Sanırım hamileyim

Armagang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
375
222
33
Arkadaşlar merhaba
Bu ay yumurtlama Günlerimizi değerlendirdik
Adetime 8 gün varken ara ara kasık batması oldu kahvaltı yaptım geçen gün birden midem bulandı kustum
Bugün kasık batması sıklaştı adet olcakmışım gibi karnım ağrı oluyor sonra geçiyor bu arada oluyor göğüslerim şişti ve arada ağrı oluyor dokunsam acıyor bugün adetime 6 gün var bu belirti mi bilmiyorum ayaklarım hiç ısınmıyor test yaptım sonuca bakarmısınız bu arada erken gebelik testi ile yaptım

Eklentiler

• 15D5B016-AF88-4FDF-8235-9E1D136A41F2.webp
    15D5B016-AF88-4FDF-8235-9E1D136A41F2.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 602
  • A5CBC7B6-0623-4182-8CE4-B8E87B9E3A0B.webp
    A5CBC7B6-0623-4182-8CE4-B8E87B9E3A0B.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 604
Arkadaşlar merhaba
Adetime 8 gün varken ara ara kasık batması oldu kahvaltı yaptım geçen gün birden midem bulandı kustum
Bugün kasık batması sıklaştı adet olcakmışım gibi karnım ağrı oluyor sonra geçiyor bu arada oluyor göğüslerim şişti ve arada ağrı oluyor dokunsam acıyor bugün adetime 6 gün var bu belirti mi bilmiyorum ayaklarım hiç ısınmıyor test yaptım sonuca bakarmısınız bu arada erken gebelik testi ile yaptım
Pozitif gözüküyor bir kac gün sonra başka bir marka ile tekrarlamanizi tavsiye ederim 🤗🤗

Sabah ilk idrarla tekrar deneyin onda da çıkarsa vardır. Bir gün sonra da kan verirsiniz. Bende adete 4 gün kala kan vermiştim 104 çıkmıştı değerim bende sizin gibi regle 6 gün kala silik çizgiyle öğrendim Allah'a şükür şuan 7+5 haftalık ☺️

Arkadaşlar merhaba
Kaç dakikada çıktı çizgi? Bundan daha koyusu bana çıktı ilk 3 dakikada ama yalancı pozitifmiş kanda negatif çıktı. Maalesef hatalı olabiliyor bu erken gebelik testleri ve eğer hamileyseniz adetinize 6 gün yoktur erken döllenme olmuştur. Aksi halde belli olmaz bu kadar erken. Bence emin olmak için bi kan verin derim😍 inşaAllah gönlünüzce olur♥️

Sabah ilk idrarla tekrar deneyin onda da çıkarsa vardır. Bir gün sonra da kan verirsiniz. Bende adete 4 gün kala kan vermiştim 104 çıkmıştı değerim bende sizin gibi regle 6 gün kala silik çizgiyle öğrendim Allah'a şükür şuan 7+5 haftalık ☺️
Yarın hemen denicem
İnşallah öyledir
Rabbim sizinde evladınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Çok heyecanlıyım

Bu erken testlere çok güven olmuyor. Yarin sabah idrarı ve kaset test ile tekrarlayın. Umarim gebelik vardir.

Yarın gidip test alcam son kalan testle yaptım evde başka kalmamış
Korkuyorum başka testte ya çıkmazsa diye
İnanın o bekleyiş ne kadar zor çok iyi biliyorum 😔 Ama böyle pozitif görüpte heyecanlanıp sonrası olmaması daha zor bir de kendinizi alıştırmis oluyorsunuz. Bazı testler yanıltıyor bu şekilde o yüzden başka bir marka ile yapmanızı öneriyorum insallaj vardır bebisiniz sağlığıyla kucağıniza alırsınız 🤲🤭🧿

Kaç dakikada çıktı çizgi? Bundan daha koyusu bana çıktı ilk 3 dakikada ama yalancı pozitifmiş kanda negatif çıktı. Maalesef hatalı olabiliyor bu erken gebelik testleri ve eğer hamileyseniz adetinize 6 gün yoktur erken döllenme olmuştur. Aksi halde belli olmaz bu kadar erken. Bence emin olmak için bi kan verin derim😍 inşaAllah gönlünüzce olur♥️
5dkyı geçmedi
Bu kadar erken çıkması beni de düşündürdü
Ama hiç böyle silik test çıkmamıştı bende yarın gidip test alıcam
Amin inşallah
Teşekkür ederim

Adetime 6 gün kala gebeliğim belli oldu kaset test ile hemde. Erken döllenme falan da değildi çünkü tek ilişkiyle hamile kaldım adetin 14 veya 15. Günü döllenme olmuş yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda belli olmuş oldu tam olarak. adetime 6 gün vardı ☺️

Bu testleri de tavsiye etmiyorum açıkçası bu erken gebelik pembe cubuklar çok hatalı sonuç veriyor yokken var göstermek gibi. Anam babam usulü eski tip kaset testlerden sasmayn derim. Onlar yanlmyor.

Adetime 6 gün kala gebeliğim belli oldu kaset test ile hemde. Erken döllenme falan da değildi çünkü tek ilişkiyle hamile kaldım adetin 14 veya 15. Günü döllenme olmuş yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda belli olmuş oldu tam olarak. adetime 6 gün vardı ☺️
Ayy beni heyecanlandırdınız yanaklarım kıpkırmızı oldu tarif edemiyorum şu an duygularımı
İnşallah yarın test te bu çizgiyi görürüm
Çok istedim rabbimden

Bu testleri de tavsiye etmiyorum açıkçası bu erken gebelik pembe cubuklar çok hatalı sonuç veriyor yokken var göstermek gibi. Anam babam usulü eski tip kaset testlerden sasmayn derim. Onlar yanlmyor.
İlk defa silik çıktı bir testim
Ama arada kramp gidiyor
Geçiyor tekrar oluyor
Adet olcakmışım gibi şişkinlik
Adete 6 gün kala böyle olmazdım
Ama yapılabilirim de
Doğru diyorsunuz

Back
X