29 haftalık gebeyim ve uzun süredir hissediyorum hareketlerini. Fakat son bir iki haftadır sanki iki bebek var içimde ve iki ayrı yerde hareket ediyor. Bunun sebebi bebeğin büyüyor olması mıdır ? Haftaya kontrolüm var ama o zamana kadar içimin rahat etmesi için burada konu açayım dedim.
Ikiz gebelik olsaydi kontrollerinizde simdiye Kadar mutlaka gozukurdu.atiyorum karninizin sag tarafinda eli kolu varsa tam tersi istikamette ayaklari varyani bir gerindimi son haftalara Dogru butun karninizin sekli degisebiliyo ve hareketleri heryerde hissediyosunuz.hayirlisiyla kucaginiza alin
Ikiz gebelik olsaydi kontrollerinizde simdiye Kadar mutlaka gozukurdu.atiyorum karninizin sag tarafinda eli kolu varsa tam tersi istikamette ayaklari varyani bir gerindimi son haftalara Dogru butun karninizin sekli degisebiliyo ve hareketleri heryerde hissediyosunuz.hayirlisiyla kucaginiza alin
Tesekkur ederim :) ikiz olmasindan kuskulanmiyorum kesinlikle ama bu kadar yogun hissetmem normal mi onu merak etmistim. Demek ki buyudukce hissettirdikleri degisiyor. :)
Tesekkur ederim :) ikiz olmasindan kuskulanmiyorum kesinlikle ama bu kadar yogun hissetmem normal mi onu merak etmistim. Demek ki buyudukce hissettirdikleri degisiyor. :)
Ayy cnm bu bise degil . Benim oglum sanki cikacak gibi kipirdardi karnimda uc bebek varmis gibi. Bi gerinirdi canim cok fena yanardi . İlerki haftalarda daha beter olacak iyice sıkısacak hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle:)).