• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki erkek arkadaşı

nasil alirim istee cok yumusak yuzluyum

o size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın. hakaret edin anlamında değil. ilgilenince ilgilenin, o tv izlerken sizde kendinize uğraş bulun. adınızla hitap ettiğinde sizde adıyla hitap edin. aşkım canım dediğinde sizde onun kendini iyi hissedeceği şeyler söyleyin. gibi gibi.
o size 1 geliyorsa siz 2 gidin. gelmiyorsa gitmeyin. :34:

oyle yapacagim annemlere gitmek istedigimi soyleyecegim geldiginde

Zaten cok bunaldim artik evden ciktigim bile yok.

annenize gitmekle tehdit etmeyin bence :31:

bunu gerçekten yapacaksanız yapın :31:

ki o bir ayıp etmiş. siz biraz sabırlı olun yola getirmeye çalışın.

Bence müsamaha göstermeyin size böyle davranmasına yahu dediğiniz gibi bir erkek arkadaşım moduna girerse bir daha zor çıkarırsınız o moddan sizin bir kadın ve de eşi olduğunuzu hatırlaması lazım :40: :45:

Orucu asla bahane etmesine izin vermeyin. Ayrica boyle agiz Ishali olacaksa da oruc tutmasin.
O bu kadar lafi sayarken sessiz kalmaniz ayri muamma.
Erkektir öküz iste, gelir sirnasir barisiriz da demeyin. Çünkü gayet terbiyesiz bir adammış. Onlem almazsaniz sizi cok zor gunler bekliyor. Adım gibi eminim. Hatta kahinim.

annenize gitmekle tehdit etmeyin bence :31:

bunu gerçekten yapacaksanız yapın :31:

ki o bir ayıp etmiş. siz biraz sabırlı olun yola getirmeye çalışın.

tehdit etmiyorum gercekten gitmek istiyorum zaten onceden de soyluyordum ben olmadan gitme yanliz kalamam diyordu ama umrumda degil beni degil kendini dusunuyor bu adam. Bir de burada her isini yapacagim utusunu yemegini yani mutsuz olacagim ama onun her istedigi yine olacak.

Orucu asla bahane etmesine izin vermeyin. Ayrica boyle agiz Ishali olacaksa da oruc tutmasin.
O bu kadar lafi sayarken sessiz kalmaniz ayri muamma.
Erkektir öküz iste, gelir sirnasir barisiriz da demeyin. Çünkü gayet terbiyesiz bir adammış. Onlem almazsaniz sizi cok zor gunler bekliyor. Adım gibi eminim. Hatta kahinim.

umarim soylediginiz gibi olmaz duzeltebilirim.

Bence çözüm yollarını yanlış yerde arıyor olabilirsiniz. Demişsiniz ya mısır patlattım ayrı tabaklara koydum diye, siz bunu tepkinizi belli etmek için yapmışsınız ama sizce o bunu anlamış mıdır? O mısırı hiç patlatmamalıydınız bence, ya da ne derdiniz varsa konuşarak anlatmalıydınız. Mısırı ayrı tabaklara koyarak tepkinizi belli etmeye çalışmanız çok duygusal bir yapınızın olduğu izlenimini uyandırdı bende. Biraz daha kararlı olun.

Bence müsamaha göstermeyin size böyle davranmasına yahu dediğiniz gibi bir erkek arkadaşım moduna girerse bir daha zor çıkarırsınız o moddan sizin bir kadın ve de eşi olduğunuzu hatırlaması lazım :40: :45:

ilk defa oluyor zaten boyle bir sey yuzune bakmadim hic yediremeyecegimi biliyor kendime.

