Sanki her saniye yeniden kesiliyor

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Öncelikle bayramınız mübarek, kurbanlarınız kabul olsun.
Uzatmadan dün kurban ile uğraşırken küçük küçük kesikler oluştu biraz derinin altına indi. Kanadı ama hiç düşünmedim normal zamanlarda oluşan kesik gibi.
uyumak için uzandım tam hatırlamıyorum bir - iki saat sonra galiba sızlamaya başladı zaten oturmaktan belim ikiye ayrılır gibi ağrıyor du gece ağrı sızı uyumaya çalıştım olmadı sabah 5 gibi kalktım yataktan kantron yağı süreyim geçer belki dedim ne göreyim parmak olmuş patates yağı sürdüm biraz sızı geçti ama tekrar başladı kesiğin üzeri su topluyor gibi ne yapsam geçer acaba bide kaynanam bugün de kendi adına kesecekmiş kurban. Sabah iki bardağı zor yıkadım hareket ettikçe geriliyor gerildikçe daha çok ağrıyor

hemen ama hemen acile gidin, mikrop kapmış olabilir hiçbir şey sürmeyin..

Kesik enfeksiyon kapmis olabilir mi, su toplar gibi sismis diyorsunuz.
Bence o elinizi kullanmamaya calisin ve acile bir gorunun, gecmis olsun.
Sol elim iki parmağım çok küçük kesikler ama çok sızlıyor eşimde işte resmi gönderdim oda iltihap topluyor sanki dedi.
Kaynanam çok dedikoducu sinek ısırığı kadar yere doktora gitti diye millete yayar.
Sabah gece uyumadım dedim elimi gösterdim. Hemen geçen sene beraber yaptık ondan önceki senede hastaydı ben yaptım sanki önce kurban la mı uğraşıyordu bu sene de böyle olsun seneye tam öğrenirsin deyip dalga geçiyor.
Annem suya değdirmişsin kantaron yağını çok hafif ısıt sür içindeki suyu atar iltihabını kırsın dedi ama keşke suya vurmadaydım bende de tik olmuş elim yalandan bir yere deyse özellikle mutfakta hemen su bilmiyorum ki

Sizinde Bayramınız Mübarek Olsun
Geçmiş olsun
İhmal etmeyin bir doktora gosterin

tüh tüh ne manyak bir aileye düşmüşsün yahu.. çok üzüldüm ciddi söylüyorum komşum falan olsan seni ben götürürdüm. allah korusun iltihap kaparsa iş açar başına.
Sağolun teşekkür ederim. Kardeşim hemşire aradım çalışıyor galiba mesaj attım watsapp tan resim gönderdim akşama bana gelecekti artık iğne mi toz antibiyotik mi getirir bilmiyorum

Sizinde Bayramınız Mübarek Olsun
Geçmiş olsun
İhmal etmeyin bir doktora gosterin
Çok küçük bir kesik ama söylesem millet güler heralde 1 bilemedin 2 cm lik üç tane kesik
Elimin şişinden çok sızlaması moralimi bozuyor

Kaynanam çok dedikoducu sinek ısırığı kadar yere doktora gitti diye millete yayar.
ya yaysın yaysın..kaynana kim ki..:KK62:seni mi doğurmuş acına mı ortak olmuş kim yani..onun eline diken batsa feryad eder bak gör can bu can..Can senin ağrı senin sızı senin..af buyur kaynananın bi taraflarında pireler uçuşurken uyurken sen ağrı sizi içindesin...onun umrundamı değil..Valla değil mahalleye dünyaya yayın yapsa umursama git hastaneye bi baksınlar yazık daha kötü olabilir sonra pişman olma..parmak iler derecede mikrop toplasa allah c.c muhafaza bişi olsa..kocaman insansın kalkıp hastaneye neden gitmedin..diyecekler...Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar ihsan etsin

Sağolun teşekkür ederim. Kardeşim hemşire aradım çalışıyor galiba mesaj attım watsapp tan resim gönderdim akşama bana gelecekti artık iğne mi toz antibiyotik mi getirir bilmiyorum

tamam çok sevindim en azından bilgili biri baksın da ciddi iş açmasın başına sonra. çok geçmiş olsun.

ya yaysın yaysın..kaynana kim ki..:KK62:seni mi doğurmuş acına mı ortak olmuş kim yani..onun eline diken batsa feryad eder bak gör can bu can..Can senin ağrı senin sızı senin..af buyur kaynananın bi taraflarında pireler uçuşurken uyurken sen ağrı sizi içindesin...onun umrundamı değil..Valla değil mahalleye dünyaya yayın yapsa umursama git hastaneye bi baksınlar yazık daha kötü olabilir sonra pişman olma..parmak iler derecede mikrop toplasa allah c.c muhafaza bişi olsa..kocaman insansın kalkıp hastaneye neden gitmedin..diyecekler...Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar ihsan etsin
Kaynanam değil aslında onun altında kayın babam var iğne gibi lafları adam sabah görüyor yorum bile yapmıyor ya iyi ya kötü doktor desen laf hazır. Sabah eşim tetanoz aşısı yaptır acile git dedi ama üç gün kolunu kaldıramazsın söyleyim dedi bilmiyorum ki

Ben iki yıl önce kaza geçirdim o kazadan sonra çok şey yaşadım anladım bazı şeyleri. Kaynanamı çok takmıyorum artık gerektiği yerde ama kayın babam var dağda bayırda yetişmiş umursamaz böyle şeyleri o laf sokar bir sürü

Back
X