• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim.Ama KORKUYORUM!

cayir_faresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
144
0
46
Aydın
Arkadaşlar yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim:17:.Fakat korkularım var,mutsuz olmak istemiyorum.Öncelikle beklediğim saygı.Tecrübelerinize göre bir ilişkide neler yapılmalı,neler yapılmamalı?Yani tavsiyelerniz neler?Hayatımda 1 kere bir ilişkimde mutlu olmak istiyorum.Lütfen bana akıl verin:26:

canım benim tavsiyem geçmişi hiiiiiç açma.o açsa bile sen kapat konuyu.ağzım çok yandı bu konudan hala da yanmaya devam ediyor sürekli irdeliyorum dayanamıyorum :27: sonra ben üzülüyorum.sen yapma beni benle olduğun andan itibaren ve sonrası ilgilendirir de geç.hadi bakalım canım hayırlı olsun inşallah mutlu huzurlu olursunuz :)

canım benim tavsiyem geçmişi hiiiiiç açma.o açsa bile sen kapat konuyu.ağzım çok yandı bu konudan hala da yanmaya devam ediyor sürekli irdeliyorum dayanamıyorum :27: sonra ben üzülüyorum.sen yapma beni benle olduğun andan itibaren ve sonrası ilgilendirir de geç.hadi bakalım canım hayırlı olsun inşallah mutlu huzurlu olursunuz :)

Canım teşekkür ederim.Biz kızlar hem geçmişi hem öğrenmek istiyoruz,hem de duyunca kafamızda kurup kıskançlık yapıoruz dimi?Tavsiyeni dikkate alıcam.Ayrıca umudum kalmamıştı kimse yorum yapmadı:18: teşekkür ederimm

Canım arkadaşa katılıyorum hiç bir şekilde eskiyi sen açma onada eskiyi sorma.Geçmiş geçmişte kalsın bırak senide onuda daha fazla yıpratmasın.Anı olarak kalsın iyi yada kötü..Birde erkek arkadşın olacak kişiye fazla taviz verme ilkten hemen güvenip her şeyini anlatma biraz gizemli ol merak etsin seni.O seni çözmeye çalışsın.uğraşsın biraz.kolay kız olma onun gözünde.iher istediğini yapıp şımartma onu.o seni şımartacaktır zaten merak etme. :)) mutluluklar.her şeyin hayırlısı gönlünce olsun.

[/FONT]
Canım arkadaşa katılıyorum hiç bir şekilde eskiyi sen açma onada eskiyi sorma.Geçmiş geçmişte kalsın bırak senide onuda daha fazla yıpratmasın.Anı olarak kalsın iyi yada kötü..Birde erkek arkadşın olacak kişiye fazla taviz verme ilkten hemen güvenip her şeyini anlatma biraz gizemli ol merak etsin seni.O seni çözmeye çalışsın.uğraşsın biraz.kolay kız olma onun gözünde.iher istediğini yapıp şımartma onu.o seni şımartacaktır zaten merak etme. :)) mutluluklar.her şeyin hayırlısı gönlünce olsun.

Teşekkür ederim canımm.İçim bi hoşş.Ama saygı olsun,sevgi olsun istiyorum.Acıtmayalım birbirimizi.Hayırlısıysa olsun inşallah.Yoksa olmasın.Ben kendisine hemen sevgili sıfatını yapıştırmamayı düşünüyorum.Tabi o açıldı,ben açıldım ama biraz daha temkinli olmak istiyorum.Sütten ağzım çok yandı daa üfleye üfleye yiyorum anlayacağın:31:

en başında ondan ne beklediğini, neler yaparsa seni hayal kırıklığına uğratacağını anlat
sonra ona gerçekten güvenmek istediğini ve mutlu olmak istediğini söyle eğer bunları sana veremeyecekse başlamanın bi anlamı olmayacağını anlat
en başta bunları söyle ki ilerde olur da seni üzerse(inşallah üzmez) ben sana en başta böyle böyle söylemiştim deme fırsatın olur
başka da yapacak bi şey yok canım çekecek sıkıntın varsa çekersin ne yaparsan yap kader

en başında ondan ne beklediğini, neler yaparsa seni hayal kırıklığına uğratacağını anlat
sonra ona gerçekten güvenmek istediğini ve mutlu olmak istediğini söyle eğer bunları sana veremeyecekse başlamanın bi anlamı olmayacağını anlat
en başta bunları söyle ki ilerde olur da seni üzerse(inşallah üzmez) ben sana en başta böyle böyle söylemiştim deme fırsatın olur
başka da yapacak bi şey yok canım çekecek sıkıntın varsa çekersin ne yaparsan yap kader

