cidden ergen ergen tavırlar keşke evlenmeden evvel büyümesini bekleseydinizMerhabalar kizlar bu ara gercekten cok sktli geciyo benim icin esimle birbirimizi cok severek evlendik ilk senemizde oyle asiri mutlu bi sekilde gecti araya aileler ne kadar dahil olduysa biz o kadar mutsuz olduk kayinvalidem benimle yeni gelin gibi cekismeye girdi esime beni surekli sikayet etti inanin o kadar cok sey yasattilarki bana artik hislerim yok gibi geliyo son bi aydir esim bana karsi asiri duygusuz elinde surekli telefonu gozu surekli televizyonda yanina geliyorum ben bi koltukta oturuyorum o birinde yatip sosyal medyalarda geziniyo ve ben iki haftadir tavrimi aldim gercekten icime attigim mutsuzlugumu disari vurmaya basladim 3 gun once kisa bi tartisma yasadik beni bu hale sen getirdin dedi ne yaptim soyle yapmiyim dedim verdigi ornek su ben bi markete gidelim diyorum sen hayir orasi kotu digerine gidelim diyosun benimle inatlasiyosun bunu ailemin yanindada yaptin bana diyo ailemin yaninda dedigide esimin kardesinin sinavi vardi tarihini ben ogrendim hocasindan esim baska tarih soyledi bilmedigi halde bende duzelltim beyfendinin gururu kirilmis ne kadar sacma sanki 5 yasinda cocuk vardi karsimda ve artik asiri derece sinirlendim muhlet verdim bu zaman icindede ayni sekilde evde beni yok sayar gelir gelmez telefon bilgisayar uyku yaparsan telefonun ve bilgisayarinla seni bu evde yalniz birakicam beni yoksaydigin gibi aynen yok olucam bu evden sende beni asla aramicaksin dedim sonra direk yanima geldi sirnasiyo yok iste askim canim cicim seni cok seviyorum vesaire 5 dk sonra baktim telefon elinde oyun oynuyo bide alta resmimizi acmis ben gelince oyunu kapatim resmimizi aciyo ben salagim ya resmimize bakiyorum askim diyo:) sizce bu cocuk adam olup bana koca olabilicekmi ben ne yapmaliyim delirmek uzereyim
KendIniz de soylemissiniz,cocuk resmen..Merhabalar kizlar bu ara gercekten cok sktli geciyo benim icin esimle birbirimizi cok severek evlendik ilk senemizde oyle asiri mutlu bi sekilde gecti araya aileler ne kadar dahil olduysa biz o kadar mutsuz olduk kayinvalidem benimle yeni gelin gibi cekismeye girdi esime beni surekli sikayet etti inanin o kadar cok sey yasattilarki bana artik hislerim yok gibi geliyo son bi aydir esim bana karsi asiri duygusuz elinde surekli telefonu gozu surekli televizyonda yanina geliyorum ben bi koltukta oturuyorum o birinde yatip sosyal medyalarda geziniyo ve ben iki haftadir tavrimi aldim gercekten icime attigim mutsuzlugumu disari vurmaya basladim 3 gun once kisa bi tartisma yasadik beni bu hale sen getirdin dedi ne yaptim soyle yapmiyim dedim verdigi ornek su ben bi markete gidelim diyorum sen hayir orasi kotu digerine gidelim diyosun benimle inatlasiyosun bunu ailemin yanindada yaptin bana diyo ailemin yaninda dedigide esimin kardesinin sinavi vardi tarihini ben ogrendim hocasindan esim baska tarih soyledi bilmedigi halde bende duzelltim beyfendinin gururu kirilmis ne kadar sacma sanki 5 yasinda cocuk vardi karsimda ve artik asiri derece sinirlendim muhlet verdim bu zaman icindede ayni sekilde evde beni yok sayar gelir gelmez telefon bilgisayar uyku yaparsan telefonun ve bilgisayarinla seni bu evde yalniz birakicam beni yoksaydigin gibi aynen yok olucam bu evden sende beni asla aramicaksin dedim sonra direk yanima geldi sirnasiyo yok iste askim canim cicim seni cok seviyorum vesaire 5 dk sonra baktim telefon elinde oyun oynuyo bide alta resmimizi acmis ben gelince oyunu kapatim resmimizi aciyo ben salagim ya resmimize bakiyorum askim diyo:) sizce bu cocuk adam olup bana koca olabilicekmi ben ne yapmaliyim delirmek uzereyim
