• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım yolun sonuna geldik.

Al cocuklarını git babanın evıne arkadasım. Bunun ıcın gec bile kalmıssın hatta
Oglunun hastalığını az cok tahmin ediyorum, o durumda maddıyı bırak manevi yardımı dokunmamış insanlarla omrunu gecırme. Bosanınca sımdıkı den daha mutsuz değil on kat mutlu olacaksın 30 cok genc bir yas.
Annenın mekanı cennet olsun.
Amin Allah razı olsun

Deveye diken insani s...n yaranirmis.Benim otuz senelik omrumde edindigim tecrube buydu.Zor kadin olucaktin,sabahtan aksama kadar koca parasiyla yiyip icip gezicektin.Borc bataginin icine sen sokacaktin,timsah gozyaslarini sen akiticaktin,bak nasil da kiymetin bilinirdi.Suc sende bende bizim gibilerde yani.Idare eden degil,ettirilen kadin olsaydik hayatimiz cok degisik olurdu...

Evlilik kolay kurulmuyor çok zor fakat sizin ki artık evlilikten öte aynı evde iki yabancı durumu..
hemde bu yabancı tehlikeli ve karaktersiz umarım Anka kuşu gibi küllerinden doğarsın ve umarım hayat sana; iyiki zamanında bu kararı vermişim diyeceğin güzellikleri yaşatmaya hazırlanıyordur

KV ler Neden evlilikleri bu kadar zorlaştırıyorki. Zaten iki kişi geçim derdi çocuklar maneviyat derken yeterince yoruluyor. Yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı. Çekin şu yuvaların üzerinden pis ellerinizi artık

Son düzenleme:
Deveye diken insani s...n yaranirmis.Benim otuz senelik omrumde edindigim tecrube buydu.Zor kadin olucaktin,sabahtan aksama kadar koca parasiyla yiyip icip gezicektin.Borc bataginin icine sen sokacaktin,timsah gozyaslarini sen akiticaktin,bak nasil da kiymetin bilinirdi.Suc sende bende bizim gibilerde yani.Idare eden degil,ettirilen kadin olsaydik hayatimiz cok degisik olurdu...
Mesela de ki en son ne aldın kendine de inan hatırlamıyorum ve öyle ki instagramda örgü sayfam var satış yaptıkca yarısını ona veririm

Normalde hemen bosan diyen insanlara kizarim öyle kolay olmuyor cocuk olunca ama sizinki cok baska yarin birgun cocuklariniz buyudugunde neden anne dediklerinde vereceginiz cevabiniz var... bu adamin yaptigi bir degil iki degil .. hakkinizda herseyin hayirlisi

Mutluluk herkesin hakkı. Yaşam standartların yükselecekse, daha huzurlu olacak isen kimsenin kahrını çekme.
Bi beklenti için evli değilim inanın sadece cocuklarim için katlanıyorum ama cidden onlarida uzdugumu farkettim başka odada ağlıyorum 20 aylık kızım geldi gülmem için dişlerini gösteriyor 2 yaşında bile değil o kadr üzüldüm ki anlatamam

Normalde hemen bosan diyen insanlara kizarim öyle kolay olmuyor cocuk olunca ama sizinki cok baska yarin birgun cocuklariniz buyudugunde neden anne dediklerinde vereceginiz cevabiniz var... bu adamin yaptigi bir degil iki degil .. hakkinizda herseyin hayirlisi
Evet bende öyle ne dışarda ne bu platformda 1 kişiye boşan dememisimdir ama cocuklarim çok mutsuz farkediyorum onları daha fazla bu ortamda tutmak istemiyorum

Ailemin bize yaptıgı maddi seyler demıssın ya en cok buna uzuluyorum ben.
O guzelım aileler cıcek gibi kızlarını veriyor, hayırsız damat bakmadıgı ıcın dogan torunlara bakıyorlar, kızlarına bakıyorlar. Tabi o hayırsız damat Herseyden sebeplenıyor en cokta su bile vermemeleri gereken o tıynetsiz damada, aman kızım iyi olsun dıyıp bakıyorlar.
Bır kiz verip dort geri alıyorlar.

Tum bunlara ragmen kız eziyet goruyor, dogan cocuklar mutsuz bir evde buyuyor.
Sadece evlenen kız cekmıyor, cocuklar ve kızın aılesı de cekıyor.

Annemın ölümünde ben ıcım cıkasıya aglarken video izleyip masturbasyon yapan adamı o an bosardım ben.
Ya bu söylediğiniz o kadar doğruki... Beğen butonuna basmak yetersiz kaldı vallahi.

