sanırım hamileyim evet ama cok korkuyorum

denizinkizi

kelebekim geliyooo
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
2.311
2
66
İçel Mersin
kısaca anlatmak ıstıyorum
şöyleki 13 gun once falan muayne oldum
doktor kistim oldugunu soyledi glifor verdi
10 gundur falanda kullanıyorum
adetimde 10 gün geçti zaten ama hep geçtiği için ciddiye almamıştım
fakat pozitif cıktı tahlıl yaptırdım ondada gebelik var
ama cok korkuyorum
nedenmiii cunkıı 9297 cıktı beta hcg ama gliforun bana faydasımı vardı zararmı bunu bılmek ıstıyorum bılemıyorum
saglık ocagındakı doktor bırak dedı bıraktım
pko aldıgım ıcın ekstra bişey kullanmammı gerekıyor kaybetmekten korkuyorum
bazılarıda doktor keseyı kıst sanmıs dıyor bu anlaşılmazmıı
kafam cok karışık allak bullak oldum
yardım edin nolur bilenler
bi yorum yapın

bunda korkacak ne var canım bende pkoluyum ve bende glifor kullanarak hamile kaldım zararı olmadıgı gibi yumurtanın kalitesini artırıyor ve sağlıklı gebelik oluşmasını sağlıyor :) bazı hamileler gebelıkte 3 ay kadar devam ediyorlar glifor kullanmaya bende hamıle oldugumu bılmeden 1 ay boyunda glıfor kullandım ve bebeğim gayet sağlıklı şuan zararı olmaz faydası olur emin ol ;)

bunda korkacak ne var canım bende pkoluyum ve bende glifor kullanarak hamile kaldım zararı olmadıgı gibi yumurtanın kalitesini artırıyor ve sağlıklı gebelik oluşmasını sağlıyor :) bazı hamileler gebelıkte 3 ay kadar devam ediyorlar glifor kullanmaya bende hamıle oldugumu bılmeden 1 ay boyunda glıfor kullandım ve bebeğim gayet sağlıklı şuan zararı olmaz faydası olur emin ol ;)

doktor kes diyince kestim hemen
tabi daha görusemedım jınekologla onun fıkrı ne olacak o daha onemlıı
onu kesınce baska bısey kullanmak gerekırmı edermıı
saglık ocagındakıler pek anlamıyor sanırım bunlardaa
ılk defa basıma gelıyorr cok heyecanlanıyorum ne bılıyım

korkum baya bi geçti doktora gittim keseyi gördüm
Allah ım tüm isteyenlere verir inşallah
ve bizlerı kavuşturur inşallah :)

bende hamileyim dün öğrendim, ama daha cok cok yeniymiş.. 2 hafta sonra gel bakalım dedi doktoruum inş kese görünür.
çok korkuyorum.. senin kaç haftalıktı kese göründüğünde denizinkizi ???

bende hamileyim dün öğrendim, ama daha cok cok yeniymiş.. 2 hafta sonra gel bakalım dedi doktoruum inş kese görünür.
çok korkuyorum.. senin kaç haftalıktı kese göründüğünde denizinkizi ???

canım hayırlısı olur ınsallah ıkımız ıcındeee
bende nasıl korktum ıkı gundurr nasıl bıseymıs bu :)
5+5 miş benımkı
senınkı ne kadar yenı acaba
b,rde degerlerın kaçtı

bilmiyorum ki sadece kan testimin sonucunu biliyorum oda 41.50
inş hayırlısıyla olur her şey hepimiz için..
çokta heyecanlıyız ben bu iki haftayı nasıl geciricem bilemiyoru :(

Bebishleriniz hayırlı olsun kızlar! Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin! o korkular endişeler bi türlü arkası kesilmeden devam ediyo hamile kalayım diee endişeleen oh şükür hamileyim bu defa kesem ya görünmezse die korkmalar haydeee kesem göründü ya kalp atışı duyulmazsa diye gerilmeler :14: insan sıyırcak hale geliyo yok ikili test üçlü test :) 5 aydan sonra bi rahatlama geliyo ama merak etmeyin o zamana kadar sabıR :) bebish oynamaya başladıktan sonra artık mutluluk evresi doruk yapıyo :)

esrarod senin adetin ne kadar geçtikten sonra kan verdin? merak ettim :)

he bir de ben kızıma hamileyken ilk aylarda benim de baya büyük bi kistim vardı dr.um ya bebek gider ya kist dedi benim azman kızım kisti alt etti :1: kis küçülük kayboldu şimdi Rabbim ömür versin 6 yaşında :) kardeşe niyetlendim inşallah verir Rabbim.. :)

Bebishleriniz hayırlı olsun kızlar! Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin! o korkular endişeler bi türlü arkası kesilmeden devam ediyo hamile kalayım diee endişeleen oh şükür hamileyim bu defa kesem ya görünmezse die korkmalar haydeee kesem göründü ya kalp atışı duyulmazsa diye gerilmeler :14: insan sıyırcak hale geliyo yok ikili test üçlü test :) 5 aydan sonra bi rahatlama geliyo ama merak etmeyin o zamana kadar sabıR :) bebish oynamaya başladıktan sonra artık mutluluk evresi doruk yapıyo :)

esrarod senin adetin ne kadar geçtikten sonra kan verdin? merak ettim :)

canım cevap yazmışsın yenı gordum aynen dedıgın gıbı
sankı hamıle kalınca butun sorunlar bıtecek gıbıydıı sımdı hersey yenı basladı bunu anladım
bende ksıt olmadıgını soyledı doktor kafam karıstı valllahı
kesem gorundu kalp atışlarınıı meraklaa beklıyorum dua edıyorum ve cok korkuyorum
kalbımde hızlı atıyor heyecandnmı yoksa hamılelıktenmı onuda bılmıyorum :)
devamındadaa o bebekle olan gelısmeler valla yandıkkı ne yandık :D
Allah ım inşallah saglık versın dee 5 ay gecsın bakalım :)
mutluguu o zamnmı yaşıcaz anca bılmem :D

he bir de ben kızıma hamileyken ilk aylarda benim de baya büyük bi kistim vardı dr.um ya bebek gider ya kist dedi benim azman kızım kisti alt etti :1: kis küçülük kayboldu şimdi Rabbim ömür versin 6 yaşında :) kardeşe niyetlendim inşallah verir Rabbim.. :)

oo maşallahh :)))) inşllah kardeşte cabuk gelır cok bekletmez :)

Shakaci benm adetime 3 gun vardı dr gittiğimde suandan itibaren 4+4
doktorum cuma (20.10.11) keseyi görürüz nasipse dedi ama
hala heycanımdan ve endişemden bir sey kaybetmedim

Back
X