Doğru söylüyosun.Biz çok zor açıldık birbirimize.Baya uzun sürdü nazlanma süreci.Daha dün işte.Çok yeni.Senden hoşlanıyorum senin de benden hoşlandığını biliyorum dedi sessiz kaldım evet ya da hayır demedim.E bunu anlamak için evliya olmaya gerek yok saatlerce konuşuyoruz telefonda tabiki anlaşılır.Eğer konu açılırsa söylerim bunları canım teşekkür ederim

arkadasa aynen katılıyorum bastan bekledıklerını vs vs her şeyi anlat ona gore versin kararını...

canım gecmısı ırdeleyıp durmak sıze zarar verır .
ama ılla ıkı taraf da bır kere de olsa sorar .
cesurca cevaplarsın .ama sonra sormasına ızın vermezsın .
aynı sekıl de sen de ona sonra sorma bır daha .
sahsen ben de ılk sevgılımle tanıstıgım da ,gecmısde kı ılıskısını
cok ırdelemeden sordum "neden ayrıldınız?" demıstım .
sormustum cunku ılısye bakıs acısını cozmeye calsıtım .
karsımdakı bana " canım sıkılmsdı ask bıtmısdı " gıbı bır cevap
verseydı asla ısım olmazdı .yanı boyle ergenlerle ugrasamam .
aynı seyı bana da yapmayacagı ne malum dımı .ask bıter ama hıc bır
sorun olmadan durduk yere ask bıtmısdır dıyen adamdan hemen uzaklas zaten .
oldu gorusurz de cek gıt yanı :1:.
ılıskı de ıkı tarafın da bırbırını dınlemesı cok onemlı .
ozellıkle tartısma esnasın da asırıya kacmamak adına telefonları
1 saatlıgıne kapatıp derın derın nefes terapılerı yapın .
daha sonra konusmaya baslayın .oldukca sakınlestıgınız de
ve artık sorun kaldıgını dusunmeyecek kadar rahatladıgınız da bıle ,
asla ama asla tartısdıgınız konuyu konusmadan gecmeyın .
konusmak sıze saglıklı ıletısım kurmanıza yardımcı olur .
ne olursa olsun ıster bırbırınızı kedı kopek gıbı yesenız de
asla yarın oldugun da hıc bır sey olmamıs gıbı gune baslamayın .
neden nıcın tartıstıgınızı guzelce konusun kı ,ıler kı zamanlar da
o konu tekrar karsınıza cıkmasın .konustugunuz da zaten cozmus olacaksınız meseleyı .
ama konusmadan tartısmayı es gecersenız ,o tartıstıgınız konu ıcınız de buyuyecektır .
konusun tartısın .sorunlarınızın ustune gıdın .ınan bunu yapmayı becerebıldıkten sonra
hıc bır sorun kalmıyor ortada .

Son düzenleme:
ve sunuda eklemek ısterım kı ;
yenı tanısdıgın bırıne asla sorunlarından bahsetme .
karsında kı ıyı huylu mu kotu nıyetlı mı bılemeyız .
kotu nıyetlı erkeklerın en onemlı avları ,cıddı sorunlar
atlatmıs duygusal boslukta olan kızlardır .
av dıye bahsedıyorum yanlıs anlama sakın ama ,kotu
nıyetlı erkekler bunu av olarak goruyor cunku .
duygusal boslukta kı kızı kandırmak cok kolaydır .
cunku cok ıyı bılır ,sıgınacak bır lımana ıhtıyacının oldugunu :34:

Birbirinize nefes alacak zamanlar bırakın en önemlisi bu belki de:)
O ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçirmek isterse karşı çıkma trip atma ama sende kendi özel alanlarına onun girmesini istemediğini belirt.
Dakika dakika hesap vermeyin ama birbirinizden habersiz de kalmayın.
Ya bir gün biterse gibi bir nostaljik konuşma sakın yapmayın çünkü bu konuşmaları yapan çiftler %99 ayrılır.
Onsuz hayat çok anlamsız gelecek umduğun gibi giderse ama lütfen bunu karşı tarafa bir koz olarak verme, çünkü teslim olduğunu düşünecek
Ve kesinlikle onun ilişkiden ne beklediğini öğren konuşma arasında,
Sana söyledikleriyle yaptıkları da birbirini tutmuyorsa bunu ona hissettir.

