• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki her kadın aldatilmaya mahkum

Bu siteye üye olduktan sonra karşılaştım bende bu kadar aldatılma olayı ile o_O Bir çok konu da bu yüzden yorum dahi yapamıyorum .:KK57:
Aynen ben de. Herkes kabullenmiş durumda aldatma olayını. Enteresan cidden. Babalarının akrabalarının yüzüne bakarken de kesin aldatıyor ama henüz yakalanmadı diye mi düşünüyorlar acaba.

Benim eşim kesinlikle aldatmadı beni bu zamana kadar 7 yıldır evliyiz çok şükür,bi keresinde aldatmadan konuşuyorduk ne o öyle aynı kaşıkdan yemek yemek gibi dedi:KK64:acaba ne demek istedi:KK34:

Sadıktır benim kocam ve aldatırsa gidicemi biliyor 10 çoçuğum olsada kesin ve net:KK8:

Ben söyleyeyim o zaman:KK53: Eşimin bana sadık olduğundan eminim,yakalanmamıştır diyenlerde olabilir ama böyle olduğunu düşünmüyorum.Bir kere kadın aldatıldığı zaman bunu hisseder çoğunlukla,adamın hareketleri değişir,ilgi alakası azalır,telefonunu sürekli saklar,panik halinde gezer falan.Ha bu işte profesyonelleşmiş,hiç belli etmeyen erkekler var mıdır onu bilemem.Ama eşimin öyle olmadığına eminim,çünkü kendisini tanıyorum.Bence her kadın eşini tanır ve bir gariplik olduğunu hisseder diye düşünüyorum aldatılma gibi bir durumda.Mesela eşimle evlenmeden önce bir sevgilim tarafından aldatıldım,anında anladım çıktı hemen ortaya ve ayrıldım.Bence insan belli ediyor kendini,hele erkekler bir halt yediği zaman evde vazo kıran çocuk gibi oluyorlar:KK53:
Cok guzel ya imreniyorum sizin gibi çiftlere allahım daim etsin mutlulugunuzu

Siz sevgilinize güvenmiyorsunuz ve ayrılmak yerine her kadın aldatiliyor düşüncesini kabul edip bu durumu görmezden geliyorsunuz.

Sevgili ve nişanlılık Döneminde az çok hamurlarını belli ederler zaten..

Çok nadir çıkar bu işte aşırı profesyonelleşmiş olanı.. Onun da size denk gelme ihtimali tepeme Saksı düşer de ölürsem gibi bişi oluyor..

Ilk sınavı gecti diyelim evlenilmeye Layık artık .. Bundan sonrası bir Parça size de BAKIYOR. Saygınlığınızı bozmayın , kimseyi hayatından bezdirmeyin, siz prensesmişsiniz de o uşakmış gibi davranmayın.. Benim gözlemlediğim o zaman hamurunda yoksa dahi aldatabiliyor . Daha da doğrusu Başkasına aşık olup terkedebiliyor.

Tüm bunlara rağmen aldatılırsanız yani adam adam gibi bir adam ve siz de kadın gibi kadınsınız ve aldatıldınız. O halde gerçekten çok şanssızsınız. Kısmet derim ben olsam ...

bence sen güvenmediğin bi adamla birliktesin.
Galiba :( Hiç aldatılmadim ama başka konulardan dolayi beni hayal kırıklığına uğrattıgi için bigün beni aldatabilecegini de düşünüyorum sonra da diyorum ki ne kadar güzel kadınlar var duyuyorum kocası aldatmiş niye ya nedir bu açgözlük bunlarda ki diyorum

Bu kadar takılma şu aldatmak denen mevzuya , insanlar aldatabilir , böyle korka korka neden şüphelerle yaşıyorsun ki diyelim ki aldatıldın işine geliyorsa affedersin, gelmiyorsa çeker gidersin bu kadar düşünecek incelenecek bir konu mu bu allasen paranoyak yaptınız butün kadınları da bea....

