:) hadi ya valla rahatladım sağolasın maşallahBenim 5 aylıkken bile çok çok azdı. Doğuma yakın üçüz gibiydi :)
Büyüyecek annesi 4 aylık daha ne olsun ki.
Benimki 20 haftadan sonra çıkmaya basladıİyi günler, ben bugün tam 16 haftalık hamileyim , 56 kiloyum 164 boyum var, karnım önceden hafif vardı ama şimdi hamile olduğum hiç anlaşılmıyor , hamile olduğumu bilenler hiç çıkmamış diyor , hamileyim dediklerim şoka giriyor doktora da ha deyince gidemiyorum ilçedeyim ve çalışıyorumböyle bi durum yaşayan var mı suyu muyu mu yok acaba çok korkmaya başladım
Doğru diyorsun :) o açıdan bakmadım hiç olaya annelik duygusu işteBenimki 20 haftadan sonra çıkmaya basladı
Ne güzel İşte fit gebesin
Canım ya, rahatla tabi. Seni şimdi bir an önce çıksın istiyorsun ya, Doğuma yakın da hele sıcaklara kalacağın için ay bir an önce doğursam diyeceksin :):) hadi ya valla rahatladım sağolasın maşallah
Vay süper olabiliyo demekki böyle şeyler :) inşallah benim de öyle olur o zamanbenim is arkadasim su an 7 aylik hamile. abartmiyorum hic kilo almadi karnida yok dar giyindigi halde hic birseyi gözükmüyor.
anneminde poposu siserdi hamileliginde kimse anlamazdi hamile oldugunu. 9 aylikken derdi haftaya dogurcam diye
Evet ilk gebelik ama kilo verdim ben, inşallah öyledir teşekkürlerİlk gebelikse hemen çıkmaz göbeğin. Belki kilo almışsındır o kamufle ediyordur. Ya da bebeğin yeri ile alakalıdır.
Stres yapma..
Evet ilk gebelik ama kilo verdim ben, inşallah öyledir teşekkürler
Bir iki aya öyle belli olacak ki yürümek bile zor olacak bence şimdinin keyfini çıkarın.İyi günler, ben bugün tam 16 haftalık hamileyim , 56 kiloyum 164 boyum var, karnım önceden hafif vardı ama şimdi hamile olduğum hiç anlaşılmıyor , hamile olduğumu bilenler hiç çıkmamış diyor , hamileyim dediklerim şoka giriyor doktora da ha deyince gidemiyorum ilçedeyim ve çalışıyorumböyle bi durum yaşayan var mı suyu muyu mu yok acaba çok korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?