Sanırım yalnızlıktan kafayı yiyeceğim :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Çok kötüyüm gerçekten yalnızlık beni aşırı bunaltıyor ya deli gibi çalışıyordum işim var yıllık izne ayrıldım tatile çıkayım dedim ablamla 3 güncük geldim iyce bunaldım ya herkesin çoluk çocuğu var eşi var bizde böyle nereye kadar hiç kaldıramıyorum artik yaşlar geçti 30 u aşırı üzülüyorum nolacak böyle diyorum tatile kuzenlerle çıkalım eğleniriz dedik onlarda bu sene gelmedi hiçbiri sanki git gide yalnizlaşiyoruz neden hep böyle gidiyor anlamiyorum ya bu lanet yalnızlıkla nasıl başediyorusunuz :(

Çok kötüyüm gerçekten yalnızlık beni aşırı bunaltıyor ya deli gibi çalışıyordum işim var yıllık izne ayrıldım tatile çıkayım dedim ablamla 3 güncük geldim iyce bunaldım ya herkesin çoluk çocuğu var eşi var bizde böyle nereye kadar hiç kaldıramıyorum artik yaşlar geçti 30 u aşırı üzülüyorum nolacak böyle diyorum tatile kuzenlerle çıkalım eğleniriz dedik onlarda bu sene gelmedi hiçbiri sanki git gide yalnizlaşiyoruz neden hep böyle gidiyor anlamiyorum ya bu lanet yalnızlıkla nasıl başediyorusunuz :KK43:
offf.....
bekari ayri mutsuz evlisi ayri mutsuz...sen bjraz daha sıkıl boyle sıkılmanin keyfini cikar vallahi diyorum bak 1 bucuk yillik evli bir cocugu olan bayan olarka diyorum.ciddi diyorum yalnizliktan sıkílmaya devam.et

offf.....
bekari ayri mutsuz evlisi ayri mutsuz...sen bjraz daha sıkıl boyle sıkılmanin keyfini cikar vallahi diyorum bak 1 bucuk yillik evli bir cocugu olan bayan olarka diyorum.ciddi diyorum yalnizliktan sıkílmaya devam.et
Neden öyle dedinizki benim çokk sevdiğim varda onla kavuşsaydim sanki dünyanın en mutlu insani olacaktim bence en kötü evlilik bile bu halden iydir emin olun :(

30dan sonra bu his artiyo malesef. Ozellikle bekar bayanlarda. Bunu ancak sevebileceginiz ortamlar olusturarak unutabilirsin. Yoksa kafanda surekli yalnızım hep boyle mi olacak diye kurup duruyosun
Evet onu istedim o bile olmadi ya hep ben arıyorum insanlari gelin şunu bunu yapalim diye her türlü yalnızım:(

Neden öyle dedinizki benim çokk sevdiğim varda onla kavuşsaydim sanki dünyanın en mutlu insani olacaktim bence en kötü evlilik bile bu halden iydir emin olun :KK43:
ben 9 yil yalnizligin dibine vurdum.ailem yok gibi bisey ve su an evliyim ama mutsuzum esim dava acti 4 eylulde bosaniyoruz.israrla diyorum yalnizliktan bunal bir sure daha bisey olmaz.hatta bunalma zevk al

İnsan severek evlenirse neden pişman olurki en çok neyi merak ediyorum biliyomusunuz sevdiğimle kavuşsaydim nerden çıktı evlilik dermiydim sanmıyorum gerçi

Ben de bakarim ama Allah izin verirse sevdiğim insanla nisan yapacaz.
Ama mutlu evlilik yok gibi.

Hayirlisini dile. Suan yalnizliktan bunaldigin için evli olsamda dertlerle ugrassam gibi düşünüyosun. En kotu evlilik bile yalnizliktan iyidir diyerek. Bunun boyle olmadığnı evliliginde binbir dertle ugrasan bayanlar söylüyor. Bekar insanin ciddi anlamda boş vakti oluyor. Bunu degerlendiremezse baska hayatlarla kendini kiyasliyor buhrana sürüklüyor kendini. Yas kac buarada.

Hayirlisini dile. Suan yalnizliktan bunaldigin için evli olsamda dertlerle ugrassam gibi düşünüyosun. En kotu evlilik bile yalnizliktan iyidir diyerek. Bunun boyle olmadığnı evliliginde binbir dertle ugrasan bayanlar söylüyor. Bekar insanin ciddi anlamda boş vakti oluyor. Bunu degerlendiremezse baska hayatlarla kendini kiyasliyor buhrana sürüklüyor kendini. Yas kac buarada.
31 yaşındayım çok korkunç:))))

Mutlaka vardır ben çok inaniyorum olduğuna sadece burasi bdv o yüzden belki bu izlenim

Burda da binlerce kadın var
Yakınımda da öyle vok mutlu olanları görmedim sadece tahammül etme sınırı belirliyor evliliğin ömrünü.

Inşaallah denk geliriz mutlu evliliklere ;)

Back
X