Siz sevgilinize güvenmiyorsunuz ve ayrılmak yerine her kadın aldatiliyor düşüncesini kabul edip bu durumu görmezden geliyorsunuz.
Ama bi arkadaşım vardı kızı görseniz ağzı var dili yok 3 yıllık sevgilisi vardı çocuğun bi dedigini iki etmezdi söz verdi mi kesinlikle tutardı normal bi kadın gibi dırdır da yapmazdi öyle hayran hayran bakakalirdim tam okul bitti nisanlanacaklar film gibi sevgilisini elyatakta bastı başka bi kızla , bi diğer olay da sevgilimin ev arkadaşı kendi sevgilisine yalan söylüyordu sen varken kimse olmadı falan diye sonra biz bu kızla tanıştık kız diyor ki ona sonsuz güveniyorum şöyle iyi böyle dürüst onun gibi adam tanimadim bende dayanamadim anlattım kıza . Kız şok geçirdi resmen ama birinin onu uyarmasi gerekirdi kendimi onun yerine koydum. Çok kötü. Hele sevgilisini yatakta basan arkadaşım olayı anlatinca oturdum ağlamaya başladım hem.onun adına üzüldüm hemde kesin bigün benim başıma sa gelicek diye

Bu kadar takılma şu aldatmak denen mevzuya , insanlar aldatabilir , böyle korka korka neden şüphelerle yaşıyorsun ki diyelim ki aldatıldın işine geliyorsa affedersin, gelmiyorsa çeker gidersin bu kadar düşünecek incelenecek bir konu mu bu allasen paranoyak yaptınız butün kadınları da bea....
Evlendıkten sonra aldatilip terk etmek zor değil mi yada evlenmeden önce de olsa aldatılmak hislerinin yerle bir olmasi..

Ama bi arkadaşım vardı kızı görseniz ağzı var dili yok 3 yıllık sevgilisi vardı çocuğun bi dedigini iki etmezdi söz verdi mi kesinlikle tutardı normal bi kadın gibi dırdır da yapmazdi öyle hayran hayran bakakalirdim tam okul bitti nisanlanacaklar film gibi sevgilisini elyatakta bastı başka bi kızla , bi diğer olay da sevgilimin ev arkadaşı kendi sevgilisine yalan söylüyordu sen varken kimse olmadı falan diye sonra biz bu kızla tanıştık kız diyor ki ona sonsuz güveniyorum şöyle iyi böyle dürüst onun gibi adam tanimadim bende dayanamadim anlattım kıza . Kız şok geçirdi resmen ama birinin onu uyarmasi gerekirdi kendimi onun yerine koydum. Çok kötü. Hele sevgilisini yatakta basan arkadaşım olayı anlatinca oturdum ağlamaya başladım hem.onun adına üzüldüm hemde kesin bigün benim başıma sa gelicek diye
Fazla büyük konuşmuş onlar da. Her erkek aldatır demeyecegim gibi asla aldatilmam da demem. Ya bilmiyorum bana denk gelmedi tabi bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Olumsuzu cagirmayin, tereddütleriniz varsa ilişkiyi bitirin. Hiçbir işaret yoksa boşa kendinizi germeyin. Aldatilma korkusuyla yaşanmaz.

Her erkeğin aldattığını düşünmüyorum ama benim gocam yapmaz :) da demiyorum.
Kimseye %100 güvenmem hep bir şüphe payı bırakırım Allah şaşırtmasın.

Ben bile şaşabilirim ki..

Evliliğimizin ilk yılı çok problem yaşadık mesela evlendiğime bin pişman hissediyordum.
Allah var hoş erkeklere bakar olmuştum resmen ne adamlar var ben nasıl evlilik yaptım falan diye.
Tam da o zaman kendimi sorguladım işte.

Demek böyle hassas dönemlerde ilgi kayması olarak başlayıp şeytana uyuyor millet.

Ben ki kendimden şüphe etmişim kimseye güvenmem yani..

Her erkeğin aldattığını düşünmüyorum ama benim gocam yapmaz :) da demiyorum.
Kimseye %100 güvenmem hep bir şüphe payı bırakırım Allah şaşırtmasın.

Ben bile şaşabilirim ki..

Evliliğimizin ilk yılı çok problem yaşadık mesela evlendiğime bin pişman hissediyordum.
Allah var hoş erkeklere bakar olmuştum resmen ne adamlar var ben nasıl evlilik yaptım falan diye.
Tam da o zaman kendimi sorguladım işte.

Demek böyle hassas dönemlerde ilgi kayması olarak başlayıp şeytana uyuyor millet.

Ben ki kendimden şüphe etmişim kimseye güvenmem yani..
Yani herkes şu itirafları yapabilse aldatmanın önüne bir Parça geçilir de ..

