- 6 Şubat 2017
- 28
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi hayatumut35
okumuyorumSabah okul var 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumuyorumSabah okul var 35
Hayır biz üç kız kardeşiz kız kardeşime bile hoşlanıyorsa sarılmam keza kızkardeşimde öyleSenın abin var
senın abın var mı ? varsa o sana kol da atsa sarılsa da sen bunda nasıl bir art niyet ararsın
Senın abin var
senın abın var mı ? varsa o sana kol da atsa sarılsa da sen bunda nasıl bir art niyet ararsın
ALLAH razi olsun, amin Allah hepimizin yardımcısı olsunKuzum benim ya senin adına çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun inşallah eğer dertlesmek istersen seni dinlerim ve sana tavsiyem kininle hiçbiryere varamazsin şu an bkz ne desek boş çünkü o hissi bir tek swn yürekten hissedensin hücrelerine kadar kırgınlık kin Korkaklik güvensizlik ile dolusun sana ne diyeceğim bilemiyorum o yüzden ama dertlesmek istersen filan seni inan ki dinlerim yardimci olmaya çalışrim Allahım senin ellerini hiç birakmasin inşallah bende çok kötü şeyler yaşadım ama beterin beteri vardır o yüzden şükürler olsun her halimize kuzucum![]()
zaten bende orda anladım fakat insan ilk yakıştıramadığı için kabullenememe evresı oluyorAbisi kol atsa art niyet aramaz ama bacaklarini oksasa arar bence.
Bu durumu ya annene anlat ya da bir psikologa
Evet ailem bana neyin var sorusu yerıne bıktım senden hep bi asisin öyle böyle bir sürü şey işte .. Onun Allah belasını versin bende onu sorguluyorum bir kadın olarak nasıl anlayamadı ya Türkiye de hukuki yollardan bulunsam ne olur beni suçlu çıkartırlarAni degisimlerinizin anne baba farkinda olup size en azindan bi konusma yapip sorunun neden kaynaklandigi sormalarini beklerdim genclik dersin ofke patlamalarina ama yinede en azindan annen bu gibi durumlarda problemi sorgulamaliydi her aile bilinci degil malesef ki her durumu ergenlige baglayip ustune dusmemeleri daha ayri bi sorunu doguruyor.
Enistem dedigin kisiye karsi bunlari yaparken kuzeniniz ne kadar bilmedi hissedemedi oda ayri konu susmayin ve elalem ne der diye kendinizden utanmayin hukiki yollardan sikayette bulunun susmayin hic bi sekilde.
zaten bende orda anladım fakat insan ilk yakıştıramadığı için kabullenememe evresı oluyor
Evet ailem bana neyin var sorusu yerıne bıktım senden hep bi asisin öyle böyle bir sürü şey işte .. Onun Allah belasını versin bende onu sorguluyorum bir kadın olarak nasıl anlayamadı ya Türkiye de hukuki yollardan bulunsam ne olur beni suçlu çıkartırlar
olur mu bu seçenek tabi ki de aklımda fakat bekliyorum neyi beklediğimi bende bilmiyorum ...Anlat annene. Bu secenegi direk silip atıyorsun kafandan, atma
hayır yanlış anladınız orda anneme bela okumuyorum bir daha okursanız anlarsınız anneme öyle bişey demem çok değerlidir anne sonucta fakat sanırım bir şeyler yapmam şart Allahım akıl ver yarabıımBela okumak anneye dogru degil öncellikle her ailede bilincli degil tekrar ediyorum .Türkiyede adalet istemek ne kadar sonuc verir bilemem ama herseye ragmen susmamak gerek susmak kabullenmek daha da karalari baglatiyor insani.Önünde koca bi ömür var annen asiliginden sikayet ediyor madem icini dok saril Annene anlat paylas eger ters tepip seni suclayici baskici yaklasirsa ona gore cizgilerin net olsun ve hakkini hukukunu ailende yaninda olmasa bile ara piskolojik destek alman sart yeni adim atman icin yap kendine bu iyiliği.
Keşke benım de sizin gibi yanımda olan destek cıkabilcek bi ailem olsaydı... Sizinde Allah yardımcınız olsunBen bu durumun birebir aynisini kardesimde yasadik cok zor atlattik ben bile bi abla olarak kendimi yedim bitirdim nasil anlamadim hissetmedim diye annem babam sagolsunlar destek oldular etrafmi cogu kez dillerine dolayip dedikosunu yapti ve her daim yaninda durdum .Kardesim agir ilaclarla destek aldi uzmanlardan ve suan halen sorgular kendini atlatilmiyor kolay anliyorum emin ol hukiki yollardan elimizden gelenin fazlasini yaptik ama ne kadar yaralarini sarabildim hala kendimi suclarim nasil anlamadim bu acilari cekerken yanliz biraktim diye .
polise gitsem de şu an bir işe yaramaıcagını söyluyorlarSusmaya devam edersen o tacizlerin tecavüzlerin devamı gelir. Susarsan ''razıydı'' derler ki reşitsiniz...Annenize anlatın olmadı polise gidin.
16 yaşında bir sevgilim oldu ve bir gün bana sahip oldu
17 yaşında ıkı kuzenımın evinde kalmaya gittim biri kiz biri erkek küçüklüğümden beri hep abi derdim ben ona bana dokundu bacaklarımı ellemeye başladı 3 müz yatarken ben ilk gerçekten hiç kötü niyetle yaklaşmadım olaya sonra anladım niyetini taciz etti .
Bunların hepsi farklı kişiler tarafından yapıldı ve hep senin başına geldi?eniştem olur kendisi ve ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim günlerce ağladım
Kim söylüyor...işe yaramazsa sadece annenize anlatsanız dahi en azından bu yaştan sonra sizi korumaya başlarlar.polise gitsem de şu an bir işe yaramaıcagını söyluyorlar