Hep aynı bahane !!! Erkekler illa ki kendi yaptıkları hatanın veya yanlış davranislarin arkasında duramayip karsisindaki bayana sorumluluk yüklüyorlar evet ben bunu yaptım ama niye yaptım senin yüzünden. Böyle bisey mi var yaa o zaman sizde onun yaptığını yapın sonra da beni bu hale sen getirdin annen getirdi üstüme çok geldiniz daraldim bunaldim takılıyorum nette dyin ne diyecek bakalım. Ben evli değilim ama böyle durumlar da önce ılımlı yaklaş yani kızma tabi durabilirsen :) görmezden gelmeye çalış. Baktın 1 hafta hala ayni devam mı ediyo hatta sen ona artık kizmiyosun diye hoşuna mi gidiyo o napiyosa sende yap hala devam mı ediyo ben elimden gelen herseyi yaptım canım bizi bu duruma sen getirdin hadi cicim good byy de. Eğer katlanamayacagini düşünüyorsan...Merhabalar kizlar bu ara gercekten cok sktli geciyo benim icin esimle birbirimizi cok severek evlendik ilk senemizde oyle asiri mutlu bi sekilde gecti araya aileler ne kadar dahil olduysa biz o kadar mutsuz olduk kayinvalidem benimle yeni gelin gibi cekismeye girdi esime beni surekli sikayet etti inanin o kadar cok sey yasattilarki bana artik hislerim yok gibi geliyo son bi aydir esim bana karsi asiri duygusuz elinde surekli telefonu gozu surekli televizyonda yanina geliyorum ben bi koltukta oturuyorum o birinde yatip sosyal medyalarda geziniyo ve ben iki haftadir tavrimi aldim gercekten icime attigim mutsuzlugumu disari vurmaya basladim 3 gun once kisa bi tartisma yasadik beni bu hale sen getirdin dedi ne yaptim soyle yapmiyim dedim verdigi ornek su ben bi markete gidelim diyorum sen hayir orasi kotu digerine gidelim diyosun benimle inatlasiyosun bunu ailemin yanindada yaptin bana diyo ailemin yaninda dedigide esimin kardesinin sinavi vardi tarihini ben ogrendim hocasindan esim baska tarih soyledi bilmedigi halde bende duzelltim beyfendinin gururu kirilmis ne kadar sacma sanki 5 yasinda cocuk vardi karsimda ve artik asiri derece sinirlendim muhlet verdim bu zaman icindede ayni sekilde evde beni yok sayar gelir gelmez telefon bilgisayar uyku yaparsan telefonun ve bilgisayarinla seni bu evde yalniz birakicam beni yoksaydigin gibi aynen yok olucam bu evden sende beni asla aramicaksin dedim sonra direk yanima geldi sirnasiyo yok iste askim canim cicim seni cok seviyorum vesaire 5 dk sonra baktim telefon elinde oyun oynuyo bide alta resmimizi acmis ben gelince oyunu kapatim resmimizi aciyo ben salagim ya resmimize bakiyorum askim diyo:) sizce bu cocuk adam olup bana koca olabilicekmi ben ne yapmaliyim delirmek uzereyim
Merhabalar kizlar bu ara gercekten cok sktli geciyo benim icin esimle birbirimizi cok severek evlendik ilk senemizde oyle asiri mutlu bi sekilde gecti araya aileler ne kadar dahil olduysa biz o kadar mutsuz olduk kayinvalidem benimle yeni gelin gibi cekismeye girdi esime beni surekli sikayet etti inanin o kadar cok sey yasattilarki bana artik hislerim yok gibi geliyo son bi aydir esim bana karsi asiri duygusuz elinde surekli telefonu gozu surekli televizyonda yanina geliyorum ben bi koltukta oturuyorum o birinde yatip sosyal medyalarda geziniyo ve ben iki haftadir tavrimi aldim gercekten icime attigim mutsuzlugumu disari vurmaya basladim 3 gun once kisa bi tartisma yasadik beni bu hale sen getirdin dedi ne yaptim soyle yapmiyim dedim verdigi ornek su ben bi markete gidelim diyorum sen hayir orasi kotu digerine gidelim diyosun benimle inatlasiyosun bunu ailemin yanindada yaptin bana diyo ailemin yaninda dedigide esimin kardesinin sinavi vardi tarihini ben ogrendim hocasindan esim baska tarih soyledi bilmedigi halde bende duzelltim beyfendinin gururu kirilmis ne kadar sacma sanki 5 yasinda cocuk vardi karsimda ve artik asiri derece sinirlendim muhlet verdim bu zaman icindede ayni sekilde evde beni yok sayar gelir gelmez telefon bilgisayar uyku yaparsan telefonun ve bilgisayarinla seni bu evde yalniz birakicam beni yoksaydigin gibi aynen yok olucam bu evden sende beni asla aramicaksin dedim sonra direk yanima geldi sirnasiyo yok iste askim canim cicim seni cok seviyorum vesaire 5 dk sonra baktim telefon elinde oyun oynuyo bide alta resmimizi acmis ben gelince oyunu kapatim resmimizi aciyo ben salagim ya resmimize bakiyorum askim diyo:) sizce bu cocuk adam olup bana koca olabilicekmi ben ne yapmaliyim delirmek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?