Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sanırım kel kalıcam :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar uzun ve gür saçlarım vardı ama sn iki yılda aşırı şekilde dökülmeye başladı.Bende işe yarar diye saçlarımı kısalttım ama dökülme devam etti.doktora gittim kanıma baktılar ama saçımın dökülmesine etki etcek bi vitamin eksikliği veya hastalığımın olmadığını nedeninin stres oldugunu söyledi. Stres yapmamama çalışıyorum ama saçlarım yinede aşırı derecede dökülüyor.Sacımın dökülmesi için ne yapmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

bende 2 çocuktan sonra bu dökülmeleri durduramıyorum uzun saçlarım vardı bende kısalttım yararı olur diye fakat şimdi bile elimde küçük bir yumak oluştu okdar yani

Benım saçlarım kendımı bildim bileli dökülüyor aama hiç azalmıyor.

Zeytinyağlı sarımsak diyorum forumda her yere yazdım galiba :)

Benım saçlarım kendımı bildim bileli dökülüyor aama hiç azalmıyor.

Zeytinyağlı sarımsak diyorum forumda her yere yazdım galiba :)

cogumuzun yasadigi normal dokulme degil bu. Muhemelen erkek sac dokulmesi. Zeytinyagi sarimsakla olacak is degil.

canim durumu anlayabiliyorum benim ablamda da oldu. Ergenlige girerken strese bagli erkek sac dokulmesi. Prp denilen bir tedavi yontemo var. Ama %100 sonuc mu bilmiyorum. Onumuzdeki ay insallah ablam baslayacak. Sancili bir surec biliyorum.

susam yağı iyi geliyor dökülmeye,benim bir akrabamın kızında neredeyse saç yoktu kafasında,susam yağı kullandılar,ama devamlı kullanım lazım,haftada 1-2 defa,2-3 ay,şimdi saçları çok uzun ve gür.Belki işine yarar...

Benim de çok dökülüyor .Demir eksikliğim var . Cildiye ye gittiniz mi .

Bende ise yaradı herkeste yarar mı bilmem ama denemedigim fayda görmedigim birseyi zaten yazmam.

bende aynıyım canım çok dökülüyor bir çözüm bulamadım dökülenlerin yerine yenileri çıkıyor kısa kısa saçlarım var

Normal dokulmede veya mevsimsel dokulme de faydali oldugunu biliyorum ama konu sahibinin sikintisi baska bir konu ondan bahsediyorum.
Stresten dedi bu durumda dısardan birseyler yapması gerekli çünkü eksik olan vitamin vs. Yok. Dediginiz gibi erkek dökülmesi olsa bunun da çòzümü saç ekimi diye biliyorum bunun da belli bi maliyeti var tabi. Ama konu sahibinin durumu yoksa mecbur bu tarz seyler deniyecek. Ve denemeden etkisini bilemeyiz.

Cildiyeye gittiniz mi? Benim de çok aşırı dökülüyordu avuç avuç. En son saç diplerimde incelme olduğu ortaya çıktı biotin içiyorum 1 ayı geçkindir yine dökülüyor ama rahatsız edici boyutu geçti. Cildiyeye görünün derim.

ben açacaktım bu konuyu iyi olmuş.. herkesin imrendiği uzun ve gür saçlarım bi anda deli gibi dökülmeye ve azalmaya başladı, özel günümde olduğum için kan testi yaptıramadım ,haftaya yaptırıcam inşallah .. fakat burda gördüğüm bi uygulama az da olsa dökülmeyi azalttı
bir tutam çörek otunu cezvede kaynatıp içine 4 damla çam terebentin döküyorsun ,sarıp yarım saat bekletip yıkıyorsun ,yıkamayadabilirsın ,hatta konuyu açan arkadaş ben yıkamıyorum yazmıştı.. umarım hepimiz çare buluruz

Yaptırmadıysanız eğer hormon testide yaptırın.Bundan kaynaklanıyorda olabilir.

Strese bagliysa distan yapabilecegi hic bir sey yok. Sadece kendini avutmak olur biz senelerce denedik tibbi birsey bu aktarcilardan duzeltilemez. Tedavi yontemi olarak prp var insallah konu sahibinde ise yarar.

Strese bagliysa distan yapabilecegi hic bir sey yok. Sadece kendini avutmak olur biz senelerce denedik tibbi birsey bu aktarcilardan duzeltilemez. Tedavi yontemi olarak prp var insallah konu sahibinde ise yarar.
Bahsettigim bu iste prp bedava olan birsey degil. Konu sahibinin durumu varsa tabiki de yaptırır ama yoksa ne yapacak. Durumum yok yaptıramam baska birsey de denemeyim nasıl olsa düzelmemezmis deyip eli kolu bağlı otursun mu. Denemekten kimseye zarar gelmez. İnsanlar ne hastalıklar atlatıyorlar umut sayesinde. Konu sahibi arkadasım forumlara bak sana uygun olan maskeleri düzenli olarak kullan fayda görmezsen baska yòntemler arastır. Benim sahsi görüşüm bu.

İyi günler, anneminde aynı problemi var yaşadığı bazı ailevi sıkıntılarla çok aşırı dökülmeleri oldu. yani bi tutam saç derler ya öyle bi hale gelmişti. Bi çok yağ, saç dökülmesi engelleyen şampuanlar, sarımsak falan çok uyguladık ama hiç bir etki göremedik. Ben LR iş ortağıyım size bu konuda yardımcı olmak isterim. Kesin çözüm arıyorsanız, bu markaya bi göz atın. Ürünün adı Recapin.. Annemde büyük etki yaptı ve bende güvenmiyordum ama etkili ve çok kaliteli bir ürü. İnstagrmdn lr ile saglik guzellik yazarsanız benim bir çok paylaşımım arasında ürünü kullananların öncesi sonrası fotoğraflarını görebilirsiniz. Sadece dökülme değil mesala saç kıran falan olduğu için de saçı olmayan kişilerde de etkili. Kesinlikle deneyin. Eğer inst a gelirseniz oradan yazın bana detayları konuşabiliriz, ve gercekten yardımcı olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…