• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanıyorum ki bi derdim bi kalp ağrım var

yaşanması gereken birşey yaşandı derken canım düşündüğüm şeymi öyleyse aşk iki bacak arasında değil gün gelir baska biri seni öyle sever ne kadar kolay olmasa da rabbim yardımcın olur :) dediğim gibi çok erkenden atılmışssın keske biraz zorlasaydın kendini herşey için

evt düşündüğün şey sanırım .. ben de öyle diyorum aşk sadece onu kapsamıyor ama ben ailemin yüzünü de yere eğmek istemiyorum .. ben ne istediğimi de bilmiyorum ya .. bu sştede görüyrm evliler bebekleri var evleri var çok şükür .. ve ben bunları çok istiyorum .. olamadı işte bi yerden sonra zorlama gibi bi şey yapamadım .. herşey iyi olur herşey çok daha güzel olur dedim inandım .. sanırım yanlış düşündüm yine Rabbm'e sığındım herşey geçer diye bekliyorum .. bugün ablaları annemi aramış hastaneden geldiğimde annem dedi çok üzülmüş çok ağlamış yıpratmışlar kendilerini benimle konuşurlarken de sesleri titriyordu zaten ..

nişanlıma beddua etmekten korkuyorum .. şu saat oldu aramadı .. sabah aradı oksijen takılıydı diye ablam konuştu .. o da tee saat 10 gibi falan .. ben de inat ettim aramıyorum .. önceden beni kıskanan nerde ne yaptığımı merak eden adam bana düşman kesildi .. halbuki benm yaptğm bişey yok :S

CANIM BENIM; allah hayirlisi neyse sana bize hepimize insallah onu nasip etsin, ayirlik mis evlilik mis bizim isteklerimizin ne önemi var. bazen dogru buldugun seyin aslinda yalnis oldugunu görüyor insan, simdi aglarsin üzülürsün bir sey icin, ama sonra zaman gectimi IYIKI de olmus dersin, hersey nasip...

ben 2 ay öncesine kadar nefes darligi cekiyordum, 1 yil önce baslamisti, yüzümde siskinlikler cikiyordu, yataktan cikamaz halde ve sürekli sinir krizleri geciren 22 yasinda bir genc kiz... ama simdi TIK, allahima sükür ayrildigim günden beri (nisanliydim ve acayip cok seviyorduk birbirimizi) sagliyim huzurum yerinde, sen simdiden böyle düsünüp konusabiliyorsan, neden evlilikte bu kadar israrcisin?! belki huzuru baskasinda bulursun. bence önce kendine deger verki, baskasida sana deger verebilsin, ama eger sen kendine deger vermessen, baskasindan da bekleme, cünkü oda vermez... benim yaptigim hatayi yapma...

insallah hayirlisi olur hakkinda, olmamasi gerek birsey yasandi diyorsun?! ne oldu bilmiyorum, ama zararin neresinden dönersen kardir, daha COK gencsin, ne kadar aklim basinda desen bile, bilki bir okadar da cahiliz aslinda... Evlilik icin sevmek yetseydi, bu kadar bosanan cift olmazdi..

en başta çok şükür o zor günlerin geçmiş .. Rabbm iyilere denk getirsin .. sevmek yetmiyo zaten bunun farkındayım .. ama benmki bi umut herşeye belki diyorum .. o aslında böyle biri değildi ve 1buçuk senedir ilk kez böyle bi şey yaşıyoruz ilk kez bi kez olsun aramayıp kendime dur diyebildim ki o da yalnızca bi kez aradı güya durumumu merak ettiği için .. bu dönülmesi zor bi durum .. sanırım sadece düzelmesi için dua edebilirim .. yapabileceğim başka bi şey yok gibi .S

