Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki inat biraz herseyi reddediyor kondurmuyo kendisinden olduğuna mardinde oturuyorumEsin için keçi boynuzu pekmezi iyidir diyorlar faydasını gorursun urfadami oturuyorsun
Sana yazdığım doktorla bi görüşBana gebelik aşısı ölümü acaba bilmiyorum Bülent tirasla gorustum olmaz diyor gelmeyin paranız boşa gider daha bakmadan muayene etmeden
Yapiyoİnşallah odoktor tüp bebek yapıyor degilmi
Günaydın canım bence riske atma git iyi bi doktor da daha iyi şartlarda tedavini görAcaba urfadami yapsam bazen kısmet diyorum tutacağı varsa burada tutar
Burda yok maalesef urfada yapcam tedavimi ilk denememide urfada yaptımHayırlısı sen tedavinin ne yaptın basladinmi bir yerde orda tüp bebek merkezi varmi
Ahmet Bey işinde çok iyi ama sonrası çok ilgisiz o kötü olduUrfadami doktoru begendinmi
Tedavim çok iyi gitti sonrası berbattı ilgi konusu yaniTedavinde olumsuz giden neydi
Ahmet beye görün zaten ne yapılması gerektiğini söylerBende urfada yapmayı düşünüyorum çünkü ahmet bey işinde iyi biri