- Konu Sahibi cayir_faresi
tatlımm tek bırşey söylüyorum.. ADAM ADAM DEĞİLSE İSTERSEN AĞZINLA KUŞ TUT YİNEDE OOLMAZ...'' adam adam değil derken davranışları çevresi işi gücü parasından bahsetmiyorum. adamın yüreğine bakmayı bilmelisin önce. mutlu olmak istiyorsan kalbini iyi görmelisin. tek bir örnek.. nişanlıyım şu an.. ama nişanlımla ılk tanıstıgımda herkez kızmıştı bana. onunla cıkılırmı cok capkın parası arabası hava atıyor. kızlarla oynayıp kenara atıyor diye kımlerle kavga ettim. kimseyi dinlemedim ben o cocuguda yola getirirm görün bak dedim arkadaşlarıma..çünkü önceden arkadaştık ve kalbinin içini iyi biliyordum kalbinden çok emindim.. çevrenin dediği gibi biriydi ama benım gıbı sert bır kayaya çarptı.. çok zor değişti değişirken ömrümden ömür götürdü günlerce ağladım ama şimdi çok mutluyum emeğimin karşılıgını aldım ve dugunume 3 ay kaldı... sana dıyecegım hıc kımseden yardım isteme sadece adamın kalbıne bak ama cok iyi bak !!!
Canım onun kalbinin iyi olduğuna inanıyorum çünkü benim en zor zamanlarımda yanımda oldu ama bizimkisi daha ilişki sayılmaz.Herşey çok yavaş.Sıkılıyorum bazen