- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi serenay-ys
evet özünde iyi br insan ama bu benı hırpladığı gerçeğini değiştirmez..
seni hırpalayan adam özünde iyi olamaz. bundan bahsediyoruz.
hay allahım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet özünde iyi br insan ama bu benı hırpladığı gerçeğini değiştirmez..
seni hırpalayan adam özünde iyi olamaz. bundan bahsediyoruz.
hay allahım.evet garip bi cumle olmuş..
o kadar cezbeden bir hayalki ço yakındır gerçekleştirmem ..En mantıklı cümle bu
Bu fikre yoğunlaş derim
Adam istediği olmayınca şiddete başvuruyor, hiç normal değil
allah iyiliğinizi versin . beni güldürdünüz. sanırım evet benimde tedaiye ihtiyacım varİkinizde normal değilsiniz.![]()
Hadi inşallaho kadar cezbeden bir hayalki ço yakındır gerçekleştirmem ..
Hirpaliyosa diyecek soz yok. Bu normal degilevet özünde iyi br insan ama bu benı hırpladığı gerçeğini değiştirmez..
işte tam olarak kendime sorduğum soru bu.. kendimle cebelleşiyoum diyorum ki aslında özunde ıyı ama hamile karısını hırpalayan bırı aslında ne kadar ıyı olabılır ki ??hamile karısını hırpalayan insan özünde ne kadar iyi olabilir ki?
özünde daha kötüsünü barındırır böylesi .yüz verdikçe, sen sindikçe ortaya çıkmaya başlar. sana ayrıl veya ayrılma diyemez kimse ama yaşın çok genç karakterin, hayata bakışın yeni yeni oluşmaya başlıyor, ayaklarının üstünde dur çalış, kimseye muhtaç olma. Ve seni hırpaladığı için sakın bende susmadım çok konuştum falan gibi onun için bahaneler üretme karşıdakinin içinden gelmesi haricinde fiziksel veya psikolojik şiddetin hiçbir bahanesi olamazişte tam olarak kendime sorduğum soru bu.. kendimle cebelleşiyoum diyorum ki aslında özunde ıyı ama hamile karısını hırpalayan bırı aslında ne kadar ıyı olabılır ki ??
Eşin kaç yaşında ki?ha diyince yapamıyorum .. evet biraz salakça ama elimden eleni yapsammı diyorum .. kesinlikle kendi ayaklarımın üstünde durabilrim onan hiç şüphem yok ama çocuk oyuncağı değil diyorum .. bilmiyorum çok kafam karışık .. kızmayın sakın kötü söz etmeyin yuva yıkması kolay değil her ne kadar haklı sebebler olsa dahi.. anlam aya çalışın ..
eşimde 26 yaşında .. 2-3 gün açıkçası..Eşin kaç yaşında ki?
Bu evlilikten emin olmadan hamile kalmamaya çalış. 2 senede düzelmeyen adam nasıl silkenlenir de kendine gelir ki?
Ayrılmak kolay değil ama bir tart haftanın kaç gününü huzurlu geçiriyorsun mesela?
görmüyorum .. hamileydim zor geldi boşanma dusunmesı ıvır zıvır ama dediğim gibi bebegımı kaybettim ve kendime yeni gelyorum çok sancılı ve zor bi dönemdı çok ağrı cektım bebegım bana baya bı cektırdı ..Siz özünde iyi aslında diyerek, kırgınlığınızın geçmesine bahane üretiyorsunuz aslında. Özünde iyi olan adam, her anlamıyla iyidir. Aciz adam şiddet uygular, ama fiziksel, ama psikolojik şiddet ve bunların hiç bir haklı gerekçesi olamaz, olmamalı.
Daha çok gençsiniz, bir ömür bu adamla nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz ? Her gün daha da kötüye giden bir eş profili çizdi bana, saplantılı, takıntılı. Lütfen kırgınlıklarınıza aslında iyidir diyerek kılıf uydurmayın, kendinize bu davranışları layık görmeyin.
Ah serenay
Arabada suratima vurdu kismini
Okurken bile yasamisçasina uzuldum.
Buna bir daha izin verme kesinlikle.
Asla normal degil esin.
Amasi falan yok yani
Ayrilman sart senin.
Cok gencsin, en guzel yillarini ziyan etme.
Dü zel mez.. bebişini belki de bu stresler yüzünden kaybettin.. şiddet var ve seni tutan bi şey yok.. olmaması lazım yani.. karar senin kararın ama böyle evlilik de zor.. şiddet varsa ayrılmak mantıklı olan..Merhaba bayanlar..
sizinle dertleşmek istiyorum izninizle..
ben 2 senedir evliyim ve 21 yaşındayım . eşimle severek evlendik vee birbirimize çok aşık olduk ..
ben 18 yaşımda iken evlenme kararı almıştık fakat ben korkup vazgeçmiştim ve 1 sene ayrı almıştık sonra ise ben dayanamayıp tekrar görüşüp evlenme kararı alıp evlendik.. buraya adar herşey çok güzel .. Bakın bayanlar daha çok genç olabilirim biliyorum ama hiç kolay büyümedim .. çocukluğum kardeşime bakıp ev işleri yapıp aynı zamanda okuyup aynı zamanda yaz tatilerinde kendi paramı kazanmakla geçti anlayacagınız hamur gibi yoğruldum .. eşimle çok güzel bir evliliğimiz ama ben onun için kendimden çok feragat ettim .. eşim o kadar kıskanç ki tahmin edmeezsiniz . her giydiğime karışıyor ve bana hayatı zindan ediyor . çok sinirli.. şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimin 3 ün sonrası saçma bi sebebten kavga ettik ve beni o halimle hırpaladı hiç unutamıyorum .. 1 hafta sonrası bır yerden kalkalım dediğinde biraz daha duralım dedım diye kalkınca araba suratıma vurdu sözümü neden dinlemiyorsun diye.. birde durup durup ayrıldıgımız aklına geliyor ve sacma sapan triplere giriyor.. bana duygu sömürüsü yapıp ağlatıyor ve ağlayıncada benimle ilgilenmiyor.. bebeğimizi 3 hafta önce kaybettik erken doğum yaptım ve bebeğim yasayamadı.. bazen bırak gittsin diyorum ingilizcen var git bi otele gir çalış huzura er diyorum ama onsuzda nasıl yaparım bilmiyorum ama ben 2 senede cok yoruldum .. siz tecrubeli ablalarım bana bir yol gösterinn .. çıldırmak üzereyim hep düşünüyorum .. ailesi özellikle annesi bazen bana kötü davranmasına rağmen ben hep iyiyim annesine hediyeler alıyor kalbını kazanmaya calısıyorum hep eve yemege cagırıyorum ne biliyim özürlü bir abisi var beni çok sever ona sanki bebekmiş gibi davranırım çok severim onuda aılesıne saygım sonsuz .. yemegıı esylarını hep hazır ederım herseyı utuludur ... ben artık ne diyecegımı bılmıyorum ... bende bana sınırlenınce tabıı cenemı tutamyorum sonra hepten kotu oluyoruz lutfen yol gösterin...