Aynen garipler yani ne var bunda bu kadar anlamadım . Havalı havalı tepkiler soğuk soğuk cevaplarBulursun inşallah.. insanlar çok anlayışsız
Pek umidim kalmadı açıkçası bole şeyler hep sağlam referanslarla torpillerle olur zaten ben neden kaşındıysam Türkiye de yaşıyoruz işteCevaplara bayıldım yaBöyle esprili anlatman da çok hoş. Moralini yüksek tut ve canını sıkma, pozitifliğini koru. Hiç beklemediğin bir anda oluyor bu tarz işler genelde.
Aynen ogrenciyim . Aslında vitrin düzenleme yapabilirim + olarak . Kasayla alakam yok zaten . Ama Seçici de değilim yani . En azından bi temsilci insan kaynakları ile gorusebilsem net bi bilgi alırdım ne bileyim belki derdimi anlatabilirdim .İnsallah bulursun guzel bir is. Ogrencisin sanırım? Bolumun ne? Satıs temsilciliklerinden ziyade bolumunle alakalı isler yapman daha faydalı olabilir. Bide zara inditex h&m falan surekli parttime calıstırıyolar kariyerden bak, ya da sitelerinde insan kaynakları bolumune bak. Elden cv vermeyle olmuyor bu isler.
Uzmanara mı uzmankirala mı neydi, ordan da is alabilirsin bi incele
Yüzüne ters bi şekilde baktım öyle deyince kenara bıraktı cvmi .Fotografini begendi mi bari
Amin cumlemizi. ..Allah yardimcin oksun o kendilerini Reis
-i Cumhur zanneden calisanlari bilenlerdenim ne yazik ki Allah hep iyilerle karsilastirsin iyilere denk getirsin
Pek umidim kalmadı açıkçası bole şeyler hep sağlam referanslarla torpillerle olur zaten ben neden kaşındıysam Türkiye de yaşıyoruz işte
Pek umidim kalmadı açıkçası bole şeyler hep sağlam referanslarla torpillerle olur zaten ben neden kaşındıysam Türkiye de yaşıyoruz işte
Yok maalesef . Ve evet giyim markalarını istemiştim.Ümidinizi kaybetmemelisiniz. Piyasa kötü, bayramlar geçti. Kimse elaman aramıyor haliyle. Ama sabredin. Bulursunuz.
Giyim firmalarında falan mı arıyorsunuz?
Çalışan bir arkadaşınız varsa, aracı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?