Fazla büyük konuşmuş onlar da. Her erkek aldatır demeyecegim gibi asla aldatilmam da demem. Ya bilmiyorum bana denk gelmedi tabi bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Olumsuzu cagirmayin, tereddütleriniz varsa ilişkiyi bitirin. Hiçbir işaret yoksa boşa kendinizi germeyin. Aldatilma korkusuyla yaşanmaz.
Evet hiç yaşanmıyor hemde. Ama bana bi akıl verin sevgilim başka bi konuda guvenimi sarstı yalan söyledi veya başka bişey yaptı ben bunları goz önünde bulundurarak bu adam kesin beni aldatır da bugün yapmasa ilerde yapar diyorum. Bazı hatalarini sineye cekebiliyorum ama en korktuğum şey aldatılmak bunu kabullenemem diğer hatalarının da biletini buna kesiyorum o yüzden

Evet hiç yaşanmıyor hemde. Ama bana bi akıl verin sevgilim başka bi konuda guvenimi sarstı yalan söyledi veya başka bişey yaptı ben bunları goz önünde bulundurarak bu adam kesin beni aldatır da bugün yapmasa ilerde yapar diyorum. Bazı hatalarini sineye cekebiliyorum ama en korktuğum şey aldatılmak bunu kabullenemem diğer hatalarının da biletini buna kesiyorum o yüzden
Aldatır mı bilemem de yalan söylemesi de yeterince kötü değil mi?

Yani herkes şu itirafları yapabilse aldatmanın önüne bir Parça geçilir de ..

Ben şu her şey dört dörtlüktü, evliliğimiz muhteşemdi ama aldatıldım olayına inanmıyorum ama pek.
Bir şeyler yolunda değilmiş demek onun için ki aklı, gönlü başkalarına kaymış.

Yani sen farkında değilsindir çok iyi tanıyorum dediğin eşini tanıyamamışsındır.
O hassas dönem de olan olur. Aldatmayı haklı görmüyorum elbette.

Ama ilgi kaymasını hassas dönemlerde olabilecek bir durum olarak görüyorum.
Bunun ötesi aldatma zaten o yüzden çok dikkatli olmak gerek.

Bizim o kritik dönem uzasaydı, eşim kendine gelip beni sarmasaydı.
Benim gönlüm ondan geçerdi ve biterdi kesinlikle.

3 yıldır evliyim bigün bi yerde eski sevgilimle karsılastım
4 yıl cıkmıstık evlenmeden önceki sevgilimdi
Kendisi benden önce evlendi
Beni görür görmez yanıma geldi
Yanında biri var mı dedi yoo dedim
Sonunda karsılastık bak engel olamadı kimse dedi
Seni hiç unutamadım ben insan hayatında bi kere seviyomuş dedi
Nası yani noluyoruz dedim
Görüselim dedi numarasını vermeye calıstı numaramı istedi
Ortak eski bi tanıdığımız var ona ulaş dedi ben ona numara vercem
Gizli baska hat kullanırız dedi
Bunların hepsini 2 dk içinde söyledi
Ve bunu yapan kişi 4 senedir evli ve 2 çocuğu var küçük
Çocuğum var ama abimin yanına yurtdısına yollicam merak etme dedi
Karına yazık seni seven insanları üzme sevgiyi bulmak kolay bişey değil dedim
Ve arkama bakmadan kaçtım
O an napıcamı bilemedim başka
Hala düşündükçe korkarım bu nası bi cesaretti diye
Ve o kız için zaman zaman üzülürüm
Ya benim de kocam böyle bisey yapsa napardım diye düsünürüm
Bi kere faceten profiline baktım, karısını da tesadüfen girdim
Bütün facebooku kocasını evlatlarından bile çok sevdiğini belirten yazılarla dolu
Yazık dedim kendi kendime
Eski sevgilimi çok iyi tanıyorum eminim o kızı aldatıyodur da
Yazık işte ne hallere düşürüyodur kızı kimbilir

Bende o fikirdeyim.
Aldatilmadim diyen henuz yakalamamistir.

Smdi tek umudum kadinlar olarak 1 sefer aldatildiktan sonra borcumuzu odemis olmamiz.
Aldatildim zamaninda.
Insallah tekrar yasamam.

Yanlızca erkeklere atmak bu suçu bence çok yanlış öyle kadınlar var ki erkekler masum kalır yanında. Malesef doğru düzgün bir aile hayatım olsun diyen insan sayısı da çok az o yüzden aynı güven sorunu bende de var.:KK43:

Back
X