• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat bugun hala adet olmadim. Hafif akintim geliyor. Bu sefer oldum diyorum bakiyorum yok. Birde cok afedersiniz ama idrarim biraz degisik koktu bana. Acaba usuttum mu ben ya

Kizlaaar :mad: dayanamayip test yaptim. Bembeyaz ya. Hic bi cizgi yok. Yetti artik ya. Oooooffffff :cry:

Kızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz

Kız deli ettin beni. Bi dizi izliyor gibi 1.sayfadan 88.sayfaya kadar tüm mesajlarını heyecanla okudum sen beni tanımoyorsun ama yaklaşık 2saatim senin mrsajlarını okumakla geçtiği için ben seni tanıyor gibi hissettim bi an :KK19: belirtilerimiz seninle aynı sayfaya ilk girdiğimde hamilelik haftanı gördüm ondan sonra okudukça sanki kendim testleri yaptım kendim kan verdim gibi hissettim. Benim bat 13 şubat. Çaresizce bekliyorum. İnşaALLAH srnin gibi sevinirim bende :21: Rabbim kucağına almayı nasip etsin :anneadayı::anne:

Back
X