Sanki Annelik duygum yok..

Yalnız degilmişim sevindim 🙈 sanırım korunma konusunda birşeyler ögrenmem gerek.bir arkadasım tüylenme için gitti doktora dogum kontrol hapı verdi 6 yıl kullandı.simdide cocugu olmuyor belkide onun yapısından olabilir.haşimato durumuda varmıs sanırım troitlerde.bendede cıktı.Herşey Allahtan ama inşallah herşey zamanında olur 🙏🏼

Babadan utanmak neden anlam veremedim?! Bi insan hamile diye niye babasından utanır? Çok tuhaf :)
Canım inan annemde babamda gayet modern.kimse baskılamadıda.Ama ben evlenirkende bu adamdan utanıyodum hamile kalsam yine aynı durumu yasıcam.Babamdan niye utanıyorum anlamıyorum valla 😂

İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yok 😔 eşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum 😔😔😔 burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
Hepimiz babalarımızın 8 saniyelik zevkinin ürünüyüz babalarımız yahut da annelerimiz utanıyor mu ? Nooo. O halde boşver utanma tedavini ol ve yap gitsin . 🙂

Canım inan annemde babamda gayet modern.kimse baskılamadıda.Ama ben evlenirkende bu adamdan utanıyodum hamile kalsam yine aynı durumu yasıcam.Babamdan niye utanıyorum anlamıyorum valla 😂

Rahat olun :) Önce vajinismus sorununuzu bir aşın. Korunmayı ihmal etmeyin, hamileliği hemen düşünmeyin.

İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yok 😔 eşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum 😔😔😔 burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
Ben böyleydim
Aynen dediğin gibi
Hamilelikten çocukluğumdan beri korkardım
Hatta içimde bir canlı büyütmek bana çok garip gelirdi bu fikrimi de deli derler diye kimseye açamazdım
Çocuk fikri de uzaktı bana çocuklar için hiç aman aman ölüp bitmedim
Sonra evlenince bebeğim olmadı bu da işime geliyordu acıkcası
Ama 3 sene evlilikten sonra anneliği merak ettim ama o korkum hep vardı
Ne bebek hayal edebiliyordum ne anneliğğmi
Hatta tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
İlk hamile kıyafetini aldığımda kendimi çok çirkin ve acayip hissettşm
Neyse uzatmayacağım
Şimdi bebeğim 8 aylık oldu
Ve o kadar ağlayan huysuz bir bebek ki
Doğumdan beri kendime ayırabildiğim beş dakikam olmadı
Hamilelikte 30 kg kadar aldım

amaaaaaaa bebeğim bir yana dünya bir yana
Onun için resmen ölüyorum aşık oldum ona 😂😂😂😂

Ben böyleydim
Aynen dediğin gibi
Hamilelikten çocukluğumdan beri korkardım
Hatta içimde bir canlı büyütmek bana çok garip gelirdi bu fikrimi de deli derler diye kimseye açamazdım
Çocuk fikri de uzaktı bana çocuklar için hiç aman aman ölüp bitmedim
Sonra evlenince bebeğim olmadı bu da işime geliyordu acıkcası
Ama 3 sene evlilikten sonra anneliği merak ettim ama o korkum hep vardı
Ne bebek hayal edebiliyordum ne anneliğğmi
Hatta tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
İlk hamile kıyafetini aldığımda kendimi çok çirkin ve acayip hissettşm
Neyse uzatmayacağım
Şimdi bebeğim 8 aylık oldu
Ve o kadar ağlayan huysuz bir bebek ki
Doğumdan beri kendime ayırabildiğim beş dakikam olmadı
Hamilelikte 30 kg kadar aldım

amaaaaaaa bebeğim bir yana dünya bir yana
Onun için resmen ölüyorum aşık oldum ona 😂😂😂😂
Yaa ne güzel ve ne kadar farklı bi durum gerçekten 🙈😂 Allah bağışlasın 🙏🏼🙏🏼

