Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz tüp bebek tedavisine başlayacağız ama bu ay başka geliyor bana inşallah yanılmam 2aşılamam çar böyle hissetmemiştim :/ 10 şubat sen ne zaman canım
Benimde 10 şubat canım aynıyız ikimizde :) bir kıpırdanma var mı belirti gibi :)))

Evett beraber bekleyelim :) yok ben tedavi görmedim canım sadece ovu. Testi kullandım bu ay cumartesi yumurtladım. Benim belirtim yok neredeyse sadece göğüslerde şişlik var canım. Bakalım inşallah tutunmuştur bebek. İçimde ki his tutundu diyor ama :)

Benim bişey kullanmadım İnşallah tutunmuştur canım genelde herkeste göğüs hassasiyeti oluyor bu ay olmazsa inşallah tüp bebekle olur önceden hep umutsuzdum ama bu ay ve sonrasında umudum var :)

Benim bişey kullanmadım İnşallah tutunmuştur canım genelde herkeste göğüs hassasiyeti oluyor bu ay olmazsa inşallah tüp bebekle olur önceden hep umutsuzdum ama bu ay ve sonrasında umudum var :)
Umutsuz olmaz zaten canım sadece cok takmamakmış önemli olan zaten öyle ay aman olmalı demediğimiz zaman olur diye düşünüyorum sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım hepimize:))

Benimde Bat 8 Şubat. Çok sabırsızım bekleyemiyorum.Klomen + ÇAtlatma iğnesi kullandım

enemm aynı batlar :) sabırızlığı sen bana sor şimdiden test yapıyorum 9 gün var daha
ama ben daha önce bir hafta kala öğrendim

enemm aynı batlar :) sabırızlığı sen bana sor şimdiden test yapıyorum 9 gün var daha
ama ben daha önce bir hafta kala öğrendim

Bende yapsam mı diye düşünmüyo değilim. İş yerindeyim yerimde duramıyorum. Sürekli forumda bununla ilgili şeyler araştırıyorum .Çok tezcanlıyım. İnş. hadi hayırlısı canım

Bende yapsam mı diye düşünmüyo değilim. İş yerindeyim yerimde duramıyorum. Sürekli forumda bununla ilgili şeyler araştırıyorum .Çok tezcanlıyım. İnş. hadi hayırlısı canım

işte benden bir tane daha :)
ama daha çok erken kuzum sen bakma bana :))

Ama brnce bekleyin daha cok var en azından 5 gün kala daha cok belli olur. Belirtileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…