Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizede dua et bizde görelim şu çift çizgiyi :)Teşekkürler kizlar:) ilki biraz bekletinizce bunun böyle cabuk olabilecegine ihtimal vermemistim. En yakin zamanda kan testi ile dogrulayacagim insallah:)
bizede dua et bizde görelim şu çift çizgiyi :)
Hayırlı olsun canım... İlki ne kadar zaman sonra olmuştu?Teşekkürler kizlar:) ilki biraz bekletinizce bunun böyle cabuk olabilecegine ihtimal vermemistim. En yakin zamanda kan testi ile dogrulayacagim insallah:)
Hayırlı olsun canım... İlki ne kadar zaman sonra olmkest
Bende sekiz aydır bekliyorum canım o yüzden merak edip sordum. Sanırım hep boşverilen aylarda hamile kalınıyor9 ay beklemistim. Ama iki ayda falan adet goruyordum bu beni umutsuzluga sevk ediyordu en son umudumu kestigim ay gebe kalmisim.. teste bile itibar etmemistim herhalde yanlis deyip 3-4 gun yine mutsuz gezmistim:)
Bende sekiz aydır bekliyorum canım o yüzden merak edip sordum. Sanırım hep boşverilen aylarda hamile kalınıyor
Merhaba kizlar tahmini adetime 3 gün var. Aklima esti bi test yapayim dedim:) sonuc bu:
Sanirim hamileyim..
tebrikler. siz ocak 2014 annesiydiniz dimi? oğlunuz abi olacak artıkTest yaptim kizlar. Hcg:40.9 :)
tebrikler. siz ocak 2014 annesiydiniz dimi? oğlunuz abi olacak artık
evet. yine kış bebeğiniz olacak.Evet oyleyim:) siz de happiness tiniz degil mi? Hayirlisi bakalim insallah saglikli bi gebeliktir. Tesekkur ederim:)