• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki hala kiz cocuklarini öldürme devrindeyiz

Aayyy ne kadar saçmalamış yaaa..oglanı da kızı bizim diceksin.

kendisi erkek olmuşta nolmuş, beyinsiz cahil :KK62: umursama boşver diyemicem. bende çok takardım kafama, böyle gereksiz boş kafalar yüzünden kendimizi üzüyoruz

Erkek olup delikanlı olmayan çok var öyle olacagina hayırlı kızım olsun tercih ederim deyin. Allahtan ne gelirse başım üstüne deyip geçin. Yeterki veren Allah almasın kimin ne olacağını Rabbim bilir de. Bi dahada görüşmemeye calis. En azından mesafe koy. Zir cahil işte. .

Haklisin. Boyle insanlarla muhattap olmak zorunda olmak sinir bozuyor iste.
seni görünce iyi ki erkek evladım yok diye şükrediyorum de.
anlayana kadar zaman geçer :)

Lafımı esirgemez, söverdim ben.

Terbiyesiz herif:KK62:
aynen.
erkeksin ama adam değilsin der, şaka şaka der gülerdim :)

bir de şu lafı çok kullanırım:
erkekliğiyle övünür kadından doğan erkekler.

Erkek olup delikanlı olmayan çok var öyle olacagina hayırlı kızım olsun tercih ederim deyin. Allahtan ne gelirse başım üstüne deyip geçin. Yeterki veren Allah almasın kimin ne olacağını Rabbim bilir de. Bi dahada görüşmemeye calis. En azından mesafe koy. Zir cahil işte. .
Zaten iki ayda bir görüyorum fazlada konusmam zaten ama ikidir gözüme batiyo iste

Görümcenin kocası tam bir hanzo.Birgün yeri geldiğinde ya sen ya da eşin tersleyin bi güzel.Bir daha cesaret edemesin.Cahil insan böyle ne yazıkki.

yersiz bir şaka yapmış bence, ciddi düşüncesi olduğunu sanmıyorum. kafaya takmakla siz abartmışsınız

merhaba arkadaslar
Benim sekiz aylik dünyalar tatlisi bir kizim var.
Onu o kadar cok seviyorum ki anlatamam...
Konu su ki bundan iki hafta önce görümcemin kirvelerine , kizi olmus görmeye gittik. Hersey iyi güzel ve yemege gectik konu acildi. Erkek kirve birden esime "ya ne kadar sanslisin ilk cocugun kiz oldu."dedi.sonra görümcemin esi de"basina cok is acar kiz cocugu"deyip güldüler ikisi. Ben sok oldum. Ikiside isvicrede okumus bilgili insanlar yani.Esimde birsey demedi morali bozuldu. Ben de "saka mi bu? Ne kadar geri kafalisiniz , hangi devirde kaldiniz?"falan dedim ama eve gelince cok kafama taktim.Bu arada görümcemin tek oglu var, kirvelerinin de iki oglu simdi de kizi oldu.

Neyse gecti gitti derken, yilbasi gecesi cocuklari kaynanama biraktik ve görümcemlerle türkü evine gittik.Gec oldu artik bende"hadi kalkalim ben rahat etmiyorum, aklim hep kizimda dedim." Görümcemin esi yine sacmaladi. "Kaynanam iyi bakar sen merak etme,biz bizim oglani hep ona verdik iyi bakar. Biz merak etmedikten sonra siz hic etmeyin neticede bizim ki oglan cocugu, oglan cocugu bizim oralarda her zaman daha kiymetli.":KK57:ben ne diyecegimi sastim.
Ben bu manyak adama ne diyebilirimki arkadaslar? Bana biri akil versin. Sinirlerimi bozuyo,buyugum oldugu icinde birsey diyemiyorum.

"Ne oğlan çocukları gördüm hayırsız, babasını filan sokağa atıyo yaşlandığında..İnşallah senin oğlan kendisine verilen üstün kıymeti bilip hayırlı çıkar da huzur evine filan bırakmaz seni. Sen şimdiden duaya başla.." de gitsin.:KK70:

Cahil terbiyesiz vallah bu tür insanları kafamda şekillendiremiyorum ama maalesef var... ama bu adam sizin lafınızın üstüne bilerek öyle birşey dedi sizi sinir etmek için resmen sizi rahatsız etmeye çalışıyor yada kaynananız kızınıza daha fazla ilgi gösteriyorsa kıskanıyordur. Çünkü yaptığı cahillikten öte birşey anlatabiliyormuyum? Benim bir oğlum var Allah bağışlasın çocuklarımızı ama hiç de aklıma gelmedi kız annelerin yanında veya aile içinde hava atmaya wooow benim oğlum var diye. Yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun. Ben hep böyle düşünüyorum:
bu konularda övünen insanlar bir şekilde bir darbe yiyor ama çocuklara yazık oluyor çünkü bu insanların oğulları da kendilerini sonunda padişah sanıyor ve bunu zinciri uzatıyorlar

Back
X