yaşanması gereken birşey yaşandı derken canım düşündüğüm şeymi öyleyse aşk iki bacak arasında değil gün gelir baska biri seni öyle sever ne kadar kolay olmasa da rabbim yardımcın olur :) dediğim gibi çok erkenden atılmışssın keske biraz zorlasaydın kendini herşey için
evt düşündüğün şey sanırım .. ben de öyle diyorum aşk sadece onu kapsamıyor ama ben ailemin yüzünü de yere eğmek istemiyorum .. ben ne istediğimi de bilmiyorum ya .. bu sştede görüyrm evliler bebekleri var evleri var çok şükür .. ve ben bunları çok istiyorum .. olamadı işte bi yerden sonra zorlama gibi bi şey yapamadım .. herşey iyi olur herşey çok daha güzel olur dedim inandım .. sanırım yanlış düşündüm yine Rabbm'e sığındım herşey geçer diye bekliyorum .. bugün ablaları annemi aramış hastaneden geldiğimde annem dedi çok üzülmüş çok ağlamış yıpratmışlar kendilerini benimle konuşurlarken de sesleri titriyordu zaten ..
nişanlıma beddua etmekten korkuyorum .. şu saat oldu aramadı .. sabah aradı oksijen takılıydı diye ablam konuştu .. o da tee saat 10 gibi falan .. ben de inat ettim aramıyorum .. önceden beni kıskanan nerde ne yaptığımı merak eden adam bana düşman kesildi .. halbuki benm yaptğm bişey yok :S