• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki kimse beni begenmeyecek sankı hıc evlenemıycem

pomogranete,be yeni kişiyle ilgili açtığım bir başlık yok,ge.en yılki görüştüğüm kişiyle ilgili var..Yeni kişi hakkındaki bilgiler sadece bunlar.Bir de arada borç istiyor,800 tl maaşını yettiremiyor,ben'niye yettiremiyorsun,yettirmen lazım deyince küsüyor,istemem senin paranı ''diyor.Seni yokladım ''diyor.Neyini yokluyorsa....Eskiyi özlüyorum malesef...Ama onun da ailesi istemedi beni..Bu ve ailesi beni olduğum gibi kabul ediyor..Öyle olunca değerini bileyim diyorum ama,gözüme batan şeyler var..

ozel msjına bakar mısı detaylı yazdım ama ek olarak asık olmayınca ınsan ınan gozune batıyor hersey. bunu yasadım yasıyoruz da.

küsmesını cok sacma. sen haklı olarak su an guvensızlık yasıyorsun o yetıstıremeyınce acaba evlenınce nasıl olacak tutumlu bır adam olur mu aıle reısı olur mu bu adamda dıye. anlaması gerekır yanı bunu. bır de senı yokladım falan en nefrettıgım cumledır. ıhtıyacı varsa acıkca soyler ınsan. oyunlara gerek yok ozaman senı her konuda denemeye de calısabılır. olmadık bır hıkaye uydurur bu durumda tepkın ne olur dıye olcer sonra da der kı aılemle anlasamayacaksın anlasıldı der mesela basıma gelmıstır. ayrıca ınsan bır kez denenır bır konuda madem kı senı para konusunda denıyor bırkez yapmalı bunu. bence cok sacma bahane bu ve hoslandım ne bu davranısından ne bu deneme amaclı yaoıyorum demelerınden.

sen ogretmenmıydın ? sen daha yuksek maas alıyorsun ve umarım bu kısı sırf memur oldugun ıcın sırf maasın ıyı oldugu ıcın hayatında olmak ıstemıyordur.

aılesı neden ıstemedı ? o kısı hıc evlenmemıs bırıydı ve oyuzden mı kabul etmedıler ? bu kısı ve aılesı senı kabul edıyormus bu kısı pekı daha once evlenmıs ayrılmıs mı ?

Ben sağlıkçıyım.Memurum.O (T.olsun)memur değil..Sevilmeyecek insan değilsem de ondan olabilir ama içini göremiyorum,net bir insan değil T..;..E (olsun)ise ..net bir insandı..E..hiç evlenmmeiş biriydi,(o da asgari ücretli biriydi)ailesi doğulu olduğu için kabul etmedi..Yurtdışına gidiyor şuan arada,greenkardı çıktı..Orda tutunamadı ama arada gidiyor..T..de hiç evlenmemiş biri ailesi de kabul ediyor..Ama iletişimimiz pek güçlü değil,davranışlarından dolayı çok da sevemedim..Davranışlarını düzeltse,iletişimimiz düzelse seveceğimi düşünüyorum..E..ile ilitişimimiz çok daha iyiydi..Onu ciddi ciddi seviyordum,güçlü bir erkekti,(asgari ücret de alsa)babam gibi tuttuğunu koparan güçlü bir erkekti...T güçlü bir erkek izlenimi vermiyor..Ama gelgörki E terketti,T..istiyor..:43: Yalnız kalmak da istemiyorum artık,depresyonum düzelmiyor yoksa,artık çocuk yaşı da geldi(göstermesem de35)..Bu arada E. yaş34 T.yaş32 E. istanbuldaydı,T.burda.Hatta işyerinden bildik güvendik olur diye başladım..Ama ilk günlerki şevkim yok,tamamen aklımdan da çıkarmadım,kararsızım..Bir de yine işyerinden bir güvenlik peşime takıldı,artık işyerinden istemiyorum,olmaz zaten,az da olsa duyuldu..zaten bunu da yarıyolda bırakamam....Kafam karışık...Ah malesef özlem de var...

Son düzenleme:
Ben sağlıkçıyım.Memurum.O (T.olsun)memur değil..Sevilmeyecek insan değilsem de ondan olabilir ama içini göremiyorum,net bir insan değil T..;..E (olsun)ise ..net bir insandı..E..hiç evlenmmeiş biriydi,(o da asgari ücretli biriydi)ailesi doğulu olduğu için kabul etmedi..Yurtdışına gidiyor şuan arada,greenkardı çıktı..Orda tutunamadı ama arada gidiyor..T..de hiç evlenmemiş biri ailesi de kabul ediyor..Ama iletişimimiz pek güçlü değil,davranışlarından dolayı çok da sevemedim..Davranışlarını düzeltse,iletişimimiz düzelse seveceğimi düşünüyorum..E..ile ilitişimimiz çok daha iyiydi..Onu ciddi ciddi seviyordum,güçlü bir erkekti,(asgari ücret de alsa)babam gibi tuttuğunu koparan güçlü bir erkekti...T güçlü bir erkek izlenimi vermiyor..Ama gelgörki E terketti,T..istiyor..:43: Yalnız kalmak da istemiyorum artık,depresyonum düzelmiyor yoksa,artık çocuk yaşı da geldi(göstermesem de35)..Bu arada E. yaş34 T.yaş32 E. istanbuldaydı,T.burda.Hatta işyerinden bildik güvendik olur diye başladım..Ama ilk günlerki şevkim yok,tamamen aklımdan da çıkarmadım,kararsızım..Bir de yine işyerinden bir güvenlik peşime takıldı,artık işyerinden istemiyorum,olmaz zaten,az da olsa duyuldu..zaten bunu da yarıyolda bırakamam....Kafam karışık...Ah malesef özlem de var...

msj suresının dolmasını beklıyorum msn adresımı verecegım ekleyelım oyle devam edelım oldu mu. bu on dk bekleme ısı olunca, rahat konusamayız bız bu konuyu

ınsanlar dıyorkı ask senı bır gun ummadıgın anda bulur.ama sankı benı kımse begenmıcek yaslı bulacak gıbı gelıyor.. 29 yasımdayım ama cevramde sankı kımse benı begenıcek gıı gelıor.. bakıolar ama almıyolar hesabı.. begenılıyorum falşan fılan bakımlıyımdır kendıme özen gosterrım. ama asbıyımdır bıraz bırazda ukala duruyorum ama bunlar hep cekıngen olmamdan kaynaklı... ama sankı kımse benı begenıp evlenmıcek ben sankı kımseyle evlenemıycem evde kalıcam gıbı gelıo.. facebookta hep evlenenler ben neden böle degılım dıyorum.. uzuluyorum

kuzum bunları dert etme herkesin bir nasibi vardr hayrlısı ne zamansa o zaman olsun ewlenrsn mutsuz olrsun bunları unut canım,umutlu ol...

Back
X