en başta çok şükür o zor günlerin geçmiş .. Rabbm iyilere denk getirsin .. sevmek yetmiyo zaten bunun farkındayım .. ama benmki bi umut herşeye belki diyorum .. o aslında böyle biri değildi ve 1buçuk senedir ilk kez böyle bi şey yaşıyoruz ilk kez bi kez olsun aramayıp kendime dur diyebildim ki o da yalnızca bi kez aradı güya durumumu merak ettiği için .. bu dönülmesi zor bi durum .. sanırım sadece düzelmesi için dua edebilirim .. yapabileceğim başka bi şey yok gibi .S

o böyle degildi deyipte gecmise takilma, gecmis gecti sen bugüne ve yarina bak, daha yasin cok genc anlamiyorum niye bu kadar istiyorsun yuva cocuk mocuk, dur bi yavas git... sen hastayken bile dogru dürüst ilgilenmiyorsa OHOOOOO bos laf... senin sonun belli ama yinede sen bilirsin. hem kusura bakma kardesim ama sen kendini ona teslim ederek zaten en büyük hatayi yapmis, ve önun gözündeki degerini kaybetmissin. ailem diyorsunda, onlar da bi sekil izin vermis, ayni evde yasamak falan?! evlenip bosansan, daha mi iyi,?? birde sen hemen cocukta yaparsin :61:, sonra??? kendini cezalandirma derim ben. .. bilemedim...

Madem evlenecek kadar büyüdüğünüzü düşünüyorsunuz maddi konuları da başkasından beklememeyi bilin.
Kimsesize yardım etmek zorunda değil.
Ederlerse ne âla, ama bu sizin isteğinizle olmaz.
28 yaşındaki bir insanın düğününü başkasının yapmasını beklemesi çok saçma.
Gerçi bunu bekleyen o değil, sizsiniz.

Sevgilim 25 yaşında, ailesi de hayatta.
Biz yine de onlara yük olmama derdindeyiz.
Siz kalkmış abin düğün yapsın diyorsunuz.
Onun da geçindirmesi gereken bir ailesi varken hem de.

Bir tek bana mı garip geldi ne bileyim...

Madem evlenecek kadar büyüdüğünüzü düşünüyorsunuz maddi konuları da başkasından beklememeyi bilin.
Kimsesize yardım etmek zorunda değil.
Ederlerse ne âla, ama bu sizin isteğinizle olmaz.
28 yaşındaki bir insanın düğününü başkasının yapmasını beklemesi çok saçma.
Gerçi bunu bekleyen o değil, sizsiniz.

Sevgilim 25 yaşında, ailesi de hayatta.
Biz yine de onlara yük olmama derdindeyiz.
Siz kalkmış abin düğün yapsın diyorsunuz.
Onun da geçindirmesi gereken bir ailesi varken hem de.

Bir tek bana mı garip geldi ne bileyim...

o da zaten onu beklemediği için sorun çıkarıyor benim abisinin yapmasını istememdeki tek neden nişanlımın ablalarının da bunu söylemesi.. ayrıca benim sorunum bunlar değil onun kavga başlatıp çekip kapıyı gitmesi .. ben ailece düşünülüp onaylanmış bir şeyi paylaştım o da abisinin düğüne yardım etmesiydi .. zaten düğün salonu hazır .. çevremde o kadar abi var ki her kardeşine düğün yapmış en sona kendisi kalmış .. ve benim isteğim öyle büyük salonlarda bi düğün değil ben zaten kimseye yük olmayı istemiyorum fakat çevremde görünce özeniyo insan .. çok şükür annesi babası sağmış yapmışlar abisine düğün şimdi bizim düğünümüzün de bi büyük olarak onun tarafınca yapılması gerekiyo .. babamlara kalsa biz yaparız herşeyi ama ben aileme daha fazla yük olmak istemiyorum .. bu gece iftarda ortak karar alınacaak zaten .. RAbb'm hakkımızda hayırlısını nasip etsin ... (AMİN)

siz bu insanla nerde tanıştınız ?

bu insan benim babamın (ben hala diyorum .S)bilmem neyinin neyinin üvey oğlu ..hayatları karışık .. şimdi annesi önce ölünce babası da başka biriyle evleniyo .. tabi 3 çocuğu da evlendiriyo en son bu kalıyo .. babası vefat ediyo nişanlım 9-10 yaşlarındayken .. falan filan .. bu bayramda beni görmüştü ben orta okuldaydım bayram için gitmiştik o da orda gördüğünden beri aklında tuttu ve ben lise 3teyken karşıma çıktı filan milan derken oldu bitti işte .)

