Sanirim kocami artik sevmiyorum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhabalar kizlar bu ara gercekten cok sktli geciyo benim icin esimle birbirimizi cok severek evlendik ilk senemizde oyle asiri mutlu bi sekilde gecti araya aileler ne kadar dahil olduysa biz o kadar mutsuz olduk kayinvalidem benimle yeni gelin gibi cekismeye girdi esime beni surekli sikayet etti inanin o kadar cok sey yasattilarki bana artik hislerim yok gibi geliyo son bi aydir esim bana karsi asiri duygusuz elinde surekli telefonu gozu surekli televizyonda yanina geliyorum ben bi koltukta oturuyorum o birinde yatip sosyal medyalarda geziniyo ve ben iki haftadir tavrimi aldim gercekten icime attigim mutsuzlugumu disari vurmaya basladim 3 gun once kisa bi tartisma yasadik beni bu hale sen getirdin dedi ne yaptim soyle yapmiyim dedim verdigi ornek su ben bi markete gidelim diyorum sen hayir orasi kotu digerine gidelim diyosun benimle inatlasiyosun bunu ailemin yanindada yaptin bana diyo ailemin yaninda dedigide esimin kardesinin sinavi vardi tarihini ben ogrendim hocasindan esim baska tarih soyledi bilmedigi halde bende duzelltim beyfendinin gururu kirilmis ne kadar sacma sanki 5 yasinda cocuk vardi karsimda ve artik asiri derece sinirlendim muhlet verdim bu zaman icindede ayni sekilde evde beni yok sayar gelir gelmez telefon bilgisayar uyku yaparsan telefonun ve bilgisayarinla seni bu evde yalniz birakicam beni yoksaydigin gibi aynen yok olucam bu evden sende beni asla aramicaksin dedim sonra direk yanima geldi sirnasiyo yok iste askim canim cicim seni cok seviyorum vesaire 5 dk sonra baktim telefon elinde oyun oynuyo bide alta resmimizi acmis ben gelince oyunu kapatim resmimizi aciyo ben salagim ya resmimize bakiyorum askim diyo:) sizce bu cocuk adam olup bana koca olabilicekmi ben ne yapmaliyim delirmek uzereyim

cidden ergen ergen tavırlar keşke evlenmeden evvel büyümesini bekleseydiniz

sahi kaç yaşındaydı bu adam?

KendIniz de soylemissiniz,cocuk resmen..

Bişey yok bunda canım. Sorun ne biliyo musun? Şu allahın belası akıllı cihazlarımız! İnsan bi gömüldü mü bir daha çıkarabilene aşkolsun. Kocan lider ruhlu bir kadın istiyor. Yönetilecek yönlendirilecek ama kendisi bile farketmeyecek, bu.

Daha bu lafi ben soyluyorudum esime ergen gibi diyebacim takilma gercekten bunlar hep bpyle gereksiz seylere kuserler tavir yaparlar uzme sen kwndini ama tabiki bukadar telefonla vakit gecirmesi normla gelmedi bana. erkekler karisinin lafini dinlemesi karsi vemek falan cok icerliyorlar kizginliklari gecmiyor baya bizim gibi hemen bosvereyim yapmiyorlar.ilgisizligi seni sogutmus kendisinden belli iyice konus kendiyle senin bu duygulari yasman cok normal suan gecer inslalah allah sabir versib

Telefon görüşmelerini yapsın ve telefonunu kaldırın ortadan. Haftanın gunlerini değişik aktivştelere bölün film cafe misafirlik oyun vs gibi bşrlikte vakit geçirin bakalım duzelirse duzelir duzelmezsede bu sefer dediğini yap yalnız bırak git

Biraz onun dediklerine katil ailesinin arkadaşlarının yanında bozma erkekler için önemli bu sen herseye evet de ama bildiğini oku sen tek başına git markete ben öyle yapıyorum hiç sevmem erkekle alışverişi