Zaman su gibi akıp gidiyor bu gün 30 sonra bir bakmışsın 40 olmuşsun o arada geçen 10 yılı dingin,huzurlu geçirmekte senin elinde yıpranmış bitmiş,sadece nefes alan bir varlık olarak geçirmekte.

KV ler Neden evlilikleri bu kadar zorlaştırıyorki. Zaten iki kişi geçim derdi çocuklar maneviyat derken yeterince yoruluyor. Yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı. Çekin şu yuvaların üzerinden pis ellerinizi artık
Çünkü acayip cahiller bu lafima yok büyüğün yok şu bu asla denmesin bir kısım var ki resmen kör cahiller tek sebep beraber oturmamam. Neden? Çünkü kendi kocası çalışmıyor benim ki sahip çıkacak peki geriye kalan 4 oğlun? Ve ayri oturdum diye ondanda cahil eltilerimin tavır alması? Neden ? Çünkü her ay ceplerinden para çıkacak ben otursam 5 kuruş verilmiycekti.. ve Ben hala bunu ailesini dusunup masraf olmasın diye düğün yerine nikah yaptırmış bir safım

Yazarken bile düşündüm kaç yıllık evliydik diye 10 olacak eylülde. 2 de çocuk yazarken bile o kadar umursamaz haldeyim ki sanirim tükenmişlik sendromu denilen şeyin dibini sıyırıyorum
Ilk 2 sene kaynana savaşıyla geçti artık öyle hal aldı ki gün içinde kahkahalar havada geçerken oğlu eve geldiğinde üzgün ezilmis bir halde "ben eve gideyim " der oğlu da peşinden koşar, eve bir gelir -sen niye oğlumu anneme vermedin ? -sen niye surat astın kadın ağlıyor tabi ben yeminler ağlamalar inandiramam..
Bu en küçük örnek gerisini siz düşünün sonra k.peder sırf benim yuvam yıkılmasın diye aldı görürdü memlekete o nerden çıktı derseniz kendi ağzıyla söyledi adam gitmeyin dediğimde hiç konuşma ben bunu götürmezsem ilk senin yuvanı yıkar diye
Sonrası oğlumun 5 sene süren rahatsızlığı ki çok şükür atlattı
Son 2 sene de ise önceki konularımda vardır eşimin ofisteki bayanlarla laubaliligi + senelerdir cinsel hayatın nerdeyse 3 ayda 1 olması ki şu son 4 5 ay oldu sanirim + tlfn geçmişinde +18 videolar görmem ki bu videolar annemi kaybettiğim zamana denk gelmesi...
Benim, ailemin maddi manevi yaptıklarını anlatsam yuh dersiniz ...
Velhasıl-ı kelam yaş 30 ama ruh 70 .. ve ben tükendim içim çok soğuk ve net tek istediğim çocuklarımida alıp babamın yanına gitmek bunları ne yapayım?, sizce boşansam mi? Diye yazmadım sadece kimseye anlatamadiklarimi biraz da olsa rahatlamak icin paylaşmak istedim .
Haysiyetsiz adam. Kendileri hayatını yaşıyor, cefasını kadına çektiriyor. Keşke ilk yıl boşanıp kurtulsaydiniz. Niye çocuk yaptınız ki. Hiç baba olmayı hakediyor mu baksanıza

Biraz önce konuştum içimi döktüm en zorunun annemin ölümünde yaptıkları olduğunu, bi önceki konumu okursaniz karaktersiz arkadaşının bana sarkıntılık ettiğini bildiği halde bugün kardeşim diye konuşmasının ne kadar şerefine uygun olduğunu ve daha bir çok şey söyledim. bu karantina işi bitince babamın evine gideceğimi ve kesinlikle boşanacağımı evi satmasını ve hakkımı vermesini + nafaka istedigimi soyledim sadece dinledi ağladım bu göz yaşlarımı sakın kendine evliliğe sanma sadece kendime ağlıyorum dedim

Bir de en bana göre büyük hatamız çocuğum babaya düşkün diye her türlü eziyete katlanmak. Sizin hor görüldüğünüZ bir evde büyüyen çocuğun piskolojisi çok mu düzgün olur? Boşanmak için çocuğun arkasına sığınmak çok yanlış.

Erken yaşta evlenip ne zorluklarla boğuşmuşsun. Anne ve babanın hizmetini etseydin gam etmezsin. Ben 30 yaşımda evlendim, senin evlendiğin yaşlarda eğitim, iş, eğlenmek... Eşin kıymet bilmiyor, yaşın da küçük :( 2 de çocuk. Hayatını kıymet bilmeyen bir adama adam artık derim.

Back
X