Bence çözüm yollarını yanlış yerde arıyor olabilirsiniz. Demişsiniz ya mısır patlattım ayrı tabaklara koydum diye, siz bunu tepkinizi belli etmek için yapmışsınız ama sizce o bunu anlamış mıdır? O mısırı hiç patlatmamalıydınız bence, ya da ne derdiniz varsa konuşarak anlatmalıydınız. Mısırı ayrı tabaklara koyarak tepkinizi belli etmeye çalışmanız çok duygusal bir yapınızın olduğu izlenimini uyandırdı bende. Biraz daha kararlı olun.

maalesef bu konuda cok hassasim dediginiz gibi. Ama tepkimi anlamistir cunku hep soyluyorum ayni yerden yemek ayni koltukta oturmak falan mutlu ediyor beni.

Duygusalligi bir atlatayim konusacagim ins.

Kusura bakmayin ama ilk hakaretinde susmayip tepkinizi gosterseydiniz 2.si gelmezdi hic hoş seyler değil biz eşimle birak gerçeği şaka yollu deli lafina bile dayanamayiz kavga nedeni olabilir.
Bence susmayip hoşlanmadiginizi ve kirildiğinizi belirtin oyle küsüp kenara çekilmeyle saygi duyulmasini bekleyemezsiniz...

Son düzenleme:
Kusura bakmayin ama ilk hakaretinde susmayip tepkinizi gosterseydiniz 2.si gelmezdi hic hoş seyler değil biz eşimle birak gerçeği şaka yollu deli lafina bile dayanamayiz kavga nedeni olabilir.
Bence susmayip hislanmadiginizi ve kirildihinizi belirtin oyle küsüp kenara çekilmeyle saygi duyulmasini bekleyenezsiniz...

farkindayim, susarak koyuyorum ama bende tepkimi kavga etseydim o an eminim uste cikacakti

farkindayim, susarak koyuyorum ama bende tepkimi kavga etseydim o an eminim uste cikacakti
Yok oyle bu dünya cnm unutma merhamet ettikce merhamet edilecek hale gelirsin uzerine cikacak bi tarafı yok haksiz çünkü ne olursa olsun tepkinizi koyun sessiz kalmayin dimdi küçük kucuk baslar ilerde kim bilir neler söyler kendinize saygi duyun once donrada karşinizdaki kişiye saygi duymasını sağlayin saygisizliga hiç tahammülüm yok

Niye susup gözünüz dolmuş olarak odaya çekiliyorsunuz? Hata ediyorsunuz o anda ağzının payını vermelisiniz.
Zaten ilk olarak hamur konusunda o şekilde davranıp gitmesi üzerine o hamuru yapmaya devam etmemeliydiniz. Ya da ben bu kadar yapabiliyorum beğenmezsen yemezsin deyip oturup tek başına yeseydiniz.
Ne yani ne biçim kadınsın demek mi lazım? Kendi beceriksizliğine kılıf uydurmuş.

Hele mal ve lan kelimelerine ağzım açık kaldı. Erkek arkadaşı gibi görmekle alakası yok. Saygılı biri erkek arkadaşına da söylemez böyle.
Öyle söyleyince siz de aynı ses tonuyla "sen ne biçim erkeksin?" diye sorsaydınız da görseydiniz tepkiyi.

Küsüp trip atmak yerine buna önceden önlem almaya bakın. Zira eşiniz tripten falan anlamıyor. Aşırı saygısızlık sezdim ben eşinizde.

Böyle şeyler insanı eşinden soğutur size öyle laflar etmesine izin vermeyin tepkinizi sert bir şekilde dile getirin ki anlasın .

Benim bildiğim erkekler balta girmemiş - tomruk - odun - kereste - şeklinde evrim geçirirler. Eşinizde tam tersi bir dönüşüm söz konusu.

Gerçekten ağır laflar söylemiş. Biraz haddini bilmesi lazım. İnsan eşiyle öyle konuşmamalı.

Terbiyesiz adam. Onun başını bekleme hiç git annenlere kafa dinle kendi yapsın hamurunu da çayını da ne zıkkım yiyecekse. Anlasın bakalım.

Back
X