Sanırım yoroldum:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Bugün artık çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi kızlar daha önce konu açmıştım iftiraya uğamiştim ki hiç bir muhabbetim olmayan bir insanla sadece bir kere biraraya geldik oda toplu bir yemekte sadece yemek yendi.Her ne kadar iftira atilmişta olsa umursamadım önce unutulur diye ama git gide büyüdü burda konu açmıştım geneli iftiraya uğradigim şahisla iletişime geçip konuşmam tavsiye edildi ben cesaret edemedim işin açığı tepkisi ne olur ne olmaz diye geçenlerdede benim o kişiyle sözlendiğimi uydurmuşlar bende bunun üzerine çok sinirlenip sosyal medyadan mesaj attım pişmanmiyim asla sadece mühim bir mevzu olduğunu ve müsaitse ona göre konuşmak istediğimi söyledim iletildi mesajı gözükmedi ancak görmemesi imkansiz nerdeyse on gün oldu ve bana hiçbirşey söyleme gereği bile duymadı neden böyle oldu inanin anlamıyorum beni dinlememesi için bi sebep göremiyorum .Ki insan bi merak eder .Ben tek kaldım ve kimi nasıl susturcam bilmiyorum

Diğer konularınzıı bilmiyorum ama sosyal medya da spam kutusuna düşebiliyor görmemiş olabilir

Ben ileti gidiyor artik diye biliyorum
O zaman istekler falan filan diye ayrı bi kutu niye var bende o kutuda bisürü mesaj var normal gelen mesajlara girince görünmüyor ama

Açık açık yok öyle bir şey diyip o kişiyle de gidin yüzyüze konuşun derim. Gelsin o da söylesin. Bence çekinmeye gerek yok. Onlar uydururken çekinmemiş siz neden çekiniyorsunuz. Ortada ikinizi ilgilendiren bir yanlış anlaşılma var sonuçta birlikte çözmelisiniz diye düşünüyorum. Ne diye çıkarırlar böyle saçma sapan dedikodular hiç anlamam. Adınıza ben sinir oldum yani. Cidden çok boş vakitleri var galiba.

O kişi ilginç bir şekilde bana cevap verme tenezzülünde bile bulunup dinlemediki iftiraya uğradık haberi yok :) sinir bozucu olmazmi aylardır işin içinden çikamiyorumki eğer dinleseydi beraber halledebilirdik belki

Çok sinir bozucu bir durum bunun dedikodusunu yapan kişilere böyle bir şey yok uydurma kim söyledi size bunu gibisinden konuştunuz mu hiç

Sosyal medyayı pek kullanmayan biriyse görmemiştir çünkü malum uygulamalarda ekli olmayan birinden mesaj gelince bildirim gelmiyo bana mesela. Diğer kutusuna düşüyor.

Konuştum yine inanmadilarki garip olan bu olmadığını söylediğim halde inanilmamasi
Cidden garip ve gıcık bir durum gözdağı verin bu dedikoduyu çıkaran kisiyi iftira suçundan mahkemeye vereceğim deyin gerci laftan anlamayan gene anlamaz Allah yardimciniz olsun ama sert tavrinizi koyun ve bu insanlara mesafeli davranin o adamin haberi yok mu acaba çıkan laftan bence kulağına gitmiştir duyduda umursamadi mi o yüzden mi insanlar size inanmıyor gidip adamla konusun diger konunuzu okumustum konum itibariyle konusamam demistiniz galiba ama boyle durumda konusmaniz gerekir

Evet konumundan dolayi cesaretimi toplayamamıştım taki söz lafini duyana kadar o sinirle mesaj attim ama cevap alamadim malesef iletildi işareti gelmedi ya görmedi yada gördü umursamadi bile heralde umursamadi oda ayri ilginç. Onun kulağina gitmesi çok zor kimse cesaret edip diyemez

Yanına gidip konusmalisin bence. Sen hiç o adamdan suphelenmiyorsun ama ben olsam direkt adamdan bilirdim. Bu kadar şey durup dururken uydurulmaz ki.

Bence gidip konuşman lazım bu insanlar evlendi lafini da çıkarır belki bu durum ilerde senin özel hayatını etkiler Allah korusun kötü bir iftira çünkü
şöyle bir şey de var bu adamla konuştuğun zaman adam gidip bu kişilere böyle bir şey yok kim çıkardı vs dediğinde belki bizim de haberimiz yok diye inkar da gelebilirler bir delilin olmalı adamla konuşmadan önce ya cidden cok karışık bir durum

Kesinlikle çok karışık canm günlerdir başım dönüyor stresten asla yazmam dedim bu sinirle yazdim olmadi yüz yüze konuşmaya kalksam hiç dinlemez heralde :) bende napacağimi şaşirdim inanın inşallah bi çıkış verir allah bana.ben ilerde belki biriyle tanıştım bide bunu izah et

neden bu kadar takıyorsunuz ki olmayan bir şeyi? siz böyle telaşlandıkça milletin uğraşası gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…