde kan testinin sonucu ne kadar zamanda çıkıyor?
Mide bulantısı genelde 6. haftadan sonra başlıyo ama Adet günün geciktiyse alacağın herhangi bi idrar testiyle çıkar hatta gecikmeden bile silik çizgi gösterebiliyo ben 5 gün kala görmüştüm.ama kan testiyle kesin olarak öğrenebilirsin,sabah kan verirsen sağlık ocağında öğleden sonra alırsın sonucunu.

rabbim hayırlı etsin canım :)
inşallah hamilesindir ama maşallah yenide evlisin bebek erken diğil mi_?

Bence biraz erken ama eşim kız çocuk istiyor yani biraz bu beni vurdum duymaz hale getiriyor erken değil falan umrumda değil ailem Mutlu olsun sevdiğim Adm Mutlu olsun yeter zaten biz göreceğimizi gördük ettik gezdikte tozdukta genelde çocuk yapmayanlar öyle der teşekkürler güzel yorumlar için

6 hafta 1,5 ay oluyor da benim mide bulantım çok oluyor ama acaba bayadır hamileyimde benimmi haberim yok

Hadi bakalım hayırlı olsun
Rabbim gönlüne göre versin.

Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Back
X