• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki her kadın aldatilmaya mahkum

Yani aslında bi bakımda oda doğru gibi ama en azından hiçte bile benim eşim bana gayet sadık diyen kadınlar duymak istiyorum

Bugün bana hep aldatma konusuna yorum yazmak nasipmiş herhalde.

Ben söyleyeyim o halde. Laf olsun diye değil gerçekten yazıyorum. Eşimin bana gerçekten sadık olduğunu biliyorum. Saf bir kadın değilim şüphe eden sorgulayan biriyim. Ama eşimden değil. Çünkü o zemini hiç oluşturmadı.

Bence erkeğin karakterine bağlı. Bazı erkek vardır aldatmayı kendine yakıştıramaz, bu durumda zaten aldatmayacaktır. Ben babamdan böyle gördüm, şansıma eşim de böyle bir insan.

Sonunda öleceğimizi bilerek yasadıgımız dunyada Aldatılacagımızı dusunerek evlılıkten korkmak cok yersiz kalmıyor mu..

Bu gün sanırım ikinci konu aldatılmayla ilgili... oraya da yazmıştım. bir yerlerde okumuştum: "aldatmayan erkek yoktur, henüz aldatmamış erkek vardır" diye...

bu şüphe bütün kadınlarda vardır eminimçünkü erkekler nam salmış bu konuda...ama aldatma ihtimal yüzdesi düşük olan vardır bence kimse benim eşim beni kesinlikle aldatmaz diyemez derse büyük konuşmuş olur ki bir anlık şeytana nefse uyma die bişey var ama insan eşine güveniyorsa herhangi bir vukuatı olmadıysa bu yüzde %5 lere falan düşer

benim eşim mesela ben sevgisinden eminim aldatacağını da düşünmüyorum ama asla diyemem insanız beşer şaşar..o yüzden size tavsiyem güvenilir aldatma ihtimali düşük olabilecek insanlarla birlikte nasıl olcak bilmiyorum kimse bile bile aldatılmaz zaten inşallah düzgün biri çıkar karşınııza ne diim..

Ben sana yazayım o halde eşimin sadakatinden şüphem olmadı

Şimdiye kadar da öyle bir durumuyla karsilasmadim ama karsilasmayacagim anlamına gelmez bu malum insan sasar beserdir peşin konusamam

Ama eşimin sevgiliyken bana olan safakatinden şüpheye düşürecek hal hareketlerine denk gelseydim şuanki mantigimla asla evlenmezdim hayat tecrübelerle doludur size şimdiden yalan söyleyen ve aldatmaya meyilli olan insanla uğraşıp hayatınizi mahvetmeyin derim

Aşk dediğimiz şey bana o kadar sahte geliyor ki artık zamanla saygıyı yitirdikten sonra dünya kadar sevsende nafile

Back
X