Gebeliğe Hazırlık Sanırsam hamile değilim yumurtlama günü bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne zaman çıkar acaba sonuç , ay kendimin gibi sevindim. biz görebilecek miyiz acaba çift çizgiler , maşallah allah analı babalı büyütsünnn.. bende bu sabah kasık ağrısıyla uayndım hafif baş ağrım oluyor bat 3 ekim, tuvalete kalktım gaz vs çıkarınca iyi oldum hamilelikle alakası var mı bunların yardımcı olur musunuz :(3 gün önce akşam saat 11 gibi test yaptım negatifti. batı mı beklesem şiimdi yapsam mı

ne zaman çıkar acaba sonuç , ay kendimin gibi sevindim. biz görebilecek miyiz acaba çift çizgiler , maşallah allah analı babalı büyütsünnn.. bende bu sabah kasık ağrısıyla uayndım hafif baş ağrım oluyor bat 3 ekim, tuvalete kalktım gaz vs çıkarınca iyi oldum hamilelikle alakası var mı bunların yardımcı olur musunuz :KK43:3 gün önce akşam saat 11 gibi test yaptım negatifti. batı mı beklesem şiimdi yapsam mı
Kuzum seni üzmek istemem ama kendini çok dinleme bence tek hamilelik belirtisi kan sonucu 😓 yaşandı yani bu biz her ay var diyoruz sonuç negatif günün geçmeden böyle düşünme biliyorum çok zor hepimiz için zor ama kendimizi psikolojik olarak çok yıpratıyoruz ben artık saldım mevlam çayıra 🤣 bu ay 2 gün denedik bugün bat tarihim bekliyorum gelsin diye 🤣

ne zaman çıkar acaba sonuç , ay kendimin gibi sevindim. biz görebilecek miyiz acaba çift çizgiler , maşallah allah analı babalı büyütsünnn.. bende bu sabah kasık ağrısıyla uayndım hafif baş ağrım oluyor bat 3 ekim, tuvalete kalktım gaz vs çıkarınca iyi oldum hamilelikle alakası var mı bunların yardımcı olur musunuz :KK43:3 gün önce akşam saat 11 gibi test yaptım negatifti. batı mı beklesem şiimdi yapsam mı
Ya canım benim bakalım benimde var mı daha yarın belli olacak gönlümden dua ediyorum sana en kısa zamanda hamile kalasın 3 gün önce yaptım ben de negatifti sonra silik oldu bakalım bekle bence bebeğim Rabbim gönlüne göre versin

Eklentiler

• Screenshot_20211001_095358_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20211001_095358_com.android.gallery3d.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 48
Böyle çıktı sonuç kuzum inş var olur

Eklentiler

• Screenshot_20211001_095358_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20211001_095358_com.android.gallery3d.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
Birinci hamilelikte kalbi durmuştu ya çok korkuyorum şimdi her şeyi soruyorum valla bıkmayın da😁😁❤️❤️
Bıkmak olurmu hiç 😌 benimde ilki boş gebelik olmuştu çook iyi anlıyorum o endişe ve korkuyu. Ama her hamilelik farklıdır , inşallah bu sefer her şey su gibi gidicek 😍

Back
X