Sanırım kaşınıyor

Ee duman yoluyla tepkileşseymişiniz keşke.

Yetişkin gibi, açıkça konuşup, kararlılıkla hayata devam etmek yerine
Yok yan baktı, yok facebooktan şarkı paylaştı, yok sildi, arkadaş yaptım sadece..
Basit basit işlerle vakit harcıyorsun.
 
Ee duman yoluyla tepkileşseymişiniz keşke.

Yetişkin gibi, açıkça konuşup, kararlılıkla hayata devam etmek yerine
Yok yan baktı, yok facebooktan şarkı paylaştı, yok sildi, arkadaş yaptım sadece..
Basit basit işlerle vakit harcıyorsun.
Konuştu karşılık alamadı velev ki öyle olmasaydı da demek ki böyle yapmaktan hoslaniyormus demek düşer bize.
 
Kızlar başınızı ağrıttım farkındayım, kusura bakmayın ama yazmadan duramadım..
Ben bu kişiyi facebook hesabından çıkardım birkaç gün önce. Burada bir üye bana hiç mi gururun yok demişti, hak verdim çıkardım. Buradan ona selam olsun:KK24:
Ne güzel kendi yağımda kavruluyordum. Ta ki bu şahıs kaşınana kadar.
Sanırım 1 hafta önce(daha eski de olabilir), instagramdan birisi bana takip isteği göndermişti. Normalde kabul etmem ama işkillendim kabul ettim, benim okulum yazıyor profilde. Ben de ona istek atıp stalklamaya başladım:KK53: Benim okulumda ama kampüsümüz aynı değil ve benim fakültemden hiç kimseyi takip etmiyor 2 kişi hariç. Bilin bakalım bu 2 kişi kim?:KK45: Biri ben biri de o şahıs. :cool:Beni tanımasının imkanı yok, ama herkesi de takip etmemiş mesela sadece 100küsür kişiyi takip ediyor. O şahısla bayağı birbirlerinin fotoğraflarını beğenmişler. Her neyse dedim takipten çıktım, o da beni çıkmış.

Bugün okulun bahçesinde erkek sınıf arkadaşlarımla oturuyordum çay içiyorduk. Sonra bu şahıs yanında kankasıyla geldi oturdu karşıma. Sallamadım, bizim ortamımızda muhabbet bayağı güzeldi. Kahkahalar espiriler havada uçuşuyor, mutluydum gerçekten muhabbetleri sarıyor:KK48:
Ben buna bakmayınca suratı değişti, yanımdaki erkeklere tip tip bakıyor. Bir tanesi ''şu da amma baktı, ne bakıyorsun diyecem'' diye kalktı, oturttuk zorla boşver diye. Benim hüsnü kuruntum değilmiş diye düşünceler çalkalanıyor beynimde. Ben belli etmiyorum ama değişik ruh hallerindeyim. Güzel rol yapıyorum ama kalp küt küt.

Neyse eve geldim, o arada insta profilini herkese açmıştım. Bir de ne göreyim:KK57: O geçen haftaki beni takip eden adam fotoğrafımı beğenmiş(2015'ten kalma fotoğraf:KK45:) aniden beğenisini geri çekti, yanlışlıkla yaptı yani.

Değişik şeyler oluyor hanımlar, ben artık gururumu dinliyorum. Onunla artık olmam ama ne yapmak istiyor sizce? Ben şu an doğru mu yapıyorum?

Not: Olayı bilmeyenler için bahsettiğim kişi tarafından reddedilmiştim zamanında.

Edit: Az önce Facebook hesabında Hande Yener'den ''seviyorsun'' şarkısını paylaşmış. Üzerine de ''saklama gözlerin ele veriyor:)'' yazmış. Akıl fikir ver bana Allah'ım
Ay ne guzel heyecanlar yaaa :))
 
Size ne düşer bilmemem.

Bana okuduğumda, aklımdan geçeni yazmak düştü.

Esenlikler :))
demi bana ne niye atladım yine bilemedim. Bu savunma iç güdüsü bir gün başıma bela olacak ama ne zaman bilmem. Durduramiyorum. Bu arada size de esenlikler efenim aksamınız hayr olsun.
 
Doğru yoldasin , aynen devam :super:
Yakinda arar da bu seni demedi deme.
Aklıma nedense '2 medeni insan' şarkısı geldi Soner Sarıkabadayı nin.
Bu arada başarılar :)))
 
O kadar bos seylerle ugrasiyo ki bu genclik okumaniza bakin ya daha kaliteli insanlari hayatiniza girdin
 
:)))99
Hahayt işte evlilikte aradığım heyecan :KK45:
usenmedim kalktımgittim yanina,aldım elime tesbihi,elimde çevire çevirere tesbihi,sist yakusuklu sana kur yapmaya geldim dedim. Allah ini seversen git bi yat uyu dedi adam. Kurdan anlamayan hoduk. Halbuki damarımda sexapalite akıyor.
 
usenmedim kalktımgittim yanina,aldım elime tesbihi,elimde çevire çevirere tesbihi,sist yakusuklu sana kur yapmaya geldim dedim. Allah ini seversen git bi yat uyu dedi adam. Kurdan anlamayan hoduk. Halbuki damarımda sexapalite akıyor.

Boşan bence :KK45:
Ya da bi dahakine tesbik diyil sütyenini salla..

:KK8:
 
Tabi ki yine de her şey tesadüf olabilir.. Öğrencilik bitiyor son sınıfım, sınıf arkadaşlarımla vakit geçiriyorum bayağı :KK51:
Yok tesaduf olup olmamasi degil mesele,ayrilmissiniz. Ben su an universite ogrencisi olsam aynen herkesle arkadas olmaya devam ederim sizin yaptiginiz gibi. O da uzaktan mal mal baksin. Hic tinlamayin,gonlunuzun istedigini yapin gul gibi yasayin. Geri gelirse de sakin kabul etmeyin,yenisine saglik. Kala kala kokmus eski sevgiliye mi kaldiniz ;)
 
Back
X