Sanırım hamileyim

Yaaa😍 Allah razı olsun♥️♥️ İnşaAllah😍
Ya şimdi gerçekten gözlerim doldu diğer açtığımız konuyu şimdi yorum yazdım ve sizi takip ediyorum bütün mesajlarınızı açtım bu yazıyı görünce gerçekten çok duygulandım Allah’ım gönlünüze göre nasip etsin❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Kızlar merhaba kafam iyice karıştı Adetlerim çok düzensiz normalde hep 1 hafta 10 gün geçer en son 29 ekim adet oldum adetim 1 hafta geçtikten sonra yani 5 Aralık'ta test yaptım artımed silik çıktı ona güvenmeyip başka marka aldım onda hiç çıkmadı ve şüphe edip kan verdim kan sonucum 0,29 çıktı ve hamile olmadığıma kesin inandım çünkü 1 hafta geçmişti adetimden kesin çıkardı dedim ve bekledim 12 Kasım oldu hala adet olmayınca tekrar test aldım artımed marka çok silik çıktı ve başka marka aldım onda artık tam yanımdakilerinde göreceği şekilde çıktı kan verdim kan değerim 93,03 çıktı ve ben şok oldum 12 gün gecikmeden sonra bunu öğrendim anlamadığım şey ise ilk yaptırdığım kan çok düşük çıktı yani oazmanda aslında hamileydim onunda biraz bile olsun yüksek çıkması gerekmezmiydi
Geç döllenme olmuş olabilir cnm iki gün arayla kan ver ve beta nin yükselmesine bak hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😍 inşallah

Ya şimdi gerçekten gözlerim doldu diğer açtığımız konuyu şimdi yorum yazdım ve sizi takip ediyorum bütün mesajlarınızı açtım bu yazıyı görünce gerçekten çok duygulandım Allah’ım gönlünüze göre nasip etsin❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏
♥️♥️ Amin hepimizin inşaAllah😍😍😍😍 gördüm oradan da cevapladım. Belki de sizin duanızı alacakmışım. Çpk teşekkür ederim🙏🏼

Back
X