ümidini kaybetmeden her ay yeniden deneyin.. biliosun ki psikoloji çok önemli bu konuda ve düzenli bir ilişki....
üzülme lfn... bir daha ki ay daha iyi hazırlanırsın, daha bilinçli... Rabbim gönlünce versin... ben iki ay denedim, üçüncü ay hamile olduğumu öğrendim. dr sölediğinde ağladım. tedavimi görüodun die sordu, hyr dedim. heyecandan. Allah' ım isteyen herkese verir inş...
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı sıhatlı kucağına alırsn inşallah. Üzülüyorum evet çünkü 3 ay oldu korunmadığımz halde olmadı
artk brdahaki aya inş... Tekrar teşekkür ederim canım öptümmm seni
canım kendini çok fazla üzme zaten alışmış olman lazım,büyük ihtimalle yumurtlama günlerini kaçırıyorsundur.yumurtlama günlerinde hergün ilişkiyi önermiyorlar sperm sayısını azalttığı için
ama ben meraktan yumurtlama günlerinde hergün ilişkide bulundum.ve 3. ayımda hamile kaldım.şuan 6 haftalık hamileyim.bu arada bol bol da dua edeceksin tabii,herşey gönlünce olsun.
teşekkür ederim bende seni öpüyorum... yumurtlama dönemi iyi takip et, o çok önemli... kendin çözemiosan eczane de bunun için şeyler varmış. bakmakta fayda.. ve eğer kararlıysan.. adet bittikten itibaren başlamalısınız....
offfffffff bende öyle bu ayda olmayacak hissediyorum daha 2 hafta var adetime ama pek umudum yok....
allah duysun sesimizi bizimde bebeklerimiz olsun inşallah...
stres yapma canım elinde değil insanın biliyorum ama rahat olmak lazım....
umudunu kaybetme herşeyin bi zamanı var demekki...
hayırlısı olsun inşallah
Canım benim de adetime üç gün vardı, k.rengi akıntıyla beraber ağrı da başladı. Ertesi gün de regl oldum. Hamile değilmişim maalesef(( Ama seninki yerleşme kanaması olabiir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?