Benım saçlarım kendımı bildim bileli dökülüyor aama hiç azalmıyor.
Zeytinyağlı sarımsak diyorum forumda her yere yazdım galiba :)
Azalma olmasa bende sorun yapmamda bildiğiniz fare kuyruğu kadar saçım kaldıBenım saçlarım kendımı bildim bileli dökülüyor aama hiç azalmıyor.
Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda çaresını bulursun.Azalma olmasa bende sorun yapmamda bildiğiniz fare kuyruğu kadar saçım kaldı
Bende ise yaradı herkeste yarar mı bilmem ama denemedigim fayda görmedigim birseyi zaten yazmam.cogumuzun yasadigi normal dokulme degil bu. Muhemelen erkek sac dokulmesi. Zeytinyagi sarimsakla olacak is degil.
canim durumu anlayabiliyorum benim ablamda da oldu. Ergenlige girerken strese bagli erkek sac dokulmesi. Prp denilen bir tedavi yontemo var. Ama %100 sonuc mu bilmiyorum. Onumuzdeki ay insallah ablam baslayacak. Sancili bir surec
biliyorum.
Bende ise yaradı herkeste yarar mı bilmem ama denemedigim fayda görmedigim birseyi zaten yazmam.
Stresten dedi bu durumda dısardan birseyler yapması gerekli çünkü eksik olan vitamin vs. Yok. Dediginiz gibi erkek dökülmesi olsa bunun da çòzümü saç ekimi diye biliyorum bunun da belli bi maliyeti var tabi. Ama konu sahibinin durumu yoksa mecbur bu tarz seyler deniyecek. Ve denemeden etkisini bilemeyiz.Normal dokulmede veya mevsimsel dokulme de faydali oldugunu biliyorum ama konu sahibinin sikintisi baska bir konu ondan bahsediyorum.
Stresten dedi bu durumda dısardan birseyler yapması gerekli çünkü eksik olan vitamin vs. Yok. Dediginiz gibi erkek dökülmesi olsa bunun da çòzümü saç ekimi diye biliyorum bunun da belli bi maliyeti var tabi. Ama konu sahibinin durumu yoksa mecbur bu tarz seyler deniyecek. Ve denemeden etkisini bilemeyiz.
Bahsettigim bu iste prp bedava olan birsey degil. Konu sahibinin durumu varsa tabiki de yaptırır ama yoksa ne yapacak. Durumum yok yaptıramam baska birsey de denemeyim nasıl olsa düzelmemezmis deyip eli kolu bağlı otursun mu. Denemekten kimseye zarar gelmez. İnsanlar ne hastalıklar atlatıyorlar umut sayesinde. Konu sahibi arkadasım forumlara bak sana uygun olan maskeleri düzenli olarak kullan fayda görmezsen baska yòntemler arastır. Benim sahsi görüşüm bu.Strese bagliysa distan yapabilecegi hic bir sey yok. Sadece kendini avutmak olur biz senelerce denedik tibbi birsey bu aktarcilardan duzeltilemez. Tedavi yontemi olarak prp var insallah konu sahibinde ise yarar.
Arkadaşlar uzun ve gür saçlarım vardı ama sn iki yılda aşırı şekilde dökülmeye başladı.Bende işe yarar diye saçlarımı kısalttım ama dökülme devam etti.doktora gittim kanıma baktılar ama saçımın dökülmesine etki etcek bi vitamin eksikliği veya hastalığımın olmadığını nedeninin stres oldugunu söyledi. Stres yapmamama çalışıyorum ama saçlarım yinede aşırı derecede dökülüyor.Sacımın dökülmesi için ne yapmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?