Son düzenleme:
evt düşündüğün şey sanırım .. ben de öyle diyorum aşk sadece onu kapsamıyor ama ben ailemin yüzünü de yere eğmek istemiyorum .. ben ne istediğimi de bilmiyorum ya .. bu sştede görüyrm evliler bebekleri var evleri var çok şükür .. ve ben bunları çok istiyorum .. olamadı işte bi yerden sonra zorlama gibi bi şey yapamadım .. herşey iyi olur herşey çok daha güzel olur dedim inandım .. sanırım yanlış düşündüm yine Rabbm'e sığındım herşey geçer diye bekliyorum .. bugün ablaları annemi aramış hastaneden geldiğimde annem dedi çok üzülmüş çok ağlamış yıpratmışlar kendilerini benimle konuşurlarken de sesleri titriyordu zaten ..

nişanlıma beddua etmekten korkuyorum .. şu saat oldu aramadı .. sabah aradı oksijen takılıydı diye ablam konuştu .. o da tee saat 10 gibi falan .. ben de inat ettim aramıyorum .. önceden beni kıskanan nerde ne yaptığımı merak eden adam bana düşman kesildi .. halbuki benm yaptğm bişey yok :S

Üzülme dua et içini ferah tut olan olmuş hakkında hayırlısını dile sağlığına dikkat et hiç kimse senden önemli değil. sen iyi ol ki ayakta durabil.ve kimseye yenik düşme

Üzülme dua et içini ferah tut olan olmuş hakkında hayırlısını dile sağlığına dikkat et hiç kimse senden önemli değil. sen iyi ol ki ayakta durabil.ve kimseye yenik düşme

inanır mısın ben de onun için çalışıyorum bırakym desem olmaz hem sevgi var hem de burası erzurum o şeyi yaşadım veya yaşamadım farketmez bi kere nişanlandım ya yarı evliyim demektir .. annem hastalanmasın diye kalbim iyi diyorum ama kötü çok acıyo .. nefes almakta güçlük çekiyorum .. artık Rabb'm ne dilemişse o olur .. hakkımızda hayırlısı .. çok sağol

inanır mısın ben de onun için çalışıyorum bırakym desem olmaz hem sevgi var hem de burası erzurum o şeyi yaşadım veya yaşamadım farketmez bi kere nişanlandım ya yarı evliyim demektir .. annem hastalanmasın diye kalbim iyi diyorum ama kötü çok acıyo .. nefes almakta güçlük çekiyorum .. artık Rabb'm ne dilemişse o olur .. hakkımızda hayırlısı .. çok sağol

Sağlık herşeyden önce hele bir adam için bence hiç kendini yıpratma seviyorsa yanına gelir ve seninle olur gelmiyorsa dua et. erzurumdasın ve okuma gibi bir şansın hala devam ediyor eğer evlenmezsen bence hemen oku. üniversiteyide istanbulda okur ve çalışırsın. babam müh. diyorsun seni anlayabileceğini tahmin ediyorum arkadaşım

Sağlık herşeyden önce hele bir adam için bence hiç kendini yıpratma seviyorsa yanına gelir ve seninle olur gelmiyorsa dua et. erzurumdasın ve okuma gibi bir şansın hala devam ediyor eğer evlenmezsen bence hemen oku. üniversiteyide istanbulda okur ve çalışırsın. babam müh. diyorsun seni anlayabileceğini tahmin ediyorum arkadaşım

evet zaten iş iyice sarpa sararsa ki inş sarmaz olacağı o .. okulumu bitirp kendimi fazlasıyla geliştirmek .. evt anlar ailemdeki herkes anlar .. ama benim içim rahat olmaz .. şimdi açtığın konuları okudum da sen de çok şey yaşamıssın .(

