Sanırım istemesem de boşanıyorum

Bahtikaraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
70
17
35
Arkadaslar daha once bi konu acmistim fakat sicremi unuttugum icin tekrar uye oldum.neyse konuya geceyim.ben 26 yasinda ogretmenim.1.5 yillik evliyim.esim 28 yasinda polis.ailelerimiz arasinda inanilmaz kultur farki var.en basta herkes soylese de ben bu durumu girmezden geldim ve herkesi ailemi de dahil karsima alarak cok asik oldum ve evlendim.ailem bize inanilmaz destek oldu maddi ve manevi.esimin ailesi tam tersi...surekli maddi beklentileri oldu bizden.fakat ev araba esya vs...borclarin icinde oldugumuz icin destek olamadik.annesi bu durumda bana saldirmaya basladi.gelin kaynana tartismalari boyle devam etti.hamileydim ve bana korkunc seyler yasattilar.esim de arkamda duramadi.bosanalim diye tutrurdu.malesef buyuk bir hatayla ben de hormonlarimim etkisiyle bebegi aldirma karari aldim.hep o durumda esimin bana sahip cikmasini bekledim aslinda gel barisalim demesini bekledim.tam aksine bosanalim diye tutturdu...bu olaylar 1.5 ay once yasandi.bebek olayinda esim de imza verdi fakat suan ailesi ve kendisi sadece beni sucluyorlar.aldirmasaydin olurdu ama artik bebek yok sen de öldün diyor.araya bir suru insan girdi.ben defalarca yalvardim esime.fakat ikna olmuyor.seni seviyorum ama bu evlilik bitmeli diyor.bebegin öldüğu gun biz de öldük diyor.seviyorum ama bitsin ne demek aklim almiyor benim...ailesi de bitsin diye baski yapiyor.ben bir aydir ailemde kaliyorum beni eve kabul etmiyor.evdeyken de vedalasti benimle aglayarak sarilarak...iki gunde bir msj atiyor ne zaman bosanicaz hadi bosanalim.evi satalim da paralarimizi paylasalim diyor.ben surekli oyaliyorum.anlasmali bosanmak istiyor tek tarafli dava acmiyor.ve bugun babasi benim babami aradi artik bu is bitsin ne zaman bosanacaklar dedi.babam da ben hayir islerinde varim şer işlerinde yokum dedi...hayatimda hic bu kadar assagilanmamistim.bir erkegin babasi gelinin babasini arayacak ve bosanilsin diyecek.buyuk ihtimalle esim de onlarin sozlerini yerine getirmek istiyor.bu durumda ne yapacagimi sasirdim inanin.evliligimin kurtarilacak bir tarafi kalmis mi?eger kurtarilabilirse ne yapmaliyim? Yoksa bitmis de ben bosuna mi cirpiniyorum.bunlari yasayip da evliligi duzelen oldu mu hic.umutsuzum artik esim beni asla istemiyor.kafasinda bitirmis tek dedigi sey ne zaman bosanicaz.cok zor durumdayim...

Bu evliliği kurtarsanız ne yapacaksınız ki? Ortak bir karar almışsınız ve asıl sizin için zorlu geçen bir kürtaj yaşamışsınız. Bundan sizi sorumlu tutarak sıyrılıyorlar, eşiniz de sizi sevdiği halde malın peşine düşerek ailesinin dediğini yapıyor. Siz o çocuğu iyi ki aldırmışsınız. Baksanıza çocuk için ne kadar kötü bir ortammış... Bence en az hasarla kurtulmaya bakın.

Bu korkunc adam ve ailesine bosanmayalim diye niye yalvariyosun? Motivasyonun ne?
Ben de kendime akil erdiremiyorum...seviyorum ama bosanalim diyince ben bosanmayalim diye cabalamaya basladim.evlilik emek ister emek cekeyim diyorum ama karsi taraf bunu gormezden geliyor umrunda bile degil

Bu evliliği kurtarsanız ne yapacaksınız ki? Ortak bir karar almışsınız ve asıl sizin için zorlu geçen bir kürtaj yaşamışsınız. Bundan sizi sorumlu tutarak sıyrılıyorlar, eşiniz de sizi sevdiği halde malın peşine düşerek ailesinin dediğini yapıyor. Siz o çocuğu iyi ki aldırmışsınız. Baksanıza çocuk için ne kadar kötü bir ortammış... Bence en az hasarla kurtulmaya bakın.
Tesekkurler evet benim adima olan aracimi bile bu surecte babasiyla kacirip goturduler.cocuk olsa birgun cocugu da alip gotururlerdi demekki

cok kötü bir durum yasamıssınız eşiniz arkanızda degil ailesinin aklıyla hareket ediyor.ve para derdine düşmüş her ser de bir hayır vardır deyip yolunuza bakın daha büyük acılar yasamamak için.

Ailesi baskasini mi buldu acaba buna anlamadim ki ne bu acele ? Bence sen elinden geleni yapmissin ac davayi madem mesele aileleri asmis artik esin de uymus onlara belliki

cok kötü bir durum yasamıssınız eşiniz arkanızda degil ailesinin aklıyla hareket ediyor.ve para derdine düşmüş her ser de bir hayır vardır deyip yolunuza bakın daha büyük acılar yasamamak için.
Tesekkurler.evet hep ailesinin akliyla hareket ediyor.ama sorsan kimsenin degil kendi dusuncesi.hic erkekligine toz kondurmaz.ama acikca ortada ailesi icin bitirmek istiyor

Ben de kendime akil erdiremiyorum...seviyorum ama bosanalim diyince ben bosanmayalim diye cabalamaya basladim.evlilik emek ister emek cekeyim diyorum ama karsi taraf bunu gormezden geliyor umrunda bile degil
Emek tek tarafli verilmez. Sizi istemeyen insanlara yaptiginiz baski emek degil baska bir sey oluyor. Psikolojik destek alin tek basina altindan kalkamiyorsaniz. Saglikli dusunemiyosunuz

Bu konuda eksik noktalar var..
Ama esiniz bosanmak istiyorsa ozaman yapacak birsey yok..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Ailesi baskasini mi buldu acaba buna anlamadim ki ne bu acele ? Bence sen elinden geleni yapmissin ac davayi madem mesele aileleri asmis artik esin de uymus onlara belliki
Evet esim de onlara uydu.baskasini mi buldurlar bilemem ama kesinlikle anlasmali bosanmaya gitmeyi dusunmuyorum.kendisi acsin davayi diyorum o da acmiyor anlamadim

keşke eşin de senin kadar cesur ve fedakar olsaymış :KK43: onlara rağmen hala evliliğini ayakta tutmaya çabalıyorsan bu bir özveridir,cesarettir. ama karşındaki insanın bunu hakettiğini düşünmüyorum. bence ısrarcı olma. tekrar barışsanız bile çok sağlıklı bir evlilik olmayacak gibi görünüyor. vicdanın rahat olsun,elinden geleni yapmışsın. belki böylesi hayırlıdır senin için,üzülme...

X