Sanırım yaş farkı sorun oldu yardım?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?

Arkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?
yaşlar kaç ki? hani ben 20 çocuk 18 desem olmaz çoluk çocuk derim de bak mesela pınar altuğ ve yağmur atacan arasında 9 yaş var Allah mesut etsin, ille erkek büyük olacak diye bir şey yok kaldı ki 2 yaş sadece.bunun için soğuk yapıyosa güle güle.ya da size öyle geliyodur soğuk yaptığı yoktur

Sanki soğuk duruyor diyorsun emin bile değilsin belki meşguldur veya başka konuştuğu falan vardır hiç belli olmaz...Hemen kendikendine yaşı sorun etmene luzum yok...Sen yaşa takarsan karsındaki de buna odaklanır....Bırak geleceği varsa gelir zaten, beğenen adam 2 yıla takmaz kesinlikle...

O yazmadan kesinlikle yazma su anda

yaşlar kaç ki? hani ben 20 çocuk 18 desem olmaz çoluk çocuk derim de bak mesela pınar altuğ ve yağmur atacan arasında 9 yaş var Allah mesut etsin, ille erkek büyük olacak diye bir şey yok kaldı ki 2 yaş sadece.bunun için soğuk yapıyosa güle güle.ya da size öyle geliyodur soğuk yaptığı yoktur

Belkide ilk gün sürekli yazdı gece sabaha kadar konuştuk dün çalışıyordu ve bi soğuk gibi geldi. En son ben sorusuna cevap verdim öyle kaldı. Bilemiyorum yazmazsa ben mi başlatayım sohbet

Kastım açılmak değil ben açılmam asla zaten ilk eklediğinde bir heyecanla yazıyordu çok belliydi dün sanki o heyecan yoktu çalışıyordu belki ondan mı bilemem. Bugün yazmazsa ben yazayım mı mesela
Ben olsam yazmam beklerim. Ben yaşından en az 10 yaş küçük gösteriyorum o yüzden hep benden küçükler ilgi duyuyor özellikle ortamda bastıra bastıra yaşımı söylüyorum. Çünkü tecrübeyle sabit. Annem babamdan 5 yaş büyük ama 15 yaş küçük gösteriyordu babam hep bunu sorun yaptı.
Erkekler ağzından çıkanı duymuyor ve seni en çok nasıl yaralayabilecekse oradan vuruyor.
Pis kıl topalakları

Ben olsam yazmam beklerim. Ben yaşından en az 10 yaş küçük gösteriyorum o yüzden hep benden küçükler ilgi duyuyor özellikle ortamda bastıra bastıra yaşımı söylüyorum. Çünkü tecrübeyle sabit. Annem babamdan 5 yaş büyük ama 15 yaş küçük gösteriyordu babam hep bunu sorun yaptı.
Erkekler ağzından çıkanı duymuyor ve seni en çok nasıl yaralayabilecekse oradan vuruyor.
Pis kıl topalakları

Evet benide hep küçük sanıyorlar kesinlikle yaşımı göstermiyorum 31 yaşındayım doktora yapıyorum hala öğrenci sanarlar.

Ben 31 o 29 yaşındayız. Yani bence de çok yok ama bilemiyorum :KK43:

Profilinizde 37 yaziyor o yuzden sey ettim :KK48:

Arada herhangi bir fark yok bence, benim 29 yasim arasinda bedensel olarak 31le de 32yle de bir fark yok acikcasi. Dediklerim hala gecerli, 2 yastan ne olacak allasen ... belki baska bir seye sebeptir soguk davranmasi?

Profilinizde 37 yaziyor o yuzden sey ettim :KK48:

Arada herhangi bir fark yok bence, benim 29 yasim arasinda bedensel olarak 31le de 32yle de bir fark yok acikcasi. Dediklerim hala gecerli, 2 yastan ne olacak allasen ... belki baska bir seye sebeptir soguk davranmasi?

belki nasıl anlayabilirim ki başka birşey olmadı yeni konuşuyoruz zaten ve hoşlandığına eminim

2 yaş nedir ki yaaaa,fark mı o 😁 Şöyle en az 4-5 le başlıcanız ki yaş farkı vardır diyelim.(ki o bile normal .10 yaşa kadar gideri var bence🤪)

Dün çalışıodu demişsiniz.Bugün de çalışacak mı? Bence bekleyin,o yazsın.Siz ekleyerek bence büyük bir adım atmışsınız bile.Soğuk olduğunu hissederek ittirmenin alemi yok.Gene sıcak gelince siz de yazarsınız.Hem anlamış olursunuz yoğunluktan mı farklı bir durum olduğundan mı dün öyle yazdı die.Açıklama yapacaktır.

Back
X