Yaa ne güzel ve ne kadar farklı bi durum gerçekten 🙈😂 Allah bağışlasın 🙏🏼🙏🏼
Evet öyle
Suanda aynı yatakta uyuyoruz
O kadar seviyorum ki onu anlatamam

kafasını komple ağzıma sokasımm geliyor
Bu Arada babadan utanma duygusu birçok insana garip gelmıs
Ama ben de bu düşüncedeydim
Öyle baskıcı geri kafalı bir ailem yok
Ben de o yapıda değilim ancak aynı duygulara sahiptim
Hatta ilk aylar çok çok utandım
Mümkün olsa 9 ay babami hiç görmesem bile dedim

Evet öyle
Suanda aynı yatakta uyuyoruz
O kadar seviyorum ki onu anlatamam

kafasını komple ağzıma sokasımm geliyor
Bu Arada babadan utanma duygusu birçok insana garip gelmıs
Ama ben de bu düşüncedeydim
Öyle baskıcı geri kafalı bir ailem yok
Ben de o yapıda değilim ancak aynı duygulara sahiptim
Hatta ilk aylar çok çok utandım
Mümkün olsa 9 ay babami hiç görmesem bile dedim
Gerçekten bemde öyleyim sebebinide çok merak ediyorum.Dedikleri gibi bizide leylekler getirmedi sonuçta.Neden böyleyiz çözemedim 🤷🏻‍♀️

Bende mesela bunu istiyorum.Ne balayım balayı gibi geçti ne evimde romantik bi an oldu.istiyorumki yaşayamadıklrımızı yaşaylım.Ama korunmuyor.yani deneme aşamasnda olursa Bebek ilk denemede falan diye tedirginim.nası korunacagımı bile bilmiyorum açık konuşmak gerekirse
Eşini prezervatif kullanmaya ikna edemiyorsan bir süre doğum kontrol hapı kullan. Yaşın gençtir diye tahmin ediyorum, hapın bir zararı olmuyor. Doktora gidip doğum kontrol hapı istediğinde sana öneride bulunur zaten. Devletin verdiği ücretsiz olanları değil de en rahat kullanımı olan en az yan etkili olanlardan kullanabilirsin. Uzun süre kullanmazsan bir sıkıntı olmaz. Dediğin gibi insan evliliğinden bir şey anlamalı, balayından bile bir şey anlamamışsın haklı olarak. O yüzden acele etme bebek için.

Yani daha cook yeni evlisin. Bi evliliğe alış taa anneligi sonra düşün. Vajinusmusu yenmek için bir sürü alıştırmalar var onları dene. Uyuşturucu bir krem vermisti doktor bana onu bi kaç kere kullandım. Sonrasinda da bi müddet vazelin kullandım. Çok şükür yendim. Önce evliligin tadını çıkar hayati bu kadar planlayarak yaşama. Ailene sen söylemezsin ben de çekindim kayinvalidemleri falan yemege çağırdım. Kayinvalideme söylettim. Evlenirken utanmadin da çocuğun oldugu icin mi utanacaksin? Baban ne zannediyo evde tavla oynadığınızı mı? Bence vajinismusunun altındaki sorun da ailenden utanman

Cocuk sevmek, anac olmak, anneligi dusunmek zorunda degilsiniz.

30 yasindayim, cocuk sevmem, yapmayi da dusunmem hatta direkt cocuk istemiyorum :)

Vajinismustan dolayı boyle hissediyor da olabilirsiniz, gercekten cocuk istemiyor da olabilirsiniz.

Sizin önceliğiniz hamilelik, çocuktan once vajinismusu cozmek ve saglikli bir cinsel hayat olmali.

Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.

işte bu yüzden vajinusmussun.
insanlık tarihinden beri sevişiliyor.
babanda annenle sevişiyor nasıl bakıyorsa senin yüzüne sende öyle bakacaksın.

seksin ayıp oldugu ve hamile kalırsanız ayıp bisey yapmıssınız da hamıle kalmıssiniz gıbı babanızdan utanmanız, seks yapamama sebebinız bana göre.

sevdıgın adamla sevısmek dunyada ki en guzel seylerden biri. Ve sevdıgın adamla ikinizden bir parca dunya getirmek ayıp degıl baya lutuf. Hediye, bana göre tabi.

