- Konu Sahibi denizinkizi
-
bunda korkacak ne var canım bende pkoluyum ve bende glifor kullanarak hamile kaldım zararı olmadıgı gibi yumurtanın kalitesini artırıyor ve sağlıklı gebelik oluşmasını sağlıyor :) bazı hamileler gebelıkte 3 ay kadar devam ediyorlar glifor kullanmaya bende hamıle oldugumu bılmeden 1 ay boyunda glıfor kullandım ve bebeğim gayet sağlıklı şuan zararı olmaz faydası olur emin ol
korkum baya bi geçti doktora gittim keseyi gördüm
Allah ım tüm isteyenlere verir inşallah
ve bizlerı kavuşturur inşallah :)
bende hamileyim dün öğrendim, ama daha cok cok yeniymiş.. 2 hafta sonra gel bakalım dedi doktoruum inş kese görünür.
çok korkuyorum.. senin kaç haftalıktı kese göründüğünde denizinkizi ???
Bebishleriniz hayırlı olsun kızlar! Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin! o korkular endişeler bi türlü arkası kesilmeden devam ediyo hamile kalayım diee endişeleen oh şükür hamileyim bu defa kesem ya görünmezse die korkmalar haydeee kesem göründü ya kalp atışı duyulmazsa diye gerilmelerinsan sıyırcak hale geliyo yok ikili test üçlü test :) 5 aydan sonra bi rahatlama geliyo ama merak etmeyin o zamana kadar sabıR :) bebish oynamaya başladıktan sonra artık mutluluk evresi doruk yapıyo :)
esrarod senin adetin ne kadar geçtikten sonra kan verdin? merak ettim :)
he bir de ben kızıma hamileyken ilk aylarda benim de baya büyük bi kistim vardı dr.um ya bebek gider ya kist dedi benim azman kızım kisti alt ettikis küçülük kayboldu şimdi Rabbim ömür versin 6 yaşında :) kardeşe niyetlendim inşallah verir Rabbim.. :)
teşekkur ederim shakaci
bugun yıne kan değerimi ölçtürdüm
2225 cıktı açaba ikiz olabilir mi? fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?