- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Gecelıği vs. de sevmiyor zaten![]()
Ohoo kafamı karıştırdı bu adam ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecelıği vs. de sevmiyor zaten![]()
Madem sevmiyor sizde reddedin onu Allah bilir erken boşalıp sizin zevk almanızı bile sağlamadan yatıyordur. Paravan bir evlilik olabilir mi? severek mi evlendiniz? (paravan derken sadece gay olmaktan bahsetmiyorum aseksüelde olabilir etraftan laf yememek için makul birini bulup evlenmiş olabilir.) Evliliğinizin ilk yılları buradan ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla dolu dolu geçmeli cinsellik olsun cilveleşme olsun adam bir değişik.Evet çok bariz söylemıştı ben sevmem öyle şeyleri demişti
Ne ilacı buldunuz?Benim eski eşte böyleydi isteksiz boşanma aşamasında evi taşırken dolapta ilaçlarını bulmuştum.İstemeyen erkek vardır bir sebep
Cinsel isteği artıran ilaçNe ilacı buldunuz?
Bence de isteksiz olanlarda hep bu tarz sorunlar varCinsel isteği artıran ilaç
Yoksa erkek ilişkiden kaçar mı?aklında olmasa bile kadına karşı koymazBence de isteksiz olanlarda hep bu tarz sorunlar var
2 sayfayı baştan sona okudum da, genel olarak herkes erkekleri makina gibi görüyor sanırım. "Erkek her an hazırdır, erkek seksi hep çok ister..." vs vs gibi.Merhabalar yorum yapacak arkadaşlarıma teşekkür ederimEşim bana göre yani benim fikrimce cinsel isteği fazla olan biri değil.. Bugün kendımce yakınlaşmak istedim. Hayır dedı neden dedim ben bu saatte kendımı hazır hissetmiyorum dedi. Sinirlendim ben de. Yani olmadıgı için değil hasır hissetmesi mi var her gün olan bişey değil ve senın için bi hazırlıl yaptım dedım. Tamam sen bilirsin dedim. Sonra geldı sen reddedildiğin için sorun çıkarıyorsun dedi. Ben o saatte hazır olmak zorunda değilim dedi. Ben de hangı saat dedim şaşırdım(niye şaşırdıysam) çünkü o isterse o istediği zaman olur. Sonra bana senın derdın o konu değil de reddedilmek. Sanki sen Prenseseınde reddeedilince gururuna dokundu. Sonra ben de iyice sinirlendım dedim ki tamam ben prenses değilim sen de prens değilsin her zaman sana uyumam. Sen sorun çıkarmak için yapıyorsın falan desi asıl sorun çıkaran sensın ki yanına gelen kadını reddediyorsun dedim. Yanıma gelen kadın da dedı sankı sen...eee brn neyim dedim ama demek istediğini anladım gibi. Kıvırmaya başladı sankı sen yanımda yoksun da ilk defa gelıyorsun gibi bişeyler dedi ama sinirim tepeme çıktı
Kendine layık görüp evlenmeseymis paşaMerhabalar yorum yapacak arkadaşlarıma teşekkür ederimEşim bana göre yani benim fikrimce cinsel isteği fazla olan biri değil.. Bugün kendımce yakınlaşmak istedim. Hayır dedı neden dedim ben bu saatte kendımı hazır hissetmiyorum dedi. Sinirlendim ben de. Yani olmadıgı için değil hasır hissetmesi mi var her gün olan bişey değil ve senın için bi hazırlıl yaptım dedım. Tamam sen bilirsin dedim. Sonra geldı sen reddedildiğin için sorun çıkarıyorsun dedi. Ben o saatte hazır olmak zorunda değilim dedi. Ben de hangı saat dedim şaşırdım(niye şaşırdıysam) çünkü o isterse o istediği zaman olur. Sonra bana senın derdın o konu değil de reddedilmek. Sanki sen Prenseseınde reddeedilince gururuna dokundu. Sonra ben de iyice sinirlendım dedim ki tamam ben prenses değilim sen de prens değilsin her zaman sana uyumam. Sen sorun çıkarmak için yapıyorsın falan desi asıl sorun çıkaran sensın ki yanına gelen kadını reddediyorsun dedim. Yanıma gelen kadın da dedı sankı sen...eee brn neyim dedim ama demek istediğini anladım gibi. Kıvırmaya başladı sankı sen yanımda yoksun da ilk defa gelıyorsun gibi bişeyler dedi ama sinirim tepeme çıktı
İateksızlıgı ne ölçüde ydi merak ettimBenim eski eşte böyleydi isteksiz boşanma aşamasında evi taşırken dolapta ilaçlarını bulmuştum.İstemeyen erkek vardır bir sebep
Asla öyle demek istememişmişKendine layık görüp evlenmeseymis paşa![]()
İlaç almış hali o kadarmış asla yenemedi.tartışma olurdu ilk işi salonda yatmak olurdu.biz boşandıktan sonra tekrar evlenmiş kısa sürede boşanmış.eşyaları toplarken sakladığı fondeteni varmış onu buldum.isteksizlik hafife alınacak bir konu değil yani altından neler çıktıİateksızlıgı ne ölçüde ydi merak ettim
Fondöten de neymişİlaç almış hali o kadarmış asla yenemedi.tartışma olurdu ilk işi salonda yatmak olurdu.biz boşandıktan sonra tekrar evlenmiş kısa sürede boşanmış.eşyaları toplarken sakladığı fondeteni varmış onu buldum.isteksizlik hafife alınacak bir konu değil yani altından neler çıktı