Umarım çok mutu olursunuz:):nazar:

bence ne olursa olsun bizman sonra kaybetme korkusunu veremessin erkeklere çünkü artık karşılarına çıkan o kadını tanıyolar bırakırmı bırakmazmı biliyolar. ona göre hareket ediyolar. seni seviyosa eger ozman incitmekten korkar ..

ve sunuda eklemek ısterım kı ;
yenı tanısdıgın bırıne asla sorunlarından bahsetme .
karsında kı ıyı huylu mu kotu nıyetlı mı bılemeyız .
kotu nıyetlı erkeklerın en onemlı avları ,cıddı sorunlar
atlatmıs duygusal boslukta olan kızlardır .
av dıye bahsedıyorum yanlıs anlama sakın ama ,kotu
nıyetlı erkekler bunu av olarak goruyor cunku .
duygusal boslukta kı kızı kandırmak cok kolaydır .
cunku cok ıyı bılır ,sıgınacak bır lımana ıhtıyacının oldugunu :34:

Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim canım.Hepsini dikkate alıcam:7:

Birbirinize nefes alacak zamanlar bırakın en önemlisi bu belki de:)
O ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçirmek isterse karşı çıkma trip atma ama sende kendi özel alanlarına onun girmesini istemediğini belirt.
Dakika dakika hesap vermeyin ama birbirinizden habersiz de kalmayın.
Ya bir gün biterse gibi bir nostaljik konuşma sakın yapmayın çünkü bu konuşmaları yapan çiftler %99 ayrılır.
Onsuz hayat çok anlamsız gelecek umduğun gibi giderse ama lütfen bunu karşı tarafa bir koz olarak verme, çünkü teslim olduğunu düşünecek
Ve kesinlikle onun ilişkiden ne beklediğini öğren konuşma arasında,
Sana söyledikleriyle yaptıkları da birbirini tutmuyorsa bunu ona hissettir.

Umarım çok mutu olursunuz:):nazar:

Teşekkür ederim tatlıımmm:3:

Hemen bağlanma canım,o bağlanmadan..çok kaptırma bırak o kaptırsın..eğlenceli vakit geçirin..aklının bir yerlerinde onun da erkek olduğu ve diğer ilişkilernin de güzel başladığı olsun tatlım..sıcak davran bağlansın sana:34::34::34::34:..çok konuşma bi de bırak o anlatsın...:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim:17:.Fakat korkularım var,mutsuz olmak istemiyorum.Öncelikle beklediğim saygı.Tecrübelerinize göre bir ilişkide neler yapılmalı,neler yapılmamalı?Yani tavsiyelerniz neler?Hayatımda 1 kere bir ilişkimde mutlu olmak istiyorum.Lütfen bana akıl verin:26:

tatlımm tek bırşey söylüyorum.. ADAM ADAM DEĞİLSE İSTERSEN AĞZINLA KUŞ TUT YİNEDE OOLMAZ...'' adam adam değil derken davranışları çevresi işi gücü parasından bahsetmiyorum. adamın yüreğine bakmayı bilmelisin önce. mutlu olmak istiyorsan kalbini iyi görmelisin. tek bir örnek.. nişanlıyım şu an.. ama nişanlımla ılk tanıstıgımda herkez kızmıştı bana. onunla cıkılırmı cok capkın parası arabası hava atıyor. kızlarla oynayıp kenara atıyor diye kımlerle kavga ettim. kimseyi dinlemedim ben o cocuguda yola getirirm görün bak dedim arkadaşlarıma..çünkü önceden arkadaştık ve kalbinin içini iyi biliyordum kalbinden çok emindim.. çevrenin dediği gibi biriydi ama benım gıbı sert bır kayaya çarptı.. çok zor değişti değişirken ömrümden ömür götürdü günlerce ağladım ama şimdi çok mutluyum emeğimin karşılıgını aldım ve dugunume 3 ay kaldı... sana dıyecegım hıc kımseden yardım isteme sadece adamın kalbıne bak ama cok iyi bak !!!

Back
X