Sakın ama sakın yanlış birsey yapmayın....İkiniz de birbirinizi seviyorsunuz...Sadece bazı şeyler biraz parazit yapıyor

Hep aynı bahane !!! Erkekler illa ki kendi yaptıkları hatanın veya yanlış davranislarin arkasında duramayip karsisindaki bayana sorumluluk yüklüyorlar evet ben bunu yaptım ama niye yaptım senin yüzünden. Böyle bisey mi var yaa o zaman sizde onun yaptığını yapın sonra da beni bu hale sen getirdin annen getirdi üstüme çok geldiniz daraldim bunaldim takılıyorum nette dyin ne diyecek bakalım. Ben evli değilim ama böyle durumlar da önce ılımlı yaklaş yani kızma tabi durabilirsen :) görmezden gelmeye çalış. Baktın 1 hafta hala ayni devam mı ediyo hatta sen ona artık kizmiyosun diye hoşuna mi gidiyo o napiyosa sende yap hala devam mı ediyo ben elimden gelen herseyi yaptım canım bizi bu duruma sen getirdin hadi cicim good byy de. Eğer katlanamayacagini düşünüyorsan...

Canın çok sıkılmış.Hemen herşeye karar verme

Biraz evliliğinizin üzerinden zaman geçsin düzelir diye tahmin ediyorum

Aynı durumdayım. Boşanma aşamasındayım. Böyle böyle bi çok şey birikti.
Hala aynı evdeyiz hala telefonu alır oyun oynar nette gezinir. Sabah kalkar kalkmaz telefonuda alıp tuvalete gider vakti boş kalmasın.ses etmiyorum bakıyım çocukla ilgilencek mi diye yok. Uykusu gelene kadar tel de.
Uyarmışsınız zaten yine devam etmiş alcan fırlatcan telefonu aslında bidaha oynuycak mı:)))
Biz çok kavga ederdik tel ve tv olmasın sohbet edelim diye ömrümüzün sonuna kadar sohbet etcez zaten niye kasıyon derdi. Of zor bu tel e bağlı kişiler

Benimkide çok oynuyo diye tartışır bunaltirdim.şimdi bende elime alıyorum.almazsa hatırlatıyorum oyun haber face yanımda yazar çizer anlatır tel ortada evde olduğu sürece güveniyorum.ben alınca birakiyi benle ilgilenmiyon diye kusuyo.

ne var bunda benımkıde eve bır gelır elıne ya telefonunu ya tabletını alır, ben laf atmasam konusmaz ama arada ben sırnasırım sarılıp tv falan ızlerız ...
teknolojı ınsanları bırbırınden uzaklastırıyor , gunun yorgunlugu da cabası ınsanın bazen konusmaya bıle takatı kalmıyor, kı herkesın yapısı da bır degıl bırı sessızlıgı sever dıgerı ses olmasını, bence alınacak pek bırsey yok ama sızın asıl sorununuz gereksız ufak seylerden tartısmanız ve bunun ıcın evlılık bıtmez...
sıddet olur, aldatma olur, saygısızlık dız boyudur , adam evıne karsı sorumsuzdur anlarım da yada sevgı yoktur ama bence sız sadece sureklı sevılmek-guzel sozler duymak-esınızden ılgı gormek ıstıyorsunuz ama fazlasını beklemeyın bence hıcbır erkek yapmaz ..... helekı sureklı vıcık vıcık ben bıle sevmem

mBnmkide aynisi sıkıntı yok ama rahatsiz oluyorum de o cocuk gibiyse sende benmle ilgilenmiyorsun de elindn twlefonu al sende oyna bende bi bakiyim bu oyuna de :))) bnmki durmadan oynuyordu bi oyun vardi ben aynen boyle yaptim sira bende bana ver ben oynuyum falan dedim :) sonra adam bakti olacak gibi deil oyunu sildide kurtardi

Son düzenleme:
valla eve bir iki sene sonra internet baglatmayi dusunuyodum vazgecsenmiki mobil internetde kalmaya devam mi etsek valla korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…