Sanki hamile değilmişim gibi :(

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
103
33
İyi günler, ben bugün tam 16 haftalık hamileyim , 56 kiloyum 164 boyum var, karnım önceden hafif vardı ama şimdi hamile olduğum hiç anlaşılmıyor , hamile olduğumu bilenler hiç çıkmamış diyor , hamileyim dediklerim şoka giriyor doktora da ha deyince gidemiyorum ilçedeyim ve çalışıyorum böyle bi durum yaşayan var mı suyu muyu mu yok acaba çok korkmaya başladım

Benim 5 aylıkken bile çok çok azdı. Doğuma yakın üçüz gibiydi :)
Büyüyecek annesi 4 aylık daha ne olsun ki.

Benimki 20 haftadan sonra çıkmaya basladı

Ne güzel İşte fit gebesin

benim is arkadasim su an 7 aylik hamile. abartmiyorum hic kilo almadi karnida yok dar giyindigi halde hic birseyi gözükmüyor.

anneminde poposu siserdi hamileliginde kimse anlamazdi hamile oldugunu. 9 aylikken derdi haftaya dogurcam diye

Kiminin öyle küçük oluyor karnı. İç karnı geniş diyorlar.
Benim 2 aylıkken bile karnım vardı, son ay koca göbeğimden kapılardan sığmıyordum:)) Bebeğim 3 kilo doğdu, iri değildi yani. Ama karnı hiç olmayan ve bebeği tosun olanları da tanıyorum.
Endişelenecek bir şey yok yani

Herkesin kocaman karni olacak diye birsey yok. Liseden bir kiz arkadasim vardi. Hamile kaldi, fizigi asla bozulmadi hamileligi boyuncada karnı öyle dev gibi olmadı hiç. Masallah yakında dogurdu cocugunu. Abartmiyorum fiziği harika. Spor filanda omrunde yapmamis biridir. Genetik işte.

İlk gebelikse hemen çıkmaz göbeğin. Belki kilo almışsındır o kamufle ediyordur. Ya da bebeğin yeri ile alakalıdır.
Stres yapma..

benim is arkadasim su an 7 aylik hamile. abartmiyorum hic kilo almadi karnida yok dar giyindigi halde hic birseyi gözükmüyor.

anneminde poposu siserdi hamileliginde kimse anlamazdi hamile oldugunu. 9 aylikken derdi haftaya dogurcam diye
Vay süper olabiliyo demekki böyle şeyler :) inşallah benim de öyle olur o zaman

Gayet normal bi durum. Bu insanların cenesi hiç durmaz ki zaten. Bebek rahime düştüğü andan itibaren başlarlar. Dogum yaparsin sütün var mı derler..
Siz boşverin onları.. Gayet sağlıkli ve orada bebeğiniz :)
Benim de 6 aydan sonra çok büyüyor..

Evet ilk gebelik ama kilo verdim ben, inşallah öyledir teşekkürler

Fizik yapınla alakalı işte. Bir kaç haftaya hareketlerini hissetmeye başlayınca için daha rahat olur.

Benim 6 aylıkken hani bebek nerede diyorlardı. Tuhaf ama bu bile kötü hissettiriyor insanı. Ama 8-9 da farkı kapattı tabi. Karnım hiç aşağı inmedi hep yukarıda taşıdım doğuma öyle girdim resmen..

Ama bir arkadaşım vardı yok böyle bir göbek. Sanki bebek oracığa düşüverecekmiş gibi önde ve aşağıda..

Kilonuz az ondan belli olmuyor.
Kilolu olsaydınız hemen çıkardı göbeğiniz.
Bende 14 haftamdayım henüz kilo almadım hatta 1.5 kilo verdim,bilmeyenler anlamıyor hamile olduğumu. Henüz karnım çıkmadı. 4-5 aydan sonra daha belirginleşir.
Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

5 aylık hamileyken bikiniyle denize giriyordum kimse hamile olduğumun farkında değildi. Havuzdaki aktiviteye çağırdı hoca,ben hamile olduğumu ve katılamayacağımı söyledim. Yeni mi falan dedi,yoo dedim 5. Aydayım şok olmuştu. Avuç içi kadar göbeğim ancak vardı.. ama sonra ne oldu ben 23 kilo fazla ile doğuma girdim. Korkma canım,çıkar yakında..

Bir iki aya öyle belli olacak ki yürümek bile zor olacak bence şimdinin keyfini çıkarın.

Benim de haftam hemen hemen sizin kadar ve karnım bi şeyim yok. Hamile değilsin sanki hiçbi şey yok diyolar. E ne güzel işte.

Sadece dar şeyler giyemiyorum. Kotlarım falan hep oluyo ama bebeğim rahatsız olmasın diye rahat şeyler giyiyorum. Bizde durum böyle..

Kuzenimin eşinin karnı 10 haftalıkken çıkmıştı. Herkesin vücut yapısı farklı kendinizi üzmeyin sıkıntılı bi durumun göstergesi değil bu..

Kişiden kişiye değişir bu 16 haftalık belli olmaması normal geldi bana.
Ortalama 16 haftalık hamile olup kocaman karnı olan da gördüm hiç belki olmayan da. Stres yapma boşu boşuna. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…