Sanki hamile değilmişim gibi :(

Allah tamamına erdirsin.
Ben de 12 haftalığım dünden beri çok bel ağrım bar bi de göbek ve çevresinde içten içten batma gibi bir şey oluyor arada normal mi acaba?

Allah tamamına erdirsin.
Ben de 12 haftalığım dünden beri çok bel ağrım bar bi de göbek ve çevresinde içten içten batma gibi bir şey oluyor arada normal mi acaba?
Bende de oldu o, belki yanlış bir düşüncedir Ama bu hafif batmalar olunca ben seviniyorum çünkü varlığını hissediyorum

5 aylık hamileyken bikiniyle denize giriyordum kimse hamile olduğumun farkında değildi. Havuzdaki aktiviteye çağırdı hoca,ben hamile olduğumu ve katılamayacağımı söyledim. Yeni mi falan dedi,yoo dedim 5. Aydayım şok olmuştu. Avuç içi kadar göbeğim ancak vardı.. ama sonra ne oldu ben 23 kilo fazla ile doğuma girdim. Korkma canım,çıkar yakında..
Bi anda nasıl öyle kilo alıyorsun ya :) çok mu yedin iştahın mı arttı

16.haftadan sonra kilo almak normal olanıdır zaten.
ben iki gebeligim dede 16+ 'dan sonra almaya başladım.
üstelik ilkinde 47 kiloydum.
61 de doğum yaptım.
bebeğim 40 günlükken 49 kiloydum.
yani bu sekilde kendinize daha az kilo kalır doğum sonrası.
üstelik ilk üç ay bulantilardan zayiflayanlar bile oluyor.
bu aydan sonra alırsınız merak etmeyin.
sağlıkla kucaginiza alın..

Bende de oldu o, belki yanlış bir düşüncedir Ama bu hafif batmalar olunca ben seviniyorum çünkü varlığını hissediyorum
Doğru aslında. Benim önceden düşüğüm olduğu için evhamlanıyorum.
Ağrı sızı umurumda değil 9 ay çekmeye razıyım ona bir şey olmayacaksa

Doğru aslında. Benim önceden düşüğüm olduğu için evhamlanıyorum.
Ağrı sızı umurumda değil 9 ay çekmeye razıyım ona bir şey olmayacaksa
Canını sıkma canım ben o kadar sakındım gerildim ağrı olacak kanamam olacak diye, bi ay önce normal evde uzanırken her zmaanki akıntı gibi bi his vardı, tuvalete gireyim dedim kanamam var,ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok,yolda hastaneye giderken gitti dedim ama gayet sağlıklıydı :)

Canını sıkma canım ben o kadar sakındım gerildim ağrı olacak kanamam olacak diye, bi ay önce normal evde uzanırken her zmaanki akıntı gibi bi his vardı, tuvalete gireyim dedim kanamam var,ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok,yolda hastaneye giderken gitti dedim ama gayet sağlıklıydı :)
Evet, kanama her zaman düşük belirtisi değilmiş ama yine de insan panik oluyor.
Sağlıklı şekilde kucağımıza alalım hayırlısıyla :)

Back
X