• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki bir güç elimi kolumu bağladı..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Büyük Tepki vermeniz çok normal olan ilişkim artık çığrından çıkmış halde.

İstemiyorum, görüşmüyorum buluşmuyorum inatla ayrılmıyoruz. Ne o ne ben. Bana bugün tüm kıyafetkerimi görmek istediğini söledi fotoğrafla ve onun yanına götürerek! Tabi ki şaştım kaldım. Böle bir şey ne duydum ne işittim. Ve mesajlarına bir süre sonra cevap atmadım. Mutlu hissetmiyorum onunla bunun farkındayım fakat kendimi çekip alamıyorum nutkum tutuldu gibi..

Edit: oda buluşmataktan kaçıyor bende. Pek konuşmuyoruz. Fakat resimler duruyor. Arada yemek yemek için çağırıyor bir yerelere o kadar.

Çoban filan mı sanıyor kendini. Ya da 3 yaşında filansiniz ne giyeceginize karar verecek yaşta değilsiniz...

Zaten kiyafetlerini giyinmiyor musun ciplak mi bulusuyorsunuz?uzerinde goruyordur az cok giyim tarzini cozmus kiyafetlerini tanimistir.
Simdi ben erkrk arkadasima dur ne giysem ki diyince su sortu bu kotu giy falan diyor adam hepsini ogrendi gorerek.

Zaten kiyafetlerini giyinmiyor musun ciplak mi bulusuyorsunuz?uzerinde goruyordur az cok giyim tarzini cozmus kiyafetlerini tanimistir.
Simdi ben erkrk arkadasima dur ne giysem ki diyince su sortu bu kotu giy falan diyor adam hepsini ogrendi gorerek.
Yani onun amacı kıyafetlerde ki açık sacıklık düzeyi. Tabi giyinerken görüyor Ama sanıyor ki evde açık kıyafetler var herhalde. Aslında çözemedim

Bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum. Sonra benimde artık bir hasta olduğumu.

Ya böyle saçma sapan bir hayata mecbur değilsiniz. Aşk böyle birşey değil emin olun. Aynaya bakın ve kendinize gelin. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? En basitinden kıyafet seciminize bile saygı duymayan birine mi kaldınız? Begenmiyorsa gitsin açık saçık giyinmeyen kız bulsun baska kız mı kalmadı dünyada da sizi degistirmeye çalışıyor?

Ya böyle saçma sapan bir hayata mecbur değilsiniz. Aşk böyle birşey değil emin olun. Aynaya bakın ve kendinize gelin. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? En basitinden kıyafet seciminize bile saygı duymayan birine mi kaldınız? Begenmiyorsa gitsin açık saçık giyinmeyen kız bulsun baska kız mı kalmadı dünyada da sizi degistirmeye çalışıyor?
Evet mecbur olmadığımın farkındayım ama beni bir dibe çekti. Kimse kalmadı yanımda bir önemide yok aslında onlarında. Asıl mesele neden ayrılmak istiyorken bir ayrılık mesajı atamıyorum.! Gün geçtikçe sacmalıkları artıyor.

Evet mecbur olmadığımın farkındayım ama beni bir dibe çekti. Kimse kalmadı yanımda bir önemide yok aslında onlarında. Asıl mesele neden ayrılmak istiyorken bir ayrılık mesajı atamıyorum.! Gün geçtikçe sacmalıkları artıyor.

Dik dur güçlü ol. Onla dogmadin onla ölmeyeceksin. İlla birisi kendini degistirecekse bu da erkek arkadaşındir. Önce kendi zihniyetini degissin.

Back
X