Ablası abisi varken niye sizde kalıyor bunu anlayamadım.
Daha 18 yaşındasınız -yaşıtız- niye üniversite hayalleri yerine evlilik hayalleri kurduğunuzu anlayamadım.
Sürekli sizi kıran insanla niye hala birlikte olduğunuzu anlayamadım.
Evlilik için niye bu kadar aceleci olduğunuzu anlayamadım.
Sağlığınız uğruna niye hala onunla beraber olduğunuzu anlayamadım.
Bırakamayacağınızdan söz etmişsiniz ama bırakmamanız bir ömrünüze mal olabilir. Mutsuz geçen bir ömür... Başka bir ömrünüz yokken, dünyaya bir kere geliyorken niye bu şekilde yaptığınızı anlayamadım.
Maddi imkan olmadığı ve abi düğünü yapmadığı halde niye hala bunda ısrarcı olduğunuzu anlayamadım.
Ben davranışlarınıza anlam veremedim fakat umarım doğru yolu bulur, mutlu olursunuz.
Ayrılmaya sıcak bakmadığınız için verecek tavsiyem yok maalesef.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Ablası abisi varken niye sizde kalıyor bunu anlayamadım.
Daha 18 yaşındasınız -yaşıtız- niye üniversite hayalleri yerine evlilik hayalleri kurduğunuzu anlayamadım.
Sürekli sizi kıran insanla niye hala birlikte olduğunuzu anlayamadım.
Evlilik için niye bu kadar aceleci olduğunuzu anlayamadım.
Sağlığınız uğruna niye hala onunla beraber olduğunuzu anlayamadım.
Bırakamayacağınızdan söz etmişsiniz ama bırakmamanız bir ömrünüze mal olabilir. Mutsuz geçen bir ömür... Başka bir ömrünüz yokken, dünyaya bir kere geliyorken niye bu şekilde yaptığınızı anlayamadım.
Maddi imkan olmadığı ve abi düğünü yapmadığı halde niye hala bunda ısrarcı olduğunuzu anlayamadım.
Ben davranışlarınıza anlam veremedim fakat umarım doğru yolu bulur, mutlu olursunuz.
Ayrılmaya sıcak bakmadığınız için verecek tavsiyem yok maalesef.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

herkesin bi hayali vardır belki benm yaşımdakiler okul hayatlarını düzeltmeye çalışır ama benm hayalim evlilikti .. ben de beni anlayamadım ama ayrılamayacğm kesin .. yorum için sağol .. tşekkerlr inş. amin .

Son düzenleme:
evet zaten iş iyice sarpa sararsa ki inş sarmaz olacağı o .. okulumu bitirp kendimi fazlasıyla geliştirmek .. evt anlar ailemdeki herkes anlar .. ama benim içim rahat olmaz .. şimdi açtığın konuları okudum da sen de çok şey yaşamıssın .(
çok eski konular canım çoçukluk diyip geçiyorum zaman insanı olgunlaştırıyor bence sende hayattan mutlu olmaya bak gün gelir canın sıkılır üzülürsün ama hayat devam ediyor hiç üzülme bence ailen yanında ve oku(:

çok eski konular canım çoçukluk diyip geçiyorum zaman insanı olgunlaştırıyor bence sende hayattan mutlu olmaya bak gün gelir canın sıkılır üzülürsün ama hayat devam ediyor hiç üzülme bence ailen yanında ve oku(:

canım Rabb'm herkesin hakkında hayırlısını versin .. bu arada herşey düzeldi .. inş herşy daha iyi olur

Back
X