• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki her kadın aldatilmaya mahkum

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Konu başlığından da gördüğünüz üzere böyle bi düşüncem var, hiç bi erkeğe güvenemiyorum 2 yıldır sevgilim var onu seviyorum ama bazı yanlışları oldu bana karşı güvenemiyorum daha dogrusu evlenecek kadar... o yüzden Çevrem de de nerdeyse aldatilmayan kadın yok ondan midir bilmiyorum böyle bi hisse kapıldım. Çok mu sacmaliyorum bi kadın ne kadar güzel de olsa huyu suyu edebi adabı düzgün de olsa bir süre sonra yani kari koca olduktan sonra erkeğin eşine alisacigini bu yüzden başkalarina gözü kayacagini aldaticagini düşünüyorum . Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan vardır gibi geliyor . Var mı koşulsuz şartsız böyle guvenilebilcek adam yer yüzünde çok merak ediyorum umarım sadece benim paranoyamdir

Konu başlığından da gördüğünüz üzere böyle bi düşüncem var, hiç bi erkeğe güvenemiyorum 2 yıldır sevgilim var onu seviyorum ama bazı yanlışları oldu bana karşı güvenemiyorum daha dogrusu evlenecek kadar... o yüzden Çevrem de de nerdeyse aldatilmayan kadın yok ondan midir bilmiyorum böyle bi hisse kapıldım. Çok mu sacmaliyorum bi kadın ne kadar güzel de olsa huyu suyu edebi adabı düzgün de olsa bir süre sonra yani kari koca olduktan sonra erkeğin eşine alisacigini bu yüzden başkalarina gözü kayacagini aldaticagini düşünüyorum . Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan vardır gibi geliyor . Var mı koşulsuz şartsız böyle guvenilebilcek adam yer yüzünde çok merak ediyorum umarım sadece benim paranoyamdir
Doğru çoğu hayatında bir defa da olsa aldatılmıştır istisnalar hariç.

Bende aksine benimkine fena guveniyorum nedendir bilmem.. Hatta tum arkadaslarim " kizim o seni aldatiyodur da sana çaktirmiyodur" tepkisini verince ben mi çok safim diyorum.
Yine de fikrim değismedi yariiiiim beni aldatmaz ki:KK36::KK37:

Peki erkekler kadını kiminle aldatıyor başka bir kadınla ve 2.kadınların çoğu da bu durumdan haberdar

adamın eşi sevgilisi var biliyor ama yapacağını da yapıyorlar

tabi bu durumda ilişkiden sizden sorumlu olan erkek olduğundan en büyük suçlu erkek.

o eşine sevgilisine acımıyorsa elin kadını hiç acımaz.

Şimdi aldatmayan erkek var desek, siz zaten yakalanmamistir o fikrini kabullendiginiz için değişen bir şey olmayacak. Bunu kadınlara sorarak ispatlayamazsiniz.
Yani aslında bi bakımda oda doğru gibi ama en azından hiçte bile benim eşim bana gayet sadık diyen kadınlar duymak istiyorum

Yani aslında bi bakımda oda doğru gibi ama en azından hiçte bile benim eşim bana gayet sadık diyen kadınlar duymak istiyorum
Benim cevremde sizin aksinize aldatılan kadın hic yok. Hatta daha ileri gideyim ben hic aldatılmış kadın tanımadım ben de dahil. Ha siz yakalayamamis kadınlar olarak da görebilirsiniz bizi, onu bilemem tabi.

Yine de umutlu olmak lazım.

"Hep beni mi bulur böyle erkekler!" ya da "Her erkek aldatır." demek, belayı çekmek demek.

Güzel düşünün, güzel olsun.

Güvenmek güzeldir her şeye rağmen. Yeter ki büyük sözler söylenmesin.

O zaman tek temennim eşimin veya sevgilimin yakalanmamasi mi olmalı dünyaya bak ya vay anasını :) Ne hallere düştük
yok öyle değil demek istediğim seven erkek aldatmaz

kadınlar hayatında bir defa da olsa aldatılmıştır derken aldatan erkek yanlıştır
ve terk edilmelidir doğru insanı bulursan aldatmaz.

Ben söyleyeyim o zaman:KK53: Eşimin bana sadık olduğundan eminim,yakalanmamıştır diyenlerde olabilir ama böyle olduğunu düşünmüyorum.Bir kere kadın aldatıldığı zaman bunu hisseder çoğunlukla,adamın hareketleri değişir,ilgi alakası azalır,telefonunu sürekli saklar,panik halinde gezer falan.Ha bu işte profesyonelleşmiş,hiç belli etmeyen erkekler var mıdır onu bilemem.Ama eşimin öyle olmadığına eminim,çünkü kendisini tanıyorum.Bence her kadın eşini tanır ve bir gariplik olduğunu hisseder diye düşünüyorum aldatılma gibi bir durumda.Mesela eşimle evlenmeden önce bir sevgilim tarafından aldatıldım,anında anladım çıktı hemen ortaya ve ayrıldım.Bence insan belli ediyor kendini,hele erkekler bir halt yediği zaman evde vazo kıran çocuk gibi oluyorlar:KK53:

Benim cevremde sizin aksinize aldatılan kadın hic yok. Hatta daha ileri gideyim ben hic aldatılmış kadın tanımadım ben de dahil. Ha siz yakalayamamis kadınlar olarak da görebilirsiniz bizi, onu bilemem tabi.

Bu siteye üye olduktan sonra karşılaştım bende bu kadar aldatılma olayı ile o_O Bir çok konu da bu yüzden yorum dahi yapamıyorum .:KK57:

Siz ne taraftasiniz acaba inanin öyle bi yer varsa pılımı pırtımı toplayıp gelmek istiyorum :)

öyle bişey yok bence
karakterli bir insan aldatmaz
bak tekrar aşık olabilir ona bişey diyemem ama artık bişeyler bittiğinde de insanca ayrılan erkekler de var eminim ki

Çok uzun evli kalmadım ama eski eşimin beni aldatmadığına eminim.
Benimki manyakti ondan boşadım (aldatmayan adamı nie boşadın demeyin diye ekledim):KK70:

Back
X