- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Asmidelimeliss
Hic cevap bile vermeyin boyle cahillere. Konusmadikca uzaklasicaktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın hakları ile ilgili konu açılınca ben de susamıyorum,işin en acı tarafı böyle kafalar onları yetiştiren kadınlar yüzünden hala mevcut. Babam maalesef konu sahibinin eniştesi gibi bir adamdı,beni güya çok sevmiş ama erkek kardeşim vefat ettiğinde 'keşke kız ölseydi' demiş düşünebiliyor musunuz? Onun için hayatım boyunca hep kendi değerimi bildim ve kızımı da ona göre yetiştirmek istiyorum,oğluma da onu doğuran bir kadın olduğunu bu gerçeği unutmamasını sağlayacağım yoksa böyle hanzolar bitmeyecek.
Ya ne bileyim iste herkes kizima deger versin istiyorum galiba
O daha da beyinsizmisbenim kp de kizim neredeysedogana kadar drlarinn yanlis gordugunu soyledi. bunun yaninda bir de bizim ailede ilk cocuk hep erkek olur kiz olan oldu yasamadi sonraki erkek oldu dedi. gel de bogma...
Insan cahil cahil konusmalarina sinir oluyorNiye siniriniz bozuluyor ki ? Madem onlar geri kafalı ne konuştuklarını bilmiyorlar siz niye canınızı sıkıyorsunuz? Onlar ne konustuysa doğru mu olmuş oluyor yani ?
Evet bizde kucukken bir kiz krdesimi kaybettik herkes olen kizmiydi erkekmiydi diye sorardi kiz deyincede iyi bari oglunda varmis gibisine seyler soylerlerdi yani sanki kizsa farketmez gibisine konusurlardi ama ailem jic iyle dusunmedi bizde ayirim yoktu cok sukurKadın hakları ile ilgili konu açılınca ben de susamıyorum,işin en acı tarafı böyle kafalar onları yetiştiren kadınlar yüzünden hala mevcut. Babam maalesef konu sahibinin eniştesi gibi bir adamdı,beni güya çok sevmiş ama erkek kardeşim vefat ettiğinde 'keşke kız ölseydi' demiş düşünebiliyor musunuz? Onun için hayatım boyunca hep kendi değerimi bildim ve kızımı da ona göre yetiştirmek istiyorum,oğluma da onu doğuran bir kadın olduğunu bu gerçeği unutmamasını sağlayacağım yoksa böyle hanzolar bitmeyecek.
Allah rahmet eylesin,bazı insanlara 'insan' demek bin şahit ister. Halbuki erkek diye ölüp bitenlere dönüp dolaşıp hor gördükleri kız çocukları sahip çıkıyor,erkek çocuğunu üstün tutup da sonu iyi biteni hiç görmedim çünkü yok. Sanki bu fani dünyadan hiç gitmeyecekmiş gibi yaşıyoruz,şükür ki ilahi adalet diye birşey var.Evet bizde kucukken bir kiz krdesimi kaybettik herkes olen kizmiydi erkekmiydi diye sorardi kiz deyincede iyi bari oglunda varmis gibisine seyler soylerlerdi yani sanki kizsa farketmez gibisine konusurlardi ama ailem jic iyle dusunmedi bizde ayirim yoktu cok sukur
Ah ne kadar aptal insan varmis yaEvet bizde kucukken bir kiz krdesimi kaybettik herkes olen kizmiydi erkekmiydi diye sorardi kiz deyincede iyi bari oglunda varmis gibisine seyler soylerlerdi yani sanki kizsa farketmez gibisine konusurlardi ama ailem jic iyle dusunmedi bizde ayirim yoktu cok sukur
Adam eşine ne kadar değer veriyordur.görümce ne burdan yürümelisinmerhaba arkadaslar
Benim sekiz aylik dünyalar tatlisi bir kizim var.
Onu o kadar cok seviyorum ki anlatamam...
Konu su ki bundan iki hafta önce görümcemin kirvelerine , kizi olmus görmeye gittik. Hersey iyi güzel ve yemege gectik konu acildi. Erkek kirve birden esime "ya ne kadar sanslisin ilk cocugun kiz oldu."dedi.sonra görümcemin esi de"basina cok is acar kiz cocugu"deyip güldüler ikisi. Ben sok oldum. Ikiside isvicrede okumus bilgili insanlar yani.Esimde birsey demedi morali bozuldu. Ben de "saka mi bu? Ne kadar geri kafalisiniz , hangi devirde kaldiniz?"falan dedim ama eve gelince cok kafama taktim.Bu arada görümcemin tek oglu var, kirvelerinin de iki oglu simdi de kizi oldu.
Neyse gecti gitti derken, yilbasi gecesi cocuklari kaynanama biraktik ve görümcemlerle türkü evine gittik.Gec oldu artik bende"hadi kalkalim ben rahat etmiyorum, aklim hep kizimda dedim." Görümcemin esi yine sacmaladi. "Kaynanam iyi bakar sen merak etme,biz bizim oglani hep ona verdik iyi bakar. Biz merak etmedikten sonra siz hic etmeyin neticede bizim ki oglan cocugu, oglan cocugu bizim oralarda her zaman daha kiymetli."ben ne diyecegimi sastim.
Ben bu manyak adama ne diyebilirimki arkadaslar? Bana biri akil versin. Sinirlerimi bozuyo,buyugum oldugu icinde birsey diyemiyorum.
Vallaa maalesef deger vermiyor cunku severek evlendigine inanmiyorum.Adam eşine ne kadar değer veriyordur.görümce ne burdan yürümelisin