Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hah işte söylemek istediğim buydu ilk yorumumda, "ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar" diye bitecek bir hikaye beklemek çok saçma geliyor bana. Her şeye değecek bir adamı beklemek de. Beklemiyorum da zaten. O yüzden benim için öyle biri yok.
Konuya gelirsek sevgili konu sahibi, ben de 25 yaşındayım.
"O"nunla henüz tanışmadım, hatta romantik bir insan olmadığım için "o" var mı ondan bile emin değilim. Ama hayat geçiyor, ben de elimden geldiğince dolu dolu, güzel yaşıyorum. Size tek tavsiyem mutlu olun, o adam gelecekse zaten gelecektir, düşünmeniz bunu çabuklaştırmıyor.
Amaaan daha 18 misin? Bu zamana kadar bekledim kimseyi öpmedim falan yazınca baya büyüksün zannettim.
Ben 24üm aynı hisler bende de mevcut. Kader ağlarını örer mi örmez mi bilemem. Ama "vay be bunları da mı yaşayacaktım?" dedirtecek biri olacağını sanmıyorum.