Bu düşüncelerden arınmadan seks yapabileceğinizi sanmiyorum

seksin ayıp oldugu ve hamile kalırsanız ayıp bisey yapmıssınız da hamıle kalmıssiniz gıbı babanızdan utanmanız, seks yapamama sebebinız bana göre.

sevdıgın adamla sevısmek dunyada ki en guzel seylerden biri. Ve sevdıgın adamla ikinizden bir parca dunya getirmek ayıp degıl baya lutuf. Hediye, bana göre tabi.

Bu düşüncelerden arınmadan seks yapabileceğinizi sanmiyorum
Ve bu yüzden ne yazık ki kadınlar vajinismus ve erkekler erken boşalıyor 😔

Ve bu yüzden ne yazık ki kadınlar vajinismus ve erkekler erken boşalıyor 😔
Erken bosaldıgını kabul etmedikleri ıcın erken bosalıyorlar bence

Ortada erken Bosalma sorunu varken adamlar sorunu kabul etmek yerine 'cok güzeldin tamamen senin guzellıgınle alakalı' diye yalan söyledikleri surece o sorunda öylece duracak.

Tıpkı kadının sevısmeyı ayıp kabul etmesi gibi 🥰

istiyorsan olmalisin..annelik kolay degil..hadi skldim istifade edeyim yok..

bazi insanlarinsa icinde vardir bu duygular. ben anac bir kadinim mesela..sevdigim adama bile analik yaparim :D hahaha evet yanlis yapiyorum

Erken bosaldıgını kabul etmedikleri ıcın erken bosalıyorlar bence

Ortada erken Bosalma sorunu varken adamlar sorunu kabul etmek yerine 'cok güzeldin tamamen senin guzellıgınle alakalı' diye yalan söyledikleri surece o sorunda öylece duracak.

Tıpkı kadının sevısmeyı ayıp kabul etmesi gibi 🥰
Ya tamam 1 kere yenir de bu yalan devamlı yenir mi ? Bizde sevişmek ayıp .... ama kelime ne? sev-iş mek .... sevmenin işteş hali ....

Eşim prev.kullanmıyor.dogum kontrol hapıda kadına zararlı diye duydum.ertesi gün hapıda öyle diyorlar.bide uzun süre kullandıktan snra cocuk olmasınıda engelliyomus.hani evet suan hazır degilimde ilerdede isterim olmaz falan oda Kötü olur😔
Kim diyor dogum kontrol hapi zararli diye? Doktora gorunup sana uyan bir tanesini alirsan bence yararli bile.
doğum kontrol hapim benim adet duzenimi sagladi- daha sancisiz adet olmama sebep oldu ve killanma problemimi azaltti mesela. Etrafımdaki neredeyse herkes dogumkontrol hapi kullaniyor ve birakinca sıkıntısız sekilde anne oluyorlar.
Ama bence sizin bir psikologa gitmeniz lazim. Belki dusunce biciminizi degistirir,uygun sorularla.
Çünkü bu dusunce bicimiyle nasil evliliginiz zehir olduysa ilerisi de zehir olur. Önce bazi seylerle - bazi duygularla barismaniz lazim bence

Bende doğumdan sonrası korkusu var sanki hiç durmayacak hep ağlayacak hayatım böyle mahvolacak gibi hissediyorum 3,5 senedir evliyim cesaretim yok

Eşim prev.kullanmıyor.dogum kontrol hapıda kadına zararlı diye duydum.ertesi gün hapıda öyle diyorlar.bide uzun süre kullandıktan snra cocuk olmasınıda engelliyomus.hani evet suan hazır degilimde ilerdede isterim olmaz falan oda Kötü olur😔

Hay Allahım yıl 2020 hala neler duyuyoruz. Evlenecek olgunluğa eriştiğinizde inanıp evlenmişsiniz evliliğin doğal getirisi olan seksten ve onun neticelerinden nasıl bihabersiniz? Kulaktan dolma bilgilere nasıl kanabilirsiniz inanamıyorum. Doktora danışmıyor musunuz nasıl korunmalıyım diye?

Back
X