sanki annem bizi istemiyor

Yazık be kadına.
Siz sabah bi kahveye gitseniz tamam, ama akşam eşinizle gittiğinizde kadın yoruluyordur tabii. Alınacak ne var ki bunda? Sizin hareketleriniz garip. Oturun evinizde. Siz arada annenizle çarşıda pazarda görüşün,15 günde bir de yemeğe gidin annenize. Eşinizle annenizin görüşmesi 15 te bir normal.

Ben de gelinimi damadımı haftada 4-5 gün görmek istemem, uzak olsunlar. Anneniz bunalmış belli ki, eşiniz gitmek istediğinde annem bugün müsait değilmiş deyin gitmeyin.

Benim anlamadığım siz eşinizle birlikte vakit geçirmeyi sevmiyor musunuz ? Neden her gün gitme gereğinde bulunuyorsunuz. Sanki birbirinizden sıkıldınız basbasa kalmak sıkıcı geliyor o yüzden sürekli annene gitme gereğinde bulunuyorsunuz.

Bence de haftada bu kadar sik gitmeniz kadini yoruyordur. Biraz seyreltin haftada 2 kez gitmeyi deneyin. Diger zamanlarda esinizle baska seyler yapin. Bu kadar cok vaktiniz varsa.

Evi niye taşıyorsun anlamadım ki her sorun da ev mi taşınırmış zırt pırt.
Yahu sen çocuk musun eşine adam akıllı izah etsene erkekler böyle şeyleri düşünemezler senin anlatman lazım.
Canım bak annem yoruluyor o da uzanıp dinlenmek ister haftada 4 5 gün çok fazla haftada 1 gidelim lütfen ısrar etme anneme de bana da saygısızlık etmiş olursun ısrar edersen desene ağzın dilin yok mu.
Bu kk da kocaların sözü farz mı ben anlamıyorum ki illa onların dediği olacak.
Kadını bıktırmışsınız yani karı koca pes koskoca kadın evladına böyle diyecek hale gelmiş.
Hayır benim evime de 4 5 gün en sevdiğim insan bile gelse bıkarım yani her şeyin bi adabı vardır böyle olmaz ki.
Ev de patlıyorum sıkılıyorum diyeceğine kendine bi hobi edin örgü ör el işi yap yürüyüş yap.Yani sıkılmanın çözümü sürekli annene gitmek mi sence?

Dusunduklerinize hak veriyorum görülsün istemiyorum üzülüyorum. Yakında olunca böyle oldu herhalde tasinmayi. Herşeyi tadında bırakmak istiyorum. Haftada bir giderim. Esimin zorlamalari olmasa ona da anlatamam ki.
Canım açık açık söyle annem yoruluyor her gün gitmemize de.
Eşin de çok tuhaf,hangi damat 4 gün 5 gün eşinin annesine gider ki.Şaştım vallahi

Anneniz bunalmis biraz rahat birakin.
Benim yengem oyle kizlari evleniyor resmen annelerine yerlesiyorlar esleri cocuklari hergun kadin bikti remsn biseyde diyemiyor kendileri dusunsun istiyorum onlardada hic dusunce yok diyor.
Annede olsa olcuyu bilip yuzune cikarmamak lazim

Valla annen haklı kadın bakmış sizin anlayacağınız yok uyarmış. Haftanın 4 5 günü gidilmez ki..
Ben olsam bende istemem.
Bence siz taşının rahat edin sizde annenizde

Back
X