• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki hala kiz cocuklarini öldürme devrindeyiz

Asmidelimeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
908
615
53
36
merhaba arkadaslar
Benim sekiz aylik dünyalar tatlisi bir kizim var.
Onu o kadar cok seviyorum ki anlatamam...
Konu su ki bundan iki hafta önce görümcemin kirvelerine , kizi olmus görmeye gittik. Hersey iyi güzel ve yemege gectik konu acildi. Erkek kirve birden esime "ya ne kadar sanslisin ilk cocugun kiz oldu."dedi.sonra görümcemin esi de"basina cok is acar kiz cocugu"deyip güldüler ikisi. Ben sok oldum. Ikiside isvicrede okumus bilgili insanlar yani.Esimde birsey demedi morali bozuldu. Ben de "saka mi bu? Ne kadar geri kafalisiniz , hangi devirde kaldiniz?"falan dedim ama eve gelince cok kafama taktim.Bu arada görümcemin tek oglu var, kirvelerinin de iki oglu simdi de kizi oldu.

Neyse gecti gitti derken, yilbasi gecesi cocuklari kaynanama biraktik ve görümcemlerle türkü evine gittik.Gec oldu artik bende"hadi kalkalim ben rahat etmiyorum, aklim hep kizimda dedim." Görümcemin esi yine sacmaladi. "Kaynanam iyi bakar sen merak etme,biz bizim oglani hep ona verdik iyi bakar. Biz merak etmedikten sonra siz hic etmeyin neticede bizim ki oglan cocugu, oglan cocugu bizim oralarda her zaman daha kiymetli.":KK57:ben ne diyecegimi sastim.
Ben bu manyak adama ne diyebilirimki arkadaslar? Bana biri akil versin. Sinirlerimi bozuyo,buyugum oldugu icinde birsey diyemiyorum.

Geri kafalılar. Benim de bir kızım var. Ama gelecek günlerden kadınlar adına endişeliyim. Umarım aydınlık günler gelir. Siz başkalarını boşverin. Kızınızı sağlam, ayakları yere basan bir şekilde yetiştirin yeter. Biz sen kızsın kafasıyla yetiştirmezsek o kendini ezdirmez.

Bence hıc kafanızı takmayın
Cahıl ınsana bırsey denmez
Onunda babası evladım oldu dıye sevınmıstır yazık
Beyınsızlık en beterı

Sız hıc kafanıza takıp cıddıye almayın bellıkı komplekslerı var erkek cocuktan yana kı habıre goze sokup duruyor

hamileyken bebegimin cinsiyetini sorduklarında kız dediğimde" himm oylemi? Olsunya sağlıklı olsnda" gibi cümleler o kadar duydum ki şaşırmiyorm artık.

Umarım çocuklarımız böyle insanlarin çocuklarıyla evlenmek istemezler ilerde.

Geri kafalılar. Benim de bir kızım var. Ama gelecek günlerden kadınlar adına endişeliyim. Umarım aydınlık günler gelir. Siz başkalarını boşverin. Kızınızı sağlam, ayakları yere basan bir şekilde yetiştirin yeter. Biz sen kızsın kafasıyla yetiştirmezsek o kendini ezdirmez.
Asla öyle yetismedim yetistirmem de

Son cümleleri özellikle insanı çileden cikartcak boyutta. Yaşca birinin sizden buyuk olmasi her konuda saygi gostermek zorunda oldugunuz, susmak zorunda oldugunuz anlamına gelmiyor. Bunu aşın önce sonra gereken cevapları verin, verenem diyorsaniz gorusneyin bence bu laflardan sonra...
" ne kadar geri kafalisiniz , hangi devirdeyiz" diyebildim ancak

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek... Nerde okursa okusun kafa yapısı o. Fatih ürek te bir erkek evlat der gülerdim heralde.

Neden bisey soyleme geregi duyuyosun ki?Sanki kiz cocugu sahibi olmaktan utanan biri gibi sinirleniyosun soylediklerine.Gecin bunlari hangi devirdeyiz.Bos insanlara gul gec

Back
X