Sanki derdim yokmuş gibi...

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Kızlar hepinize merhaba. Sizlerin fikrine ihtiyacım var.
Son 2 aydır sözlümle gitme gelme konusunda kavgalar yasıyoruz. Önceden her cumartesi pazar bizel gelen hatta kalan adam, hatta haftaici bile gwlen adam 2 aydır dogru düzgün gelmiyor. Haftanın 1 günu görüşmeye başladık 2 aydır. Hatta bazı haftalar görüsmüyoruz bile. Zaman zaman işi oluyor zaman zaman keyfine gelmiyor. Neyse uzatmayayım 4 gün önce doğum gunüydü. Ben bugün gwlocek diye sabahtan gittim en sevdiği pastadan aldım hediyesini aldım ki annemlerde almiştı. Hepsinden haberi var ve bu saate kadar gelicem dedi. Az önce mesaj atti akşam gelemeyebilirim gelsemde geç saat gelebilirim 3 tane musteri gelicek kaçta çıkarim bilmiyorum dedi bende çok geç gelirsen gelme zora sokma kendini falan dedim laf falan çarptırmaya çaliştim. Ama suan çok ama çok sinirliyim annemde belli etmesede baya sinirlendi. Hep böyle yapıyor çünkü resmen ekiyor.Huy edindi öğleden sonraya kadar gelicem diyor ögleden sonra olunca gelemiycem diyor. Sizce napıyım hiçbişey yokmuş gibi davranıyım mı yoksa sitemimi belli ediyim mi? Hoş sitem etsemde kavga çıkarıcak iş bu diye. İş bahane sanki bilmiyoruz.

Son 2 aydır sözlümle gitme gelme konusunda kavgalar yasıyoruz. Önceden her cumartesi pazar bizel gelen hatta kalan adam, hatta haftaici bile gwlen adam 2 aydır dogru düzgün gelmiyor. Haftanın 1 günu görüşmeye başladık 2 aydır. Hatta bazı haftalar görüsmüyoruz bile. Zaman zaman işi oluyor zaman zaman keyfine gelmiyor. Neyse uzatmayayım 4 gün önce doğum gunüydü. Ben bugün gwlocek diye sabahtan gittim en sevdiği pastadan aldım hediyesini aldım ki annemlerde almiştı. Hepsinden haberi var ve bu saate kadar gelicem dedi. Az önce mesaj atti akşam gelemeyebilirim gelsemde geç saat gelebilirim 3 tane musteri gelicek kaçta çıkarim bilmiyorum dedi bende çok geç gelirsen gelme zora sokma kendini falan dedim laf falan çarptırmaya çaliştim. Ama suan çok ama çok sinirliyim annemde belli etmesede baya sinirlendi. Hep böyle yapıyor çünkü resmen ekiyor.Huy edindi öğleden sonraya kadar gelicem diyor ögleden sonra olunca gelemiycem diyor. Sizce napıyım hiçbişey yokmuş gibi davranıyım mı yoksa sitemimi belli ediyim mi? Hoş sitem etsemde kavga çıkarıcak iş bu diye. İş bahane sanki bilmiyoruz.

yanlış anlamayın ama sık sık size gelmesi sıkıcı gelmiş olabilir bence, bir de kendi ailesi yokmu sözlünüzün annesi falan, onun evinde de kutlamak isteyebilirler belki, bu da gayet normal, belki bu yüzden işi bahane etmiş olabilir, gerçekten işi çıkmışta olabilir, müşteriyle ilgilenmek istemesi gayet normal, ekmek parası sonuçta

yanlış anlamayın ama sık sık size gelmesi sıkıcı gelmiş olabilir bence, bir de kendi ailesi yokmu sözlünüzün annesi falan, onun evinde de kutlamak isteyebilirler belki, bu da gayet normal, belki bu yüzden işi bahane etmiş olabilir, gerçekten işi çıkmışta olabilir, müşteriyle ilgilenmek istemesi gayet normal, ekmek parası sonuçta
Ailecek kutladılar zaten canım 4 5 gün geçti doğum gününden zaten. Dediğim gibi 2 2 buçük aydır 1 gün gorüsmeye başladık çoğu zaman keyfi gelmiyor. Ailesi biraz tuhaf ya çok fazla buraya gelmesibi veya kalmasını istemiyolar. Geldiğinde hep laf sokuyolar ve bebim yanımda da yapıyolar bunu.

Ailecek kutladılar zaten canım 4 5 gün geçti doğum gününden zaten. Dediğim gibi 2 2 buçük aydır 1 gün gorüsmeye başladık çoğu zaman keyfi gelmiyor. Ailesi biraz tuhaf ya çok fazla buraya gelmesibi veya kalmasını istemiyolar. Geldiğinde hep laf sokuyolar ve bebim yanımda da yapıyolar bunu.[/QUOT
bak cvbıunı kendın yazmışsın canım senın yanında laf sokan tekken neler soluyolardır..yazık o da laf yememek ıcın ozellikle senın yanında bişi solemesınler dıye y uz goz olmayın sen onlara tepkılı olma dıye olabılır canım

bak cvbı kendın yazmışsın canım
senın yanında laf sokan tekken neler soluyolardır
yazık o da laf yememek ıcın ozellikle senın yanında bişi solemesınler yuz goz olmayın sen onlara tepkılı olma dıye olabılır canım

Bosver sozlunu pesinden kosma, birak da o kossun ancak oyle degerin oluyor. Gelmeyiversin size. Hatta bi sure sonrs grlmek isterse bahane uydur degere biner size gelmesi belki

Senin aileni sevmemiş

Açık açık konuş Bence ama kavgasız gürültüsüz. Yani eskiden böyle değildin birşey mi rahatsız etti falan gibisinden...

Size çok sık gelmesini demekki ailesi istemiyor.Siz de üzerine düşmeyin. Ona hazırlık falan için annenizi yormayın.Gelmek istersede siz bahane uydurun.Anladıģım kadarıyla iç guveyi modundan sıkılmış. Serbest bırakın hem daha sözlüsünüz evlenince de böyle yaparsanız bu adam kaçar.

Bosver sozlunu pesinden kosma, birak da o kossun ancak oyle degerin oluyor. Gelmeyiversin size. Hatta bi sure sonrs grlmek isterse bahane uydur degere biner size gelmesi belki
Öyle yapıcam zaten bundan sonra. O kadar kavgadan sonra geldi paşa

Size çok sık gelmesini demekki ailesi istemiyor.Siz de üzerine düşmeyin. Ona hazırlık falan için annenizi yormayın.Gelmek istersede siz bahane uydurun.Anladıģım kadarıyla iç guveyi modundan sıkılmış. Serbest bırakın hem daha sözlüsünüz evlenince de böyle yaparsanız bu adam kaçar.
Ah canım kavga etmeyi konuşmamayı öğrensem. Haftalardır konuşuyorum zaten ama hep işini bahane ediyor. Bkr de babam onlarda kalmama müsade etmeme izin vermediği için tavır koyuyormuş kendince. Ama bundan sonra ara ara bende bahane uydurucam.

Açık açık konuş Bence ama kavgasız gürültüsüz. Yani eskiden böyle değildin birşey mi rahatsız etti falan gibisinden...
O kadar çok konuştum ki sonu hep kavgayla bitti zaten. Ama ailesi hep laf yapıyor muhtemelen laf duymamak için bu kadar değişti. Bana vakit ayırmadığını kendide farkında zaten. Yıldım artık.

Acaba size sık sık gelmesinden dolayı ailesi mi rahatsız oluyor benim eşimde nişanlıyken annemi arardi anneler gününde hediye falan aldı .. annemi çok severdi, ama kv cok kıskandı eşimin annemle ilgilenmesini ve eşimi sürekli doldurusa getirip eşimle annemin arasını bozmaya çalıştı

Sozlunun ailesi seni gelin olarak istemiyor.adami iyi tani ailesine duskunse isiniz zor.

Acaba size sık sık gelmesinden dolayı ailesi mi rahatsız oluyor benim eşimde nişanlıyken annemi arardi anneler gününde hediye falan aldı .. annemi çok severdi, ama kv cok kıskandı eşimin annemle ilgilenmesini ve eşimi sürekli doldurusa getirip eşimle annemin arasını bozmaya çalıştı
Zaten öyle canım hep laf yapıyolar bize geldiğinde tahmin ediyorum ve şahit oldum. Diyelim bize geliceği guiuuuiiin cumartesi yada pazar işten erken çıkmaya çalışiyor veya buluşucaz diyelim iş yoksa o guuuun işe gitmiyor annesi ablası falan biz butun gün dukkandaydık zaten biz çalışalım diye laf atıyolar benim yanımdada yaptılar bikac kez. Annesi telefonda hep kalma eve gel hadi kardemi gördün eve gel falan diyo hep.

Konuş bence.Belki soğudu,sıkıldı